Duogynon-slachtoffers dienen aansprakelijkheid rechtszaak tegen BAYER

Druk op Informatie van 21. Februari 2012 – Coördinatie tegen BAYER-gevaren

Duizenden Gewonden / historische documenten ontdekt: Schering wist van de risico ‘ s / ontdekker van misvormingen ondersteunt campagne

Andre Sommer heeft ingediend bij de regionale rechtbank van Berlijn, een aansprakelijkheid rechtszaak tegen het bedrijf BAYER. De zomer behoort tot de groep van Slachtoffers, door het gebruik van hormonale zwangerschap geleden tests in de jaren ‘ 70, ernstige misvormingen.

Andre Zomer:

“Voor ons, het is in de eerste plaats niet over geld, maar over de waarheid. Wat zijn de bevindingen, Schering en wanneer? Waarom werd niet verhandeld vroeg? Waarom worden tegengehouden informatie?”

en meer:

“Het land hof van Berlijn heeft voorgesteld een mediation-proces, waarmee we het oneens zijn. Het zou een schande zijn als BAYER weigeren om verder te gaan een gesprek en een verlichting zou blokkeren.”

Zomer oproepen voor controle van alle documenten van het bedrijf, dat behoort sinds 2006 tot de Leverkusen-op basis van de groep BAYER, Duogynon.

Het gebruik van de tests van de zwangerschap resulteerde in het in de jaren ’60 en’ 70, Duizenden hart gebreken, ontbrekende ledematen, gespleten gehemelte, en schade aan de nieren. Nieuwe documenten opgedoken waaruit blijkt dat het bedrijf, de risico ‘ s van de drug bekend waren in een vroeg stadium. Tot op heden, een vergoeding van de door Beïnvloed.

Dr. Isabel Gal, waarvan het onderzoek bracht het schandaal aan het einde van de jaren ‘ 60 in de rollen, nu zegt in een Brief aan de Betrokken steun.

Letterlijk, Dr. Gal schrijft:

“Ik ben van mening dat hoge hormoon gaven van de Embryo in de ontwikkeling kan leiden tot schade. Veel studies bevestigen mijn resultaten, waaronder twee van de BRITSE Toezichthoudende autoriteiten. Ik zou graag om het Beïnvloed mijn ondersteuning aan in elke mogelijke manier.”

Dr. Gal had gepubliceerd in 1967 in het tijdschrift Nature, een studie die moeders van misvormde had genomen van de kinderen tot een onevenredig hoog percentage van hormonale tests van de zwangerschap. Gal ook aan herinnerd dat het toenmalige hoofd van het onderzoek bij Schering, Dr. Michael Briggs, verloor zijn Post later op, omdat van valse studies.

Zelfs medewerkers van Schering had al vroeg gewaarschuwd voor de risico ‘ s van Duogynon.

Dus voor Schering-werken wetenschappers schreven in November 1967 tot en met het management van het bedrijf:

“De duidelijke correlatie tussen de toename in-geboren misvormingen en de verkoop van de zwangerschap tests blijkt nogal alarmerend.”

In 1969, de Britse autoriteit Comité voor de Veiligheid van Geneesmiddelen, op verzoek van de Schering, de overgave van de laboratorium gegevens met betrekking tot Duogynon. Na evaluatie van de documenten gekoppeld aan de vakken, een waarschuwing dat het geneesmiddel moet wegens het risico van misvormingen in de zwangerschap worden genomen. Schering lijn in het verenigd koninkrijk is de indicatie voor zwangerschap testen, maar niet in Duitsland. Tot de dag van vandaag, BAYER benadrukt dat het een handicap als gevolg van Duogynon.

