Apraxie = Ondervoeding

Dr. Strunz

Wil en kan het niet

Weet u dat? Als je lacht nu afgetreden, en antwoord mij: “Dit is mijn leven” dan moet ik u geruststellen. Deze tweedeling tussen goede daden te verrichten en deze vervolgens niet uitvoeren … dit is normaal. In ons leven.

Wil en niet kan, is er een veel scherper expressie. Genoemd apraxie. Vaak bij autistische kinderen. Wil spreken maar niet kan. De hersenen signalen van de mond en de tong van de spieren, maar doet niets. Een vreselijke toestand. Of u wilt weergeven met de Hand, of te schrijven … kan het gewoon niet.

De school van geneeskunde vertelt ons: dat is hoe het is.

Tot u kwam in de University kinderen kliniek in Oakland en in het Medical Center in New York op een vreemd idee: 187 dergelijke (bijna alle) autistische kinderen werden gevoed met 800 IE Vitamine E, omega 3 2 gram

dus met iets compleet belachelijk, volkomen onnodig, als ik aan het lezen ben de duitse pers. Als ik luister naar hun familie en artsen. Wat is er gebeurd?

97% (!!!) deze kinderen toonde een dramatische verbetering van de (letterlijk) van uw apraxie

Wat ik hieruit concluderen is duidelijk: deze afschuwelijke gebrek aan coördinatie, dit kan worden opgesloten en niet Express, is dit een wanhopige Poging, zonder succes, nogmaals, een gebrek aan ziekte. De kinderen misten twee essentiële stoffen. Omega 3 en Vitamine E. Onder ons: Natuurlijk niet, maar het is niet getest. Het succes kan nog verder worden verhoogd.

Wat we allemaal nodig hebben om te leren weer is: De man heeft 47 (zover we weten) essentiële stoffen. Als er één ontbreekt, hij heeft verloren. Nu weten we weer uit de Vitamine E en Omega3.

Als ik een autistisch kind te lezen en ik de kinderen van de artsen, de kinderen Professor, alle “experts” het zou nu … schreeuwen!

Herinner je je Aristoteles? Uw voeding is uw geneesmiddel.

Lit.: Alt Ther Health Med 15/4, P. 34; Aug.2009

[Bron: http://www.strunz.com/news.php?newsid=918]

Geef een reactie