Kanker en gsm – Uit de toelichting op het bewijs van

Informatie van Dr. Joachim moeder:

Kanker door mobifunk mast / Kanker via mobiele telefoon torens

Een van de meest prestigieuze Braziliaanse universiteiten, 2011, in het internationale wetenschappelijke tijdschrift “Wetenschap van de Totale Milieu” werd gepubliceerd een sensationele werk. (1)

De auteurs zijn Prof. dr. Adilza Dode van de UMFG (Universidade Federal de Minas Gareis in Belo Horizonte) hebben genomen van het idee van een “Naila-studie” en epidemiologische zoekt een logische follow-up.

De Artsen in Naila (Duitsland) werden geëvalueerd in 2004, de documentatie van circa 1000 inwoners en een twee-of drie-voudige toename in de kanker tarief in de 400 m in een straal rond een lokale mobiele radio zenders gevonden en directe follow-up nodig is. (2)

Onderzoekers van verschillende faculteiten van de Universiteit van Belo-Horizonte en van de public health service, nu hebben gecontroleerd de hele wijk van de regering van Minas Gareis. Dit is inclusief locatie-gegevens van 2 miljoen inwoners, werden geëvalueerd, en de metingen zijn uitgevoerd, en de distributie van meer dan 7000 sterfgevallen ten gevolge van kanker met de bestaande databases van de geïnstalleerde mobiele radio-zender is afgestemd.

Het blijkt in de eerste plaats, dat de kanker-sterfte is het hoogst waar de inwoners worden blootgesteld aan de hoogste blootstelling aan straling.

In de maximale bestraalde gebied van de Centro-Sul, kunt u vinden in 1459 sterfgevallen ten gevolge van kanker 249.862 inwoners, wat overeenkomt met een Percentage van 58 tot 10.000. In de lage-geladen Regio van Barreiro 451 sterfgevallen ten gevolge van kanker show op 219.873 inwoners, het Tarief is 20 tot 10.000 tot twee derde lager.

De informatie blijkt, ten tweede, dat de Snelheid van sterfte door kanker is hoger, hoe dichter bij de bewoners in de mast van het leven, die van de tafel van 5 van de werken.

Meer actuele uitleg van deze arbeid van de DODE, A. C. (1), die momenteel onder http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21741680?dopt=Abstract.

Een gedetailleerde publicatie van diagnostische radio is in de maak.

Literatuur: (1) DODE A. C., LEÃO,M., TEJO,F., GOMES,A., DODE,D. C., DODE,M., MOREIRA,C., GRAVIN,V., ALBINATTI, C., CAIAFFA,W. T. (2011), Sterfte door neoplasie en gsm-basisstations in Belo Horizonte gemeente, staat Minas Gerais, Brazilië, Science of the Total Environment, doi:10.1016/j. scitotenv.2011.05.051

(2) EGER H., HAGEN K. U., LUCAS, B., VOGEL, P., VOIT, H. (2004): invloed van de ruimtelijke nabijheid van Gsm-basisstations op de incidentie van Kanker, Umwelt・medizin・gesellschaft 17(4): 326-332.

 

De Universidade Federal de Minas Gerais

De Universidade Federal de Minas Gerais (UFMG) (Federale Universiteit van Minas Gerais) is Horizonte, een Braziliaanse state University in Belo. Ze was er op 7. September, opgericht in 1927. De Universiteit, de vijfde grootste in het land, wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze universiteiten in Brazilië en als de beste Universiteit in de staat Minas Gerais in Belo Horizonte. Buiten het hoofdkantoor in Belo Horizonte, de UFMG Universiteit gebouw Conselheiro Lafaiete in Montes Claros, Diamantina, Tiradentes en in Conselheiro. Ongeveer 40.000 studenten zijn ingeschreven bij de UFMG.

Tips over het onderwerp:

Geef een reactie