Amalgaam, een vergif voor lichaam en geest

Wist u dat Amalgaam is al verboden in 1840 vanwege de toxiciteit, onder druk van de industrie in 1955, maar moest goedgekeurd worden?

Wist u dat amalgaam vullingen zijn verboden in de voormalige SOVJET-unie sinds 1985 als in Singapore, waar al meer dan 15 jaar Amalgaam meer tandheelkundige vullingen worden gebruikt.

We kunnen injecteren met een filler in de tanden van een patiënt te worden behandeld wanneer het is uitgeboord van dit weer, als speciale afval? (Sinds 1991, elke tandheelkundige praktijk moet afvoeren van uw Amalgaam als gevaarlijk afval, namelijk, alle amalgaam deeltjes opgezogen uit de mond van de patiënt en zijn uitgefilterd.)

Amalgaam is een betaalbare en comfortabele leggen van een vulling materiaal, dat door zijn bestanddelen, zoals kwik (giftig), zilver (giftig), koper (giftig), Tin (zeer giftig), zink en andere diverse bijwerkingen die kunnen leiden tot chronische vergiftiging en allergieën.

Het is daarom, om de kennis van de huidige stand van de kennis op heden onmogelijk Amalgaam als een veilig materiaal. Vele publicaties in gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften duidelijk, vooral nier – en neurotoxische effecten (schade aan de nieren en het zenuwweefsel), veroorzaakt door het kwikgehalte (ongeveer 52%!!!) in het Amalgaam.

Sinds het kwik uit amalgaam vullingen slechts langzaam vrijgegeven, een andere set van symptomen door deze zogenaamde “micro Mercur vandalisme” (lat. Mercurius = kwik) is ook traag, ofwel, vaak pas na jaren.

Symptomen en ziekten die samenhangen met Amalgaam:

 • De ziekte van Alzheimer,
 • Multiple Sclerose,
 • Onvruchtbaarheid bij mannen en vrouwen,
 • Schade aan de nieren,
 • Schade aan de bijnieren en de bloedcellen,
 • Chromosoom breuk en schade van celorganellen zoals mitochondriën,
 • Nervositeit en onrust,
 • Van pijn zenuwen (vooral hoofd, rug, benen, armen),
 • Hoofdpijn en migraine,
 • Chronische Vermoeidheid Syndroom,
 • Depressie,
 • ongecontroleerde emoties, zoals woede aanvallen,
 • Geheugen stoornissen ook bij jongere patiënten,
 • Ringing in de oren,
 • Wazig zien,
 • Concentratie stoornissen,
 • Slaapstoornissen,
 • Zweten en nacht zweten,
 • Stoornissen van de bloeddruk in de verordening,
 • Terugkerende Verkoudheid,
 • Gastro-Intestinale Stoornissen,
 • Allergieën,
 • Gezamenlijke schade,
 • Reuma,
 • Acne,
 • Schimmelinfectie,
 • Psoriasis,
 • Atopische dermatitis,
 • De gevoeligheid voor infectie,
 • kwaadaardige tumor vorming,
 • enz.

Amalgaam vermindert na 20 minuten van kauwgom kauwen, of na het Drinken van het sap van de citroen aan de afweercellen (T-lymfocyten) tot 25 procent! Een belangrijke rol die deze speelt bij de afweer tegen virussen of bacteriën, en schimmels (Candida).

De consumptie van zink op de uitscheiding van de continu geregistreerd giftig Amalgaam-onderdelen leidt tot een gebrek aan zink in de cellen (witte bloedcellen), waar zink voor de bouw van 200 verdediging enzymen nodig. Sinds de toxicologie en immunologie, stiefvader, stiefmoeder, je bent nog steeds een kind van ons gezondheidssysteem vaak op allerlei klachten, klagen patiënten in de lade “psychosomatiek”.

In het geval van een progressieve aandoening, is er een aanzienlijke vermindering van de capaciteit van het immuunsysteem tegen virussen, bacteriën en schimmels en voortdurend nieuwe ziekten, zoals Chronische vermoeidheid syndroom.

Er is ook een studie die werd ingediend bij het Federale Ministerie van gezondheid door de vermaarde jurist, Prof. Drasch, en dat bleek een duidelijk verband tussen de sudden infant death syndrome (SID = Sudden Infant Death) overleden kinderen en het aantal van de moeders bestaande amalgaam vullingen.

Het is altijd beweerd door tandartsen, zorgverzekeraars en politici, is er geen wetenschappelijk bewijs en onderzoek naar de schadelijkheid van Amalgaam. Maar dit is een absolute leugen!. Alleen, de toxicoloog en Internist Priv.Doz.Dr. Max Daunderer van München, en Dr. med. deuk. Koch, een mede-oprichter van holistische en natuurlijke genezing te geven interesse te werken tandheelkundige verenigingen, in hun Werk, boeken en honderden wetenschappelijke artikelen die bewijzen dat goed, de schadelijkheid van deze materialen.

Het was jarenlang beweerd en aangenomen dat de onderdelen van het Amalgaam zou worden opgenomen in enig vullen. Maar het was het jaar van de wetenschappelijke studies over de hele wereld, heeft aangetoond dat kwik en andere Amalgaam componenten in verschillende ordes van grootte, afhankelijk van de afwerking en Materiaal, in de mondholte ruimte.

