Biobrandstof E10 – de rip-off-waanzin in het groen

De Merkel Junta wil ons na te denken E10! Is het geestelijke ziekte of hebzucht? Waarschijnlijk een beetje van beide…

Biobrandstof betekent exploitatie van de natuur. Bossen zijn gewist, landbouwers zullen worden geruïneerd, slavenarbeid zal worden gemaakt, het eten is gemaakt om Brandstof, mensen zijn gedreven in armoede en ziekte en dood.

Maar de regering en de speculanten verdienen vrij krachtige en dit is uiteindelijk het belangrijkste!

In 2009 heeft de EU-Commissie heeft in een brandstof Richtlijn dat in 2020 tien procent van de energie in de transportsector uit hernieuwbare bronnen. De EU-Commissie niet opgeven, echter, hoe deze doelstelling dient te worden bereikt. Dit wordt overgelaten aan de individuele Lidstaten van de EU.

De Merkel Junta is een race om vooraf in hun anticiperende gehoorzaamheid, en is voorgeschreven door de invoering van de biobrandstof E10. Maar iedereen die denkt dat Merkel wil redden van het milieu, je bent helemaal verkeerd. De Kanzlerette zintuigen maar liefst fiscale inkomsten.

Met E10, niet alleen over-geëxploiteerd natuur, mensen beroofd van hun levensonderhoud en voor ons consumenten is het erg duur.

taz.de:

De E10-Brak kan duur zijn. De industrie verwacht meer dan 450 miljoen euro. Deze kosten wilt verwijderen van de Olie bedrijven, uiteraard, de consument. Oliemaatschappijen in het geval van auto ‘ s te verzamelen, blijkbaar, nu voor de boetes te betalen het bedrijf vanwege de problemen met de afvoer van de nieuwe agro-brandstof E10 kan worden aan de staat. De chief van de petroleum industry Association (AZV), Klaus Picard, hebben geweigerd aan het verzoek van de Minister van milieu Norbert Röttgen (CDU) op de “benzine-top” op dinsdag, een persbericht zei op woensdag deelnemers van de vergadering.

gt-worldwide.com:

… de auto fabrikant. In tegenstelling tot de eerder vlakke tarief van de ingediende Verklaring van onschadelijkheid voor rd. 90 % van alle voertuigen met een benzinemotor, roeien terug, de industrie is nu in een haast, en waarschuwt voor de nieuwe biobrandstof, de wil niemand. Mogelijke olie verdunning, en de fatale gevolgen van een “zuiger-eter”, d.w.z. de voortijdige ondergang van de motor, in het geval van lange-termijn gebruik van E 10, de spraak is van het plotseling. Duur van de test, het is gezegd, is nog niet afgerond, en er is geen bewijs dat de schade die het kan veroorzaken dat de brandstof met de hoge Ethanol inhoud van de aggregaten.

tagesanzeiger.ch:

Eventuele schade aan de motor door de biobrandstof E 10 moet, echter, blijf met de eigenaren van auto afhankelijk zijn. “De schade aan de automobilist draagt,” zei Maximiliaan Maurer van de ADAC.

welt.de:

Zelfs de staat laat de Vinger van de omstreden biobrandstof: De politie in Sleeswijk-Holstein zijn toegestaan volgens de officiële verklaring van uw dienst, niet met E10 tanken.

Gerelateerde Links:

  • E10 en milieu waanzin in het groen
  • 33 kinderen kunnen worden gevoed met een E10 tank
  • Subsidie van slavenarbeid

Geef een reactie