Book review: kanker – alleen een nuttig besmettelijke ziekte?

%image_alt%Wat zijn de oorzaken van de ziekte kanker zijn gebaseerd op? De school van de geneeskunde heeft dan een maximale voorsprong in het antwoord volgens de Christelijke Gräfe dit is geheel onjuist.

Gedreven door zijn eigen angst voor de kanker, begon hij op het zoeken naar verklaringen en kwam tot een geheel nieuw perspectief op het ontstaan van Kanker.

Begrijpelijk: de auteur bespreekt de traditionele en alternatieve onderzoeks-resultaten, en laat zien waarom het is een fatale misrekening gebaseerd, kanker als een ziekte zonder een kuur. Levendig, legt hij uit, tot slot, hoe je het kunt toepassen succesvolle benaderingen van therapie om op de weg naar herstel terug.

Kanker – alleen een nuttig besmettelijke ziekte? is een holistische benadering en het stimuleren van de lezer te winnen fundamentele inzichten vertrouwen in uw eigen lichaam. In deze zin, het werk is veel meer dan een ‘logische onderzoek van het kanker proces”, zoals het genoemd wordt in de ondertitel: Er is ook een gevoel van humor is volledig Mutbuch voor Patiënten, familie en al degenen die willen om gezonder te gaan leven.

 

Inhoud:

 • 1. Het ontstaan van kanker van de medisch oogpunt 2. De bestaande alternatieve conceptuele modellen van de carcinogenese 3. De echte “dader” – de Trichomonade
 • 1. Waarom is deze infectie zo nuttig? 2. De Trichomonade als afvalverwerking en schoonmaak opdracht 3. Waarom de ene en de andere is niet ziek? 4. De Verzuring als andere belangrijke reden voor het Voortbestaan van de Trichomonade 5. Adrenaline is een belangrijke vriend in de verdediging tegen infectie 6. Slechte vetten en hun verwoestende effect
 • 1. Waarom een medicijn tegen kanker is niet voldoende alleen. 2. Het eerste gebod – ontgiften, zuiveren, zuiveren … 3. De correctie van het zuur-base-evenwicht 4. De adrenaline productie 5 boost. De juiste vetten voor een gezonde cel ademhaling 6. Co-enzym Q10 een krachtige mitochondriën 7. Gezond dieet en oefening 8. Het juiste water op de juiste zout 9. Twee keer per jaar huis-reiniging – worm kuur, darmreiniging, lever reiniging, reiniging van de nieren …
 • 1. Mentale conflicten release 2. De versterking van de loyaliteit aan God 3. Balans in het dagelijkse leven 4. Alleen niet gek maken
 • Samenvatting
 • Literatuur en informatie lijst
 • Voor Meer Informatie
 •  

  Een woord van de auteur:

  Mijn Naam is Christian Gräfe. Ik ben auteur van twee boeken, ‘ kanker – alleen een nuttig besmettelijke ziekte?” en “Terug in de vrijheid – de weg uit de Verslaving.

  De boeken zijn uitgegeven door Boeken op de Vraag. Van beroep ben ik een gecertificeerd Farmaceutische vertegenwoordiger en zijn gestart met de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut. Ik zou graag om jullie vandaag te melden over mijn bevindingen op het onderwerp van kanker.

  In mijn boek analyseren, ik leg de oorzaken van kanker op Basis van wetenschappelijke kennis, de russische wetenschapper Tamara Lebedeva. Ze is gevonden door middel van studies is dat het in het geval van kanker aan de eencellige parasieten Trichomonade. Trichomonaden zijn echte quick-change kunstenaar, en de menselijke cellen door hun evolutionaire ontwikkeling zijn zeer vergelijkbaar. U kunt een aantal fasen, net zoals kankercellen. Mevrouw Lebedeva was in staat om deze claim te bewijzen in de kankercellen in een voedingsoplossing voor kanker, die zich na een korte tijd, de Gesel. Zijn bedreigingen van de gezondheid van de bewegende draden van de Trichomonade. De gezonde menselijke cellen zijn gebleven van deze poging, niet onder de indruk. Naast dit feit, het resultaat van de behandeling zijn bereikt in Rusland met de werkzame stof metronidazole relevant is.

  Metronidazol is de standaard van drugs in het geval van trichomoniasis infectie.

  Het concept van Mevrouw Lebedeva is gebaseerd op het reinigen van het lichaam, versterken het immuunsysteem en de daaropvolgende behandeling met metronidazol en schimmeldodende middelen (schimmelinfectie agenten) voor de eliminatie van kanker cellen (kanker).

  Aangezien het echter ook voorkomen bij deze behandeling steeds weer terugkeren (opnieuw (“recidief”) van een ziekte), ik heb overwogen het probleem van de tijd een beetje dichterbij.

  Een belangrijk punt in de ontwikkeling van kanker vergiftiging shear metalen, bijvoorbeeld door kwik, Cadmium en lood. Weet u, in de tussentijd, de kankercellen bevatten hoge doses van zware metalen. Het doodt de trichomonaden met metronidazol, of de conventionele chemotherapie, deze gifstoffen worden ingesteld massaal gratis en krijgen in bepaalde weefsels waarin ze hebben een hoge affiniteit, zoals, bijvoorbeeld, de hersenen, het ruggenmerg, de botten en de lever. Onder dit oogpunt is ook een van de belangrijkste bijwerkingen van metronidazol kan beschouwen, die zich manifesteert in een metaalachtige smaak. Metaalachtige smaak is één van de belangrijkste tekenen van acute zware metalen vergiftiging, zoals in de toxicologie boeken om te lezen.

  Sommige kanker te overleven, waardoor de behandeling of het contact met de Patiënt besmet zijn partners over seks, zodat de kanker kan worden gevonden Wandelen in de zware metalen blootgesteld organen en reproduceren weer hier. Dit zijn dan de gevreesde terugval in de Vorm van uitzaaiingen. Dit kan worden toegepast, wordt vermeden in de zelfde tijd, een combinatie therapie met metronidazol en in het geval van de zogenaamde chelaatvormers. Chelaatvormer een verbinding met de zware metalen die zij gebonden, en de urine en de feces worden uitgescheiden. Op deze manier is het niet mogelijk om de patiënten in de controle geval, alleen vrij van kanker, maar ook het verwijderen van de bijbehorende vergiftiging betrouwbaar en om te voorkomen dat eindelijk, recidieven. De therapie heeft weinig bijwerkingen, omdat gezonde cellen niet worden aangevallen hier.

  Maar ook de juiste voeding speelt in deze infectie, een belangrijke rol. Het is belangrijk om een hoge inname van koolhydraten te stoppen om te voorkomen dat verspreiding van de kanker. Ook een consistente ontzuring is zeer belangrijk, zoals kanker overleven vooral in übersäuertem weefsel en ook links-draaiend melkzuur produceren.

  Al deze en vele andere feiten en behandeling opties die ik beschrijf in mijn boek “kanker – alleen een nuttig besmettelijke ziekte?”. Ik hoop dat ik zo veel Beïnvloed en therapeuten, de angst voor kanker en moed dat herstel mogelijk is.

  Christian Gräfe Web: www.krebs-info.jimdo.com Mail: [email protected] Tel.: +49 (0) 172 678 4941

  Zo ver, Christelijke Gräfe verschenen:

  Geef een reactie