De kracht van de liefde uit de mond van een drie-jaar

Zoals elke goede moeder is weer zwanger, deed Karen alles wat ze kon om haar drie-jaar-oude zoon Michael bereiden voor de nieuwe Baby. Medische onderzoeken aangegeven dat de Baby een meisje. Dag na dag, nacht na nacht, zong Michael en zijn zus in mama ‘ s buik nummers. Het was een normale zwangerschap tot en met de levering. En dan de complicaties kwam. Na een lange strijd, de Baby werd geboren – maar het zweefde in levensgevaar, en was onder de sirene ’s huilen in de neonatale intensive care unit van het St. Mary’ s Hospital, Knoxville, Tennessee. De kinderen van de artsen zei de moeder: “Er is weinig hoop. Wees voorbereid op het ergste!”

Karen en haar man, de leden van de Panther Creek Methodist Church in Morristown, Tennessee, had al een speciale kamer in uw huis voor de Baby. En nu moest je reserveren voor een plaats op het kerkhof. Michael vroeg voortdurend over het feit dat hij kon zien dat zijn kleine zusje. “Ik wil voor je zingen iets,” legde hij uit. Echter, kinderen de toegang tot de ICU is ten strengste verboden. Maar Karen dacht, als Michael nu niet zie zijn zus, hij ziet het, misschien wel nooit. Ze zetten hem in een oversized pak, en samen trokken ze naar de intensive care unit. De wijk zus zag ineens dat het een klein kind en ze ging verder: “onmiddellijk het kind uit hier! Hier zijn kinderen niet toegestaan!”

De vrij rustige moeder verzamelde al haar moed, keek naar de wijk zus met een vastberaden blik in de ogen en stevig verklaard: “Hij is hier niet, tenminste totdat hij zijn kleine zusje iets.” Ze ging samen met Michael naar het bed van zijn zus, waar de Baby verliest de strijd voor het leven. Na een paar momenten, Michael de onschuldige en zuivere stem van een drie-jaar-oude begon te zingen: “U bent mijn zonneschijn, mijn enige zonnetje, je maakt me blij als de wolken zijn grijs …”. De kleine Baby begon direct te reageren. De race hartslag weer normaal is.

“Blijf zingen, Michael,” aangemoedigd Karen met tranen in haar ogen. En Michael zong: “weet U niet, lieve hoeveel ik van je hou. Please don ‘ t take my sunshine weg.” Als Michael zong, en verzacht de gemarteld Ademhaling van het kind. Nu de tranen op het gezicht van de wijk zus. De volgende dag, de Baby is zo gezond dat het kan worden vrijgegeven om naar huis te gaan. Het medische personeel gewoon wel een wonder.

Bron: FAX, Nicole en Sergio Jimenez

Dit verhaal Wolfgang Simson stuurde me tien jaar geleden met zijn “DAWN-Freitagsfax”. Een paar dagen geleden de Fax met de clean-up viel me in de handen. Zelfs nu, deze lijnen raakt me als hij toen deed. Als ik hoor het lied dat Michael en zijn zus zong, denk ik, het is onvermijdelijk om deze fantastische wonder.

Dit oude Liedje werd gevraagd door veel van de Supersterren zingen, zoals the Beatles, Bing Crosby, Ray Charles, Johnny Cash, Doris Day, Nat King Cole, Carly Simon, Smith, Michael Bolton, en Bryan Ferry. Ik denk dat de Versie van Elizabeth Mitchell vooral leuk, en ze hebben je in hier. Om te genieten van de song “you are my sunshine” en denkt dat als je ernaar Luistert, soms ongelooflijke wonderen gebeuren!

Video link: https://youtu.be/rc2jsjnt-HY

Meer inspirerend artikel op de Blog van Udo Michaelis

Geef een reactie