Homeopathie vermogens en het belang

Velen hebben al hun ervaringen met homeopathie, of op zijn minst met wat werd verkocht onder het mom van de homeopathie. Maar wat is nu precies achter zit en hoe homeopathie echt werkt?

Daartoe nemen we een kijkje bij de betekenis van het woord. Het woord schepping komt uit het grieks en betekent ‘Gelijkend lijden”, of “like cures like” Homoion = Gelijksoortig en Pathos = lijden.

Het woord Bedenker en Initiator van de hedendaagse homeopathie, Samuel Christian Hahnemann (*1755 in Meissen), was een PhD-arts. Terwijl hij vertaalde een medische werk van een Schotse collega, kwam hij in de behandeling van Malaria-Ziek met de schors van de zogenaamde China schors van de boom (Kina). In een self-experiment, nam hij, hoewel gezond, meerdere keren per dag deze schors, en daarna zich ontwikkelde typische symptomen van wisselende koorts. Zorgvuldig, hij schreef zijn ervaringen, eindigde in het nemen en keerde terug naar de gezonde toestand.

Als dat zo is, deze stof, als Gezonde, typische symptomen zijn geactiveerd, en dit kan de zieken genezen, dus moet een zekere mate van legitimiteit achter. Vervolgens testte hij veel andere stoffen in hun typische symptomen bij een Gezond persoon, en schreef dit in het kader van het werken met lage rijker, in Patiënten met de bijbehorende symptomen.

Het principe van de homeopathie, nam vorm aan. Hij ontdekte en ontwikkelde nog een verfijning aan te brengen in de reeds lijdende volk van de “snelle, vriendelijke en permanent herstel van gezondheid… in de kortste, meest betrouwbare, unnachtheilig manieren…” (Organon van de geneeskunst, Samuel Hahnemann). De Potentiëring!

Als hij al opgemerkt in zijn Explorer werken, moeten van de schors van de door de school medische toegepast China-behandelde patiënten, hetzij in een korte periode van tijd om te herstellen, of het sterven van hen. Goed, natuurlijk! Echter, als de Kina-bast is in staat om te produceren in de Gezonde symptomen, dus een al verzwakt organisme te bestrijden.

%image_alt%Dus begon hij de oorspronkelijke Stof verdund te worden, maar om te potentiëren hetzelfde. Hij nam een deel van de goede China op honderd delen van verse melk, suiker en warme en verklopfte het mengsel gedurende een geheel uur, en kreeg de C1-potentie (C =centisemal = 1/100). Een deel van de C1 met de verdere honderd verse Onderdelen van de C2. Dit herhaalde hij in totaal drie keer, telkens voor een uur om naar C3. Na dat, hij nam een deel van de C3 is nu toegevoegd honderd delen van alcohol = C4 en vers chüttelte de mengeling van ritmische en dynamische, met een honderd schudden beats op een boek. Dit proces wordt herhaald voor vandaag, tot in de duizelingwekkende hoogten van, bijvoorbeeld, de C10.000.

Je kunt je voorstellen vandaag de dag, dankzij de inzichten van de kwantumfysica, zoals vibratie patroon te worden overgedragen. Elk Element in het bekende universum trilt op zijn eigen manier. De neutrale vervoerder op zich neemt de vibratie patroon van de geneeskrachtige stof. Door de toenemende verdunning van het Geneesmiddel verliest materiaal toxische effecten op het organisme. Vanaf chemische doses in de richting van de “geestelijk-en-klare Product”.

Nu kunt u zich voorstellen dat honderden en duizenden van producten uit de wereld van de mineralen, planten en dieren, veel van deze zal worden, hebben een aantal overeenkomsten. Dat moet je niet doen in de homeopathie, de fout en in de lade denken zal verlopen. Elk geval wordt apart bekeken en met de aandacht die moet worden besteed aan elk lijden individu.

Neem bijvoorbeeld een patiënt met de symptomen van een verkoudheid. Hij klaagt over de moeilijkheden bij het slikken, vermoeidheid en een loopneus. U kunt zien in de relevante hoofdstukken van het Repertorium, met meer dan 200 mogelijke middelen te worden geconfronteerd. Die is nu, echter, de “Vergelijking” (=De ziekte die het dichtst bij een cure)?

Om dit te doen, moet u deze wijzigen in “…de meest opmerkelijke, bijzondere, ongewone en werkelijke (kenmerk) tekenen en symptomen van de Ziekte, vooral en bijna uitsluitend voor het oog….. …” (§153, Organon van de geneeskunst, Samuel Hahnemann).

%image_alt%De Patiënt gemeld, bijvoorbeeld, hij kreeg het koud, plotseling, met gewelddadige Niezen en een loopneus met een scherpe Afscheiding zijn ingesteld, dus dit geeft u de eerste aanwijzingen in de richting van “natrium muriaticum” – het gewone keukenzout. Moeten we nemen veel zout, als je bijvoorbeeld een ziekte? Nee!

