De negatieve effecten van de in de zomer van verordening (Petitie)

Een artikel van dokter Hubertus Hilgers

De tijd bewezen heeft een zeer negatieve invloed op onze gezondheid en de gezondheid van onze gezinnen

U kunt ondersteuning van de Petitie tot behoud van de normale tijd en de afschaffing van de zomertijd verordening https://www.openpetition.de/petition/online/beibehaltung-der-normalzeit-abschaffung-der-sommerzeitverordnung

Alle levende wezens hebben de interne klokken, en de functies van het lichaam ritme controle. Dit is genetisch voorbestemd mechanisme wordt gesynchroniseerd met de omgeving – de zon is de belangrijkste “tijd gever”. Interne klokken hebben een “perspectief” – karakter, dat is, het organisme “weet” al in de nacht, wat gebeurt er de volgende Ochtend met zijn lichaam functies.

Dus een essentiële rol voor de externe omgeving aangepast aan de temporele structurering van de functies van het lichaam, de Interne klokken: ze helpen alle levende wezens om beter aan te passen aan de omgeving en te overleven, beter.

Alle metabolische processen in het lichaam zijn zo gecoördineerd en nauwkeurig gesynchroniseerd.

Het nu gaat om een time-shift in een verandering van de standaard tijd in de zomer, onze net gedetailleerde bioritme zijn zeer gevoelig.

Als de wetenschappers in het huidige nummer van het tijdschrift ‘Current Biology’ rapporten, onder de tijd verandert abrupt afgesneden van de aanpassing van de interne klok van de seizoensgebonden variatie in de dag-nacht-veranderen en laat het in de herfst veel te laat.

“Sinds de Interne klokken biologische zenuw structuren die niet veranderen als een polshorloge.”, aldus Professor Dr. med. Dr. h. C. Björn Lemmer, Directeur van het Instituut voor farmacologie en toxicologie van de faculteit Klinische geneeskunde Mannheim.

Onze innerlijke klok van het apparaat door deze wijziging in de Openlucht rechtstreeks uit het ritme en de balans, en met onze individuele lichaam cycli.

Te zijn om te onthouden, de eerste van alle, de negatieve gevolgen van de verandering voor ons allemaal in termen van onze slaap-waak ritme. In het geval van de overgang in het voorjaar van normale tijd tot tijd aan de zomertijd wordt de klok naar voren gedraaid een uur. Wat dit betekent is dat we meestal in de Ochtend tot zeven uur, nu is het alleen een uur of zes. De secretie van Melatonine is nog niet veranderd. De glucocorticoïd-niveau is nog steeds laag. Onze bloeddruk en onze hartslag worden nog steeds in het Donker-ritme. Ons uur van de slaap ontbreekt. We zijn moe, ongeconcentreerd, en voel me slap. In de avond, echter, we voelen ons fit, ook al is het 23 UUR, en we gaan deze tijd van Slapen. Echter, onze interne klok precies weet: Het is slechts 22 uur.

Echter, de beschreven slaapstoornissen zijn slechts symptomen van een van de vele. Tot Rönneberg, een Professor aan het Instituut voor Medische psychologie, LMU München, gemeld dat de biologen in zijn Chronologische studie van andere gezondheidsproblemen die zich voordoen in verband met de tijd conversies, zoals, bijvoorbeeld, een significante toename in depressieve stemmingen, de schommelingen van de hartslag, gebrek aan concentratie, prikkelbaarheid, verlies van eetlust en problemen met de spijsvertering.

“Het Argument dat, met de tijd veranderen, het was ‘maar’ een uur, is misleidend,” Rönneberg. “Ook wij waren verbaasd hoe sterk de effecten zijn. Het is goed denkbaar dat de tijd heeft lange termijn een veel grotere impact hebben dan voorheen werd aangenomen.”

Het werd gevonden, onder andere in, dat de interne klok past zich met de hulp van daglicht op de 24-uurs ritme van de omgeving en deze zogenaamde Entrainment wordt uitgevoerd uiterst nauwkeurig. Bijzonder belangrijk is de schemering, dus de verandering van dag en nacht. Onze slaappatronen te passen zelfs de voortgang van de dageraad van het Oosten naar het Westen binnen een tijdzone.

“De interne klok past zich precies aan de seizoensgebonden veranderingen van de dageraad”, aldus Roenneberg. “In de Winter is ze op het eind van de zomer, begin. Deze zorgvuldige aanpassing, is echter verstoord door de tijd-gevoelig.”

Het is ook belangrijk om in gedachten te houden: “over het algemeen moet men niet onderschatten zelfs kleine veranderingen in een biologisch Systeem. Ze lijken vanuit een menselijk oogpunt, triviale en toch – in de bredere context van het drama gezien een dramatische impact.”

In onze praktijk, patiënten klagen na de tijd meer symptomen zoals vermoeidheid, prestaties zwakte, een verhoogde vatbaarheid voor infecties en een Algemeen gebrek aan rijden. Vooral in het geval van onze vrouwelijke patiënten die het niet nemen van hormonale anticonceptiva, de twee-tijd-van-de-dag-shift in de komende maanden als gevolg van de menstruele periode van maximaal tien dagen later. Dit cyclische verschuiving kan oplopen tot drie maanden. De Menopauze treedt op bij zeer veel vrouwen voor.

Statistieken van andere medische bronnen blijkt dat het met de tijd veranderen tussen 8 1/2 en 12 procent meer mensen een bezoek aan een arts, waarin de aanpassing van de zomer is bijzonder moeilijk. Het innemen van slaapmiddelen en anti-depressiva verhoogt deze tijd aanzienlijk. Als gevolg van chronische vermoeidheid, de frequentie van de ongevallen in het wegverkeer toeneemt in de weken na het moment te wijzigen, op de werkplek, alsmede in de private sector. Een zweedse studie, evenals de data van de duitse werknemers ziekenfonds (DAK) aan te tonen het verband tussen de overgang van de normale tijd tot de zomer en een toename van 25% kans op een hartaanval.

Andere landen, zoals Rusland nu al hebben gereageerd, en sinds het einde van oktober 2012, het hele jaar door onderhoud van de normale tijd, het was besloten.

De zomer verordening brengt alleen maar negatieve gevolgen.

Het behoud van de normale tijd en de afschaffing van de zomertijd verordening

De juiste Petitie is beschikbaar op de volgende pagina verwijzing https://www.openpetition.de/petition/online/beibehaltung-der-normalzeit-abschaffung-der-sommerzeitverordnung beschikbaar en verwelkomt uw steun.

De Praktijk, Hubertus Hilgers Fröbel Strasse 7, D-91058 Erlangen

Oproepen: 09131-977 277 Telefonische gesprekstijd: maandag – vrijdag 9:oo – 11:oo UUR (CEST)

Geef een reactie