Door een Zoekopdracht in de documenten van de Britse regering, na het verstrijken van de lock-up periode is nu open voor het Publiek, vinden momenteel voor meer informatie:

  • een brief van Schering, Berlijn, Duitsland van 1969 tot de Britse autoriteit Comité voor de Veiligheid van Drugs, in de basis van de voorlopige resultaten van een studie van de verschillende tests van de zwangerschap zal worden ingediend. In het geval van Primodos een hoog percentage vals is genoemd geboorten.
  • een brief uit het jaar 1967 aan het hoofd van de staat Comité voor de Veiligheid van Geneesmiddelen, Dr. Isabel Gal. In het Dr. Inman over Duogynon: “ik denk niet dat ze voldoende nuttige (…) te rechtvaardigen, zelfs de geringste risico van teratogeniteit (misvorming) schrijft”.
  • een brief van de franse firma Roussell van 1969. Een studie beschreven naar Nr 9.822 zwangerschappen, de hormonale Tests van de zwangerschap geboorte “verhoogde frequentie van falen”. In dezelfde brief Roussell schrijft dat het bedrijf heeft genomen hun product Amenorone, in tegenstelling tot Schering – vrijwillig van de markt.

Herhaalde Duogynon Beschadigde, op uitnodiging van de Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) hadden gevraagd in de BAYER-jaarlijkse Algemene vergadering, een verontschuldiging van de groep. De BAYER-directie had dit afgewezen, in de voorkant van ongeveer 4000 aandeelhouders.

Voor dit doel, Philipp Mimkes van de Raad van Bestuur van het CBG:

“BAYER draagt niet de schuld voor de schade van duizenden kinderen. Echter, als gevolg van de Overname van Schering, Berlijn, Duitsland, de groep heeft de verantwoordelijkheid opgeëist voor het schandaal van de hormonale tests van de zwangerschap.”

Mimkes eraan herinnerd dat de Schering van een schikking bieden voorgelegd aan de betrokken ouders in de jaren ‘ 70 – onder de voorwaarde dat ze hun publieke kritiek.

Schering is al jaren de marktleider in contraceptiva. Duogynon bevatte dezelfde hormonen die vandaag de dag verkocht in een lagere concentratie dan de anti-baby-pil. Critici wijzen erop dat de waarschuwingen tegen hormonale zwangerschap tests werden geslagen in de Wind, om te voorkomen dat negatieve Publiciteit voor anticonceptiva.

Contact opnemen met Andre Somme: [email protected]

voor meer informatie:

  • alle materialen voor de campagne: www.cbgnetwork.org/3431.html
  • de kant van de slachtoffers: www.duogynonopfer.de

 

Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) e-mail [email protected] Internet www.CBGnetwork.org Twitter: twitter.com/BayerGefahren Facebook www.facebook.com/pages/Coordination-gegen-BAYER-Gefahren-CBG/127538777294665

Tel 0211-333 911, Fax 0211-333 940

Groep kritiek! De Coördinatie tegen BAYER-gevaren is een internationale self-help-netwerk. We zijn op een unieke manier al sinds 1978 actief is tegen de Groep. We werken grotendeels op vrijwillige basis en ontvangen geen overheidssteun. We zijn afhankelijk van donaties en subsidies. Op dit moment zijn we vechten voor ons bestaan. Om te kunnen overleven ondanks de financiële crisis en de dalende reële inkomen, moeten we 350 nieuwe leden.* En natuurlijk donaties. Gelieve een ondersteunend lid. En / of u kunt helpen met een donatie. Dank u. * Als je al hebt gereageerd, wij danken u. Sinds Maart, 180 nieuwe leden hebben zich al aangesloten bij ons en velen hebben verhoogd en hun bijdragen. Maar nog steeds is het niet genoeg en we moeten doorgaan om hulp te vragen.

Versterk je ons in de rug, je online support-lid. Of doneer online

Houdt u overmaken op rekening 8016 533 000 per GLS Bank, BLZ 430 609 67 ontvanger: Coördinatie in een JIT. Bayer Gevaren

BIC/SWIFT-Code (Bank Identifier Code): GENODEM1GLS IBAN (International Bank Account Number): DE88 4306 0967 8016 5330 00

Geef een reactie