Het is de mond van levende prooi!

Een kleine tip voor mijn lieve lezers:

Op www.mundraub.org u vindt er gratis te gebruiken groenten en fruit in Duitsland. U kunt deze oogst en uw eigen Fonds.

Mundraub.org over:

We willen geen Mr-gratis fruit rot en meer op de boom en dus de mond overval.

We weten dat elk jaar, de gezegende vrucht van tientallen duizenden verlaten of vergeten fruitbomen op landelijke wegen, in verlaten tuinen of op percelen van mensen met weinig tijd om te verwennen. Het is vaak zeer waardevolle oude rassen. En in onze volgende omgeving.

We dachten, dus de Rest van de wereld over deze kostbare middelen rapporten. Het Initiatief mundraub.org biedt u een platform, wild of de Heer te taggen veel fruit bomen om te Oogsten in de MundraubMap om andere mensen te bewustzijn. Gratis, zoals uw geschenk, en als geschenk van de natuur. Als je wat terug te geven die u wilt vindt u in de volgende Versie over acties waaraan u deelneemt of die is georganiseerd je zou zelfs!

We zijn ons ervan bewust dat, zogenaamd, de Heer veel bomen – zoals, bijvoorbeeld, op een verlaten landweg – kon iemand. Of een Federale, staats-of privé-persoon – we willen niet te moedigen diefstal! Met de groei van het platform dat we zorg dragen voor ons samen, zodat de eigenaren geven je bomen te zien. Dus dat kunt u zonder een slecht Geweten om de inhoud van uw hart mond Rob. We vragen dat alle eigenaren, mond, predator, bewoners – om misbruik te voorkomen. Om de schatten te worden gebruikt en niet misbruikt.

We hopen dat u met het vinden van de schatten aan uw voeten weer, en dat moet je Bioäpfel en Ökokirschen uit het Buitenland, ten minste tussen juli en November, binnenkort alleen een wijze Glimlach.

Video link: https://youtu.be/PJmkAr847KI

www.mundraub.org

Geef een reactie