De geschiedenis van de farmaceutische activiteiten (Video-lezing)

Praten over de machinaties van de Tweede wereldoorlog. Het bewijs van het Neurenberg proces tegen de chemische/ farmaceutische /Oil company, IG Farben (BAYER, BASF, Hoechst).

De “meester van de vervorming van de Geschiedenis willen ons doen geloven dat de hele tragedie van de Tweede wereldoorlog is het resultaat van een politieke leider met een gestoorde persoonlijkheid. Ze vertellen ons dat dit verondersteld Gek had weten te verleiden miljoenen Duitsers om hem te volgen als een rattenvanger blindelings in de afgrond.

De records van de Neurenberg Pharma Tribunaal van 1947/48 document dat de Tweede wereld oorlog was gepland in het hoofdkwartier van de IG Farben en voorbereid. De beruchte kartel, die werd gevormd door Bayer, BASF en Hoechst, was op dat moment ‘ s werelds grootste chemische/farmaceutische Multi. Om te consolideren in dit gebied, de wereldwijde monopolie gefinancierd door het kartel, de opkomst van de Nazi-partij en hun voorbereidingen voor de militaire verovering van Europa en de wereld. De raad van Bestuur van IG Farben, met inbegrip van de Voorzitter van de Raad van bestuur Schmitz, gehouden in nauw contact met hun politieke marionetten.

Sinds het einde van de Tweede wereldoorlog, tientallen boeken verschenen waarin pogingen worden gedaan, het geweld en de vernietiging omvang van de Tweede wereldoorlog, de mentaliteit van de Duitsers en hun gevoeligheid voor de ideologie van Superioriteit. Hoewel deze kunnen worden van de factoren die kunnen verklaren zulk een “uitbarsting van woede, is nooit van de vernietiging van het grootste deel van Europa.

De records van de Neurenberg Pharma-Tribunaal document dat de leidinggevenden van de IG Farben de oorlog voor de voorbereiding van de zogenaamde “4-jaar-Plan werden reeds in 1936, 3 jaar voor het begin van de Tweede wereldoorlog. Een van de verantwoordelijke: IG Farben, Voorzitter van de Raad van bestuur, Carl Krauch. In elk land veroverd door het leger van Hitler, kreeg de IG Farben gratis het geheel van de chemische en de petrochemische industrie.

Het Plan van de IG Farben/Nazi-coalitie bestond uit drie niveaus van oprichting: ten eerste, het vasteland van Europa; ten tweede, het Verenigd Koninkrijk en zijn kolonies; de derde, de Verenigde Staten en de Rest van de wereld. Degenen die het willen ontkennen van de historische feiten, proberen om ons te doen geloven dat het grote vernietigingskamp Auschwitz gebouwd voor het enige Voordeel van de SS, gefinancierd en onderhouden. Deze doodseskaders waren de genieën achter dit zeer georganiseerde arbeid-en vernietigingskampen, het aantal vierkante opgenomen km.

De records van de Neurenberg Pharma-Tribunaal document dat de IG Farben gemaakt van het concentratiekamp Auschwitz, een enorme arbeid en uitroeiing faciliteit. Honderdduizenden slaven werden gedwongen om te bouwen van de “IG Auschwitz, het grootste industriële plant in Europa, en een 4-mijl lopen van het concentratiekamp. Het magazijn en de fabriek van de kosten, de IG kleuren van bijna een miljard Rijksmark (volgens de huidige munt, ongeveer EUR 8 miljard) en werd gefinancierd door de duitse Bank. IG Farben Directeur Fritz Ter Meer werd veroordeeld in Neurenberg in verband met Auschwitz omdat van genocide, slavernij en andere misdaden tegen de menselijkheid.

Bijzonder duidelijk zijn de leugens over het doel van de onmenselijke medische experimenten in Auschwitz en andere concentratiekampen. Hier zijn wij verondersteld te geloven dat deze dodelijke experimenten werden bediend om de sadistische inborst psychologisch opvallende SS-voldoen aan Artsen die zich voordoen in de Kampen als een “engel van de dood.

De records van de Neurenberg Pharma-Tribunaal laten duidelijk zien dat in Auschwitz en andere concentratiekampen uitgevoerd medische experimenten van de farmaceutische afdelingen Bayers en Hoechsts werden goedgekeurd. “De drugs die werden geïnjecteerd tienduizenden onschuldige gevangenen, werden niet eerder getest door Bayer en andere IG Farben bedrijven gepatenteerde chemicaliën.

De meeste slachtoffers stierven tijdens deze wrede experimenten zaden. Degene die het overleefden, werden vaak naar de gaskamers gestuurd. Zelfs voor de gassings van de benodigde Pellets van ” Zyklon B, werden bepaald door het dochter bedrijf van IG Farben. Veel van de Artsen die deze experimenten uitgevoerd, werden veroordeeld in Neurenberg voor hun misdaden.

De chemisch-farmaceutische-Olie KARTEL en de politiek-helper – een lezing door Dr. Rath:

Video link: https://youtu.be/XwkTZKuAxt8

Geef een reactie