Metaal-electro-smog – een gevaar bij het Slapen

Bijna alle van de ökomöbel fabrikanten beknibbelen op het metaal, en heeft een goede reden:

Gesloten metalen frame en metalen delen van het bed zien als een TV-antenne. Ga je met een kompas op en zie hoe het beweegt de naald naar links en naar rechts! Dit is ook Otto Bauer van de ÖkoControl zegt.

Naast, op wetenschappelijke studies (bijv. van de Internationale vereniging voor electrosmog-onderzoek) blijkt dat onze hormonale balans is alleen in de nacht zijn meer gevoelig voor elektrische en magnetische interferentie. Dit heeft ook invloed op onze pijnappelklier, die is voor de productie van het hormoon Melatonine, en bovendien, voor het hoger niveau control functies van andere klieren en het afweersysteem verantwoordelijk. In de limiet van de wetenschap aan het schrijven van de pijnappelklier is het nog steeds een hele hoop andere functies en mogelijkheden, is de atrofie, onder andere door de electro-smog.

De metalen op het bed – de lente tellen matras heeft ook een negatief effect op de kwaliteit van onze slaap. Als u wilt gaat u veilig, daarom, aandacht te besteden aan pure houten bedden en traagschuim matrassen.

Als u wilt doorgaan om aandacht te besteden aan een gezonde slaap, schakel in de nacht, de mobiele telefoon, draadloze telefoon stations en andere elektrische apparaten volledig (geen stand-by) !

Aanbevolen literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie