Een duidelijke verklaring van Horst Seehofer, de farmaceutische lobby

Het Interview met de voormalige Minister van volksgezondheid Horst Seehofer is al een beetje ouder is, is zijn stelling over de druk van de farmaceutische lobby, echter, blijft een top.

De voormalige Federale Minister van volksgezondheid en actief politicus, Horst Seehofer, is dat het beleid wordt bepaald door de druk van de farmaceutische industrie “onvrijwillig” bocht “” en tegen de belangen van de mensen, en dus tegen de patiënt!

Video link: https://youtu.be/7P73IVXGm9k

Dit betekent dat de Lobby was echt zo sterk in de farmaceutische lobby tegen de beleid – en dat ze dan moesten tekenen als een quasi-back?

Ja! Dus… voor de afgelopen 30 jaar, tot aan het uur. Dat betekenisvolle structurele veranderingen, zijn ook niet in het voordeel van een meer sociale markt economie in de duitse gezondheidszorg mogelijk, gegeven de weerstand van lobby groepen. Ik alleen kan beschrijven dat het zo is, en dat het afloopt, en zeer effectief.

Maar het kan niet dat de industrie is sterker dan de politiek? Dus, in het einde, het moet warm zijn, maar… het beleid moet niet zeggen, ‘nee’,… ?

“Ik kan niet met je oneens ….”

Geef een reactie