De Vitamine E Verhaal

Dr. Strunz, www.drstrunz.de

De Vitamine E is een Verhaal dat begon in 1995. Als de Universiteit van Londen heeft aangetoond dat Vitamine E 400 mg, hartaanval, voorkomt u dat drie keer meer effectief dan de statines. Als het cholesterol-verlagen van de drug. Als de 100-miljard-Dollar-markt voor de farmaceutische bedrijven.

Een Ramp. Als het bedrijf Pfizer maakt alleen met Sortis (een Statine, een cholesterol-verlagend geneesmiddel) tot 12,2 miljard dollar in jaarlijkse inkomsten … en nu een wetenschapper met het bijna gratis Vitamine E. Drie keer meer effectief ? Het zal niet werken !

Op dat moment, de farmaceutische bedrijven hebben gewekt. En dat is de reden waarom lees je bijna maandelijks in het duitse pers, zo schattig vitamine verhalen. Hoe schadelijk vitaminen. Zelfs verkort de levensduur. Van wetenschappelijke onzin, maar … er is altijd iets hangen.

De feiten over Vitamine E zijn duidelijk. Onlangs (2009) opnieuw bevestigd door de Universiteit van Washington, die onderzoek deed naar 77.719 burgers, de leeftijd van 50 tot 76 jaar. 10 jaar.

Degenen die Vitamine E, 215 mg per dag, gedurende 10 jaar, zijn risico om te sterven aan een hartaanval, beroerte, met 28 procent

28 procent

– verminderd. Niet alleen het risico van de ziekte (het aantal is nog hoger), maar tot de dood. Met één kleine capsule. De feiten zijn. U kunt geen veeg eenvoudig.

Natuurlijk, de farmaceutische industrie zal reageren. Met een nieuwe, verwarrende meta-analyses (om te begrijpen van de Meta?) volgens het Motto: Het blijft iets hangen.

Dit is miljarden dollars. Chemie tegen de natuur.

[Bron: drstrunz.de]

Geef een reactie