Ook interessant is een gedeelte van het Script van het Institute of Organic chemistry, Universiteit van Freiburg, dit is verplichte lectuur voor onder de geneeskunde en tandheelkunde studenten is:

[…] Kan gebruikt worden om de afdichting van de amalgaam-met tand terwijl u geniet van hete en zure dranken, evenals de intense Kauwen, kwikvrij, op korte termijn tot 36000 keer de volgens het drinken van water regulations maximale concentratie. […] Eigenlijk, amalgaam vervoerder, mag niet drinken, je eigen speeksel eigenlijk!

Hoewel dit alles zeer bekend is, is voor de tijd dat te wijten aan de toepassing van de sociale verzekeringen de wet, een amalgaam verbod in Duitsland, in de verte. Zou in dit land, toegevoegd aan de potentiële schadelijkheid van Amalgaam aan het publiek, moeten voorzien zijn van de wettelijke ziekenfondsen de kosten van de revalidatie van een minimum van € 75 miljard, die zouden ze gewoon overweldigd. Bronnen: Marc Scheider, Frank Tegtmeier

_______________________________________

Fragmenten van een lezing van Dr. med. Dietrich Klinghardt M. D., D. Ph. 1315 Madison # 4 Seattle, WA 98104 USA , gehouden op 20 mei. Nov. In 1996 is in Schloss Elmau, Garmisch-Partenkirchen, in het kader van een seminar over Psycho-kinesiologie:

“… Acht amalgaam vullingen in de mond … twee uur na het eten, de 100 tot 200 maal de waarde van wat is toegestaan in de industrie. Alleen dat deze Patiënt niet inademen van deze gassen acht uur van de dag, want het is in de industrie, het is gepland, maar de 24 uren van de dag.”

“De meest voorkomende plaats waar het kwik terechtkomt in het lichaam, het zenuwstelsel, het ruggenmerg of de hersenen.” “…Dus dat sindsdien in wetenschappelijke kringen, is het duidelijk dat de ziekte van Alzheimer is een ziekte van kwikvergiftiging.”

“…En we weten dat het veroorzaakt in de hersenen volgende schade: …Multiple sclerose, amyotrofische laterale sclerose, ziekte van Alzheimer, ziekte van Parkinson, … geheugenstoornissen, in jonge mensen, milde chronische Depressie. …Op een jonge leeftijd, amalgaam vullingen leiden tot overmatige verlegenheid.” “…Het immuunsysteem is gebroken.”

“Een van de meest onaantrekkelijke dingen die we hebben gevonden over kwik, en dit geldt ook voor de andere metalen, is dat het veroorzaakt geestelijke veranderingen. I. e., veel mensen hebben geen duidelijke symptomen, maar iemand die zijn gewoon anders zijn dan ze zouden zijn als ze had geen kwik in de hersenen.”

“… Stotteren, leerstoornissen, oogaandoeningen, oorproblemen zijn meer potentiële schade… En dan de organische ziekten en … de ziekte van de nier, beenmerg aandoeningen, leukemie, tumoren.” “Bijna elke Tumor, hebben we onderzocht … heeft een hoger gehalte aan kwik dan de omgeving. We vermoeden dat de tumoren zijn vaak een manier van het lichaam, om te redden van mercurius, om het te maken in de hersenen.”

“… statistisch gezien, tandartsen, (werken met Amalgaam, en dus de giftige kwikdampen, inademen, noot van de auteur) de beroepsgroep die het grootste Percentage van zelfmoorden en … met het grootste aantal neurologische aandoeningen.”

“… Metalen die we in de mond … de belangrijkste oorzaak voor alle auto-immuunziekten. En zijn onder andere auto-immuun ziekten, Lupus, sclerodermie, en Artritis, alle problemen met de schildklier, migraine, colitis Ulcerosa, ziekte van Crohn. … Is er geen metaal in de mond, en dat is gevaarlijk.”

“Goud legering …voor een kroon die bevat 8 – 12 verschillende metalen en … Goud is niet onschuldig.” “Meestal zijn we meer liefdevolle, rustiger, prettiger, meer intelligente mensen, als de metalen van de hersenen die mogen er niet zijn .”

“Dat begon de zware metalen verwijdering en dmp’ s wordt gebruikt, vaak zo snel en vaak fantastische resultaten bij ziekten, zodanig dat het geneesmiddel begint te leuk.”

“Er is … een programma dat werkt.” “Dmp’ s wordt door veel minder gevaarlijk dan Aspirine of andere geneesmiddelen die worden beschouwd als onschadelijk.” “In Duitsland, dmp’ s heeft een slechte reputatie, want het is niet zo, hoe het gebruikt moet worden.”

“En nu met de koriander tinctuur, en ik ben weer blij. …Van de patiënt … voor twaalf jaar … elke dag zware hoofdpijn. … enkele dosis … acht druppels. Het was volledig vrij van symptomen zonder verdere dosis. Het kan soms zo dramatisch.” “Omura … heeft dit bereikt veel Kanker geneest, dat de zware metalen uit de tumor, en het immuunsysteem op kanker in staat is geweest te werken..”

“…Resonantie principe alleen van toepassing