Fracking zal worden toegestaan tijdens de world Cup van de wet

De huidige rapportage van campact.de:

Terwijl het wk voetbal, kijk naar Brazilië, wil Minister van economie Gabriel Fracking door de wet. Al volgende week woensdag dat zou kunnen besluiten de Federale Kabinet. We moeten voorkomen dat – en voor een verbod op risicovolle technologie.

Terwijl velen de moed in de TV-poorten, bedreigend, weg van de camera ‘ s een eigenwijs Foul-play: de media brengt onze economie Minister Sigmar Gabriel op woensdag (25.06.2014), een wet de Kast, de Fracking kunt rapporten van meer dan 80 procent van het Federale grondgebied. Bij Fracking, Exxon en co. op te blazen met hoge druk Rotsen diep in de aarde om toegang te krijgen tot de natuurlijke gas. Het is een giftig afval – water cocktail die dreigt ons drinkwater.

In de windschaduw van de world Cup enthousiasme, snel en in het geheim aan een Fracking-recht – kunnen we niet laten gebeuren! Met een golf van verontwaardiging, we willen Gabriel een streep door de rekening en de ontwerp-stop. In plaats daarvan moet een duidelijk verbod van hoog-risico-technologie. Met u helpen wij zullen tot en met woensdag minstens 200.000 ondertekenaars! Direct voor de deur van het Kabinet, willen we de handtekeningen van Gabriel en hem de Rode kaart voor zijn Onsportief spel.

Meld je nu aan voor onze dringende oproep!

Chemische stoffen belasten het drinken van water, het hele land zal worden vernietigd slagen: Hoe gevaarlijk Fracking is om te laten zien ervaringen uit de verenigde staten, waar bedrijven gebruik maken van de technologie op grote schaal. Volgens berichten in de media, Gabriel overweegt te verbieden het “ecologisch giftige” stoffen. Maar wat is, is juridisch onduidelijk – in het ergste geval is er alleen een groene Fig leaf voor een onbeheersbare techniek. Want zelfs het breken van de rots met zuiver water, en van giftige chemicaliën, radioactieve stoffen en zware metalen uit het substraat worden meegesleurd naar de oppervlakte. De verwijdering van deze giftige cocktail van gevaar in ieder geval, het grondwater en dus ons drinkwater.

De van Gabriel, de voorgestelde wetgeving dat verbiedt Fracking in het drinkwater bescherming van gebieden, echter, het grondwater stroomt aan hun grenzen. Mineral wells, Brouwerijen, kinderdagverblijven en de vele hobby tuinders, zie ook het grondwater, vooral buiten beschermde gebieden. Het was er, en zo ver over 80 procent van het landoppervlak is toegestaan om te worden gebruikt in overeenstemming met Gabriel de plannen van de risico-technologie. Een eenvoudige milieu-impact assessment: een tandeloze Tijger, tot studies over de gevolgen op lange termijn van Fracking ontbreken.

In het laatste jaar, de Fracking rekening van de zwart-gele coalitie mislukt reeds op het brede Protest van de bevolking. Nu hebben we weer kans om te stoppen met Gabriel wetsontwerp en te zorgen voor een verbod op alle vormen van Fracking: Minister van milieu Barbara Hendricks vraag houdt Fracking “is het verkeerde antwoord op de energie”. Ook onder de afgevaardigden van de coalitie, dat er vele sceptici zijn.

Tot woensdag, we Gabriel Gemeen, wilt teller spel. Samen met onze partners in de samenwerking, de FEDERALE overheid, de Federale Vereniging van burger initiatieven voor bescherming van het milieu en de Korbacher Resolutie, willen we nu beginnen, een brede golf van protest – dan Gabriel in staat zal zijn om de wet in de fast-track procedure nauwelijks. Voor dit, we hebben u nodig!

Teken onze dringende oproep!

Meer info over Fracking in 5-minuten-Info…

Vriendelijke Groet, Chris Methmann, Campagnevoerder

PS, De energie-reus Exxon benadrukt de ooit-Fracking is volledig onschadelijk en miljarden verdiend. Maar van alle dingen, zo is de group chief Executive Rex Tillerson protesteren tegen een Fracking-project in de buurt van zijn paard ranch in Texas. Ondersteuning Tillerson in de strijd tegen zijn eigen bedrijf. Teken nu de petitie tegen Fracking…

Dit is Fracking

Video link: https://youtu.be/GHXZT1s9Ji4

 

Geef een reactie