Zoals we gezien hebben, roept bijna elke natuurlijke stof die bepaalde symptomen in de Gezonde. “Het lange-termijn inname van te veel zout veroorzaakt ingrijpende veranderingen in het orgel systeem…” (concordantie van de Materia medica).

Typisch hier, met droge slijmvliezen; of dik, wit of helder (waterige), scherpe mislukt. In ons voorbeeld, sodium heeft betrekking op-mur. de acute symptomen van de patiënten en genezen in een C30 potentie in de nabije toekomst. Ook hier is het principe van de homeopathie van de Overeenkomst is geldig.

Acute symptomen genezen, onder invloed van de Drug (=grieks; zowel gif en Geneesmiddel) binnen een paar minuten tot een maximum van een paar uur, terwijl chronische gevallen, zoals de Naam al doet vermoeden, kan zich uitstrekken over weken, maanden, en in ernstige gevallen jaar.

Belangrijk hier is dat de homeopathische geneesmiddelen moeten een geschenk. De zogenaamde initiële verergering – door de gelijkenis van de overtreding – is nogal een teken voor de juiste keuze. Het is de patiënt, dan een stuk beter, er is geen behoefte middel van herhaling, tot de genezing proces stagneert.

De Patiënt niet reageert op de Middellandse zee, is er geen reden om te herhalen. In het ergste geval, de Patiënt na de constante herhaling zou hetzelfde zijn als Hahnemann en vele andere homeopaten – een test van de drug. De agent zou opdruk zijn de symptomen bij de patiënt, en de Situatie is ingewikkelder. NIET veel helpt veel! Dus, alsjeblieft Verstandig toe te passen, of hoe Hahnemann maakte zich begrepen: “om het te doen. Maar om het goed te doen!”

Op dit punt van overweging is de zogenaamde “complexe medium”. Deze vrij beschikbare middelen zijn samengesteld uit een groot aantal (vaak meer dan 10). De fabrikant en de gebruiker wil dat het zeker zo eenvoudig mogelijk voor u te maken voor een ontmoeting met de meest voorkomende symptomen. Neem je het best vertegenwoordigd is in de meeste fondsen van de rubrieken Slikken, pijnlijk; over het algemeen zijn afgeslagen; en de neus, een loopneus en meng het met een universele soort van “homeopathische” mix. Zoals hierboven beschreven, is er maar één passende fondsen om een bepaald Persoon of Situatie. Elke andere impuls zal beantwoord worden door het organisme. Resultaat: in Totaal symptoom van chaos in de continue nemen!

Zoals u kunt zien, de homeopathische Geval nemen is erg angstig te herkennen, de patiënt individualiteit en te behandelen. De aanpak en de technieken zijn niet alleen onderdeel van onze huidige, snel veranderende dagelijkse leven en daarom vaak moeilijk te begrijpen en te vaak verkeerd begrepen.

Ik kijk slechts twee meningen in de samenleving. Een complete afwijzing door het niet of verkeerd begrijpen, of enthousiasme door een positieve ervaring. Daarom, het succes ligt in de handen van de therapeut en de Patiënt. Homeopathie is op zich al een helende universele principe, de noodzaak voor menselijke goedkeuring!

U kunt vertrouwd zijn met dit fenomeen uit het voorbeeld van de Bundeswehr. De commandant was in opdracht van troepen, niet meer zal worden gevraagd voor het invoeren van een brug in het marcheren in lockstep. Waarom? De heftig belast met dezelfde stap die de resonantie frequentie van de brug, op de rots van het Systeem in de kortste hoeveelheid tijd, en dreigt in te storten. Dit is de taak van de homeopaat is nu, om pathologische trillingen in de patiënt uit te schakelen selectief door resonantie – de Vergelijking-Geneesmiddelen.

%image_alt%Een andere illustratie een voorbeeld is het beeld van een stille vijver. Door de trillingen van het water oppervlak, vorm concentrische golven en cirkels. De homeopaat nu gooit een steen in het meer deze golf te verwijderen van de patroon. Niet de makkelijkste taak, maar, zoals zo vaak gedocumenteerd patiënt rapporten bevestigen, absoluut haalbaar, en met meer duurzame resultaten, zachte herstel van gezondheid.

Boek tips

De auteur van dit artikel:

%image_alt%

Natuurlijke gezondheid van de praktijk voor homeopathie Hans Christian bewegen op

nationaal erkende medisch behandelaar 1. Voorzitter van de natuurlijke genezing club Bodensee e. V. Trainer, Coach, docent

Westhofen 7; D-87527 Ofterschwang

Op afspraak: mobiel: +49 (0) 160 6895688 Mail: [email protected] Web: www.hc-hinne.de

 

Geef een reactie