Nieuwe Video van nano-deeltjes in het vaccin

Nieuwsbrief-klein-klein-verlag 13.9.2009

De realiteit lijkt te interesseren om meer mensen te vermoeden, als onze overheid in staat zijn. Is gedreven het belang van een individuele wil om te leven.

Het is moeilijk wanneer deze persoon wil om te leven is gemengd met de misvatting dat ze kunnen besparen individueel. Deze fout leidt tot het feit dat mensen informatie over de werkelijkheid.

Het is een kwestie van doen met de informatie actief iets om te overwinnen de leugenachtigheid af. Het is niet een vraag om te weten voor zichzelf weten, en dan met de Kennis van de werkelijkheid, nog inactief in de regering leugenachtigheid af te leven.

Een individuele redding binnen de leugenachtigheid af, maar dat was het dan. Ofwel hoe verdwijnt, of, zonder uitzondering, hebben allemaal te onderwerpen aan haar.

We kunnen alleen blijven wonen als de staat leugenachtigheid af instorten.

Als een Prof. Burger mislukt van het RKI met haar leugenachtigheid af aan de burgers.

Als Ulla Schmidt mislukt met uw leugenachtigheid af aan de burgers.

Als Angela Merkel faalt in haar leugenachtigheid af aan de burgers. Enz.

Om te overwinnen van de staat leugenachtigheid af, zijn enkele van de strategieën zijn ontwikkeld.

Wat is opvallend nu is dat door de fout van de kant van de individuele redding, veel minder mensen in dienst met de strategieën om te Overwinnen de staat van de hypocrisie van de overheden en ministeries, zoals met de zuivere informatie over de actuele toestand, omdat je denkt dat als je weet weet dat het gaat om u.

(Overigens, een zeer anti-sociale houding, denken alleen aan zijn eigen redding.)

Als de eerste video met Dr. Stefan Lanka gepubliceerd op www.klein-klein-media.de de data-overdracht plotseling met een factor van 14 naar boven, en de server overschrijding van de limiet op de Dubbel.

Om te weten over de werkelijkheid, in het begin, maar niet alles.

Nu gaat het over de mensen die nu weten – en niet alleen een paar daadwerkelijk actief iets doen voor de gerichte, strategische Overwinnen van de staat hypocrisie.

Er zijn nu zo kort voor de eerste dosis van het vaccin te worden gespoten tegen de zogenaamde mexicaanse griep virus, is nog steeds een zeer goede kans.

In de vaccins te worden gebruikt als nieuwe Adjuvantia, die stoffen worden afgebroken tot deeltjes zo klein zijn dat ze alleen zijn Nano-afmetingen, zodat het miljardste deel van een Meter.

Een pervert ‘ wordt beweerd dat de Boosters waren allen van natuurlijke oorsprong, omdat het vaccin producent van nature voorkomende stoffen.

Deze natuurlijke stoffen zijn veranderd om hun onnatuurlijke Nano-grootte, zodat deze nano-deeltjes in de vaccins die hebben niets te maken met de natuur.

Het gevaar van de nano-deeltjes zijn gevonden in de volgende studies (zenuw -, long).

Duidelijke uitspraken van de ggd

U kunt vragen aan uw zorgverzekeraar als u kunt voorkomen dat er in de vaccins worden geïnjecteerd, nano-deeltjes zijn opgenomen.

En als de aanwezigheid van nano-deeltjes is niet uitgesloten, zullen geïnteresseerd zijn in de vraag of het vaccineren van Artsen opleiden in overeenstemming met hun verplichting te worden Gevaccineerd voorafgaand aan de vaccinaties en hem de gezondheidsrisico ‘ s.

We hebben deeltjes van de nano-en de strategische Vraag van de campagne is een Video online geplaatst, in de iets meer, het effect van de nanodeeltjes en het belang van Actieve betrokkenheid wordt getoond, en de twee bovengenoemde problemen zal worden uitgelegd aan de ggd.

Wie wil leven, moet niet alleen zitten en hopen dat het stil is om te Weten over de werkelijkheid, laat hem binnen een dodelijke leugen gebouw om te overleven.

Wie wil leven moet helpen, niet om dit gebouw van de overheid leugenachtigheid af naar beneden te schrapen gewoon een beetje op de gevel. De gevel heeft al afgebrokkeld een lange tijd geleden.

Het ligt aan het bouwen zijn, direct en indirect, het dragen van onze moordenaars in naam van de overheid.

Ook kunt u alle informatie vinden en een vorformuliertes verzoek om te schrijven naar de Nano-vraag-actie op de burger Forum (www-staatsbuerger-online.de) onder de niveau II Nano in het vaccin. Wat te doen? Wat te doen!

Relevante antwoorden van de autoriteiten kan worden in de burger Forum gepubliceerd, om de informatie zo transparant mogelijk te zijn voor iedereen toegankelijk.

In deze zin!

Uw Christoph Hubert Hannemann ‘ voor de klein-klein-Team

[Bron: Nieuwsbrief van de klein-klein-verlag 13.9.2009]

Geef een reactie