Electrosmog: elektromagnetische gevoelig is verpakt in een radio-mast met een straling-isolerende deken

Mobiele telefoon torens oorzaak van elektromagnetische vervuiling. Ook hier is een voorbeeld van wat kan de straling effecten.

FREIBURG taz | Op een boete van 100 Euro heeft veroordeeld de rechtbank van Freiburg, een man gewikkeld in een mobiele radio zender met een Aluwärmedecke. Opgeleid als telecommunicatie technicus Ulrich Weiner had geprobeerd met het plafond, om zich te beschermen tegen de straling van de zender zendmasten van de mobiele operator O2.

Zeven jaar geleden was hij gebroken voor de eerste Keer samen en wonen, daarom, sinds 2004, overwegend in een caravan, de laatste op een bospark in St. Märgen in het zwarte woud, led Weiner naar de rechter. “Dit is tot nu toe de enige straling-vrije plaats, ik zal op hetzelfde moment worden getolereerd door de overheid, en hebben vrienden die mij met voedsel”, zegt Weiner.

In November van vorig jaar, dat hij leed aan een levensbedreigende in de buurt van de afgrond, als een getuige die eerder beschreven werden over een honderdtal toeschouwers. Kort daarna, hoorde hij dat een nieuwe zender van de mobiele telefoon bedrijf O2 met de richting van de bundel werd genomen naar de Parkeerplaats in werking is. Op de oproep, het uitschakelen van de zender, of wijzig de richting van de bundel, reageerde met noch de overheid, noch de vennootschap. U blijft volgen het doel van een volledige dekking van het netwerk, aldus een woordvoerder van de mobiele operator.

Dan Weiner verpakt antenne van de radio en dus voor de korte termijn zelf afsluiten van de mobiele radio zender. Dit was, zoals de rechter, een storing in één van de autoriteiten goedkeuring van de telecommunicatie-faciliteit en dus illegaal. “Ik denk niet dat je een malingerer en ik zie dat je onder een grote druk,” de rechter uitgesproken straf, onder voorbehoud en zonder voorwaarden. De juiste manier is niet de self-help, maar van een civiele zaak voor de voorlopige voorziening tegen O2.

Tegen de beslissing kan beroep of Revisie geplaatst is. Weiner ‘ s advocaat, Frank Ulrich Mann trok in zijn pleidooi Parallellen met asbest en thalidomide, waarvan de slachtoffers was ook te laat, serieus. Hij bedoelde een verzoek van het Europees Parlement in de lente, volgens welke alle EU-Lidstaten het volgen van het voorbeeld van Zweden en schuilplaatsen moeten bieden voor electro-gevoelige mensen.

Patricia Fromm, woordvoerster van de Alliantie voor straling kamers-vrij leven, bedoeld om de toename van het aantal smog-Beschadigde: “We willen in staat zijn om te beslissen of de twee van ons in een straling-of -vrije gebied.”

[Bron: taz.de]

Geef een reactie