ALDI: De Systematische waanzin

De documentatie van “Aldi – moeder van alle discounters” (NDR) toont een doorsnede van de machinaties van de vrije markt-economie en geeft inzicht in de waarde van een mens in deze maatschappij.

Korting kleineren, het minimaliseren van kosten en prijzen. Helaas, de mensen en het werk zijn gedevalueerd voorwaarden, omlaag/reset, zoals je kunt zien in deze voorbeelden, de productie van de ‘ALDI – moeder van alle discounters”.

Vanaf een idee tot de economische geloof is “de leer van cost accounting”, vooral de werkende mensen als de meest variabele en flexibele factor kosten (merken We de effecten van deze onmenselijke en zinloze denken fout).

De “zwarte boek van ALDI” zijn naast de “zwarte boek LIDL en SCHLECkER” heel veel aanknopingspunten voor de kritiek van de behandeling van volwassen mensen, die moet, aan de hand van vele voorbeelden, zoals gemaßregelte kinderen in hun werken de behandeling van de voorwaarden.

De zelf-organisatie van de werknemers, door de ondernemingsraad in de vestiging en het Protest zal voorkomen worden door alle middelen. Hier, het Systeem Discounter is grotendeels verklaard. Velen hebben gekopieerd van deze winstgevende Systeem en deze organisatie is goedkoper en vaak ongezonde buitenlandse leveren voor grote delen van de bevolking. Lidl (Dieter Schwarz) lijkt op het eerste gezicht nog groter en verspreid, maar in de schuld op dit moment veel hoger dan de Aldi (Süd, Karl Albrecht / Noord, Theodor Albrecht).

Video link: https://youtu.be/QqSGGL7rJOQ

Bron en meer Video ‘ s op www.youtube.com/user/geigin2oo1 www.youtube.com/user/MediascannerReloaded

‘Als de mensen die ooit gratis, dat is, de drang om te ontsnappen, om te houden van de industrie door het pathologisch overmatige consumptie op reis, dan een radicale Verandering van het economische systeem is nodig: we moeten van de huidige Situatie, waarin een gezonde economie is slechts de prijs van zieke mensen. Onze taak is het creëren van een gezonde economie voor gezonde mensen.” Erich Fromm, Psychoanalyticus (1976)

Gerelateerde Links:

  • ALDI-DOCUMENTAIRE: We moeten naar buiten ga
  • www.supermarktmacht.de

Geef een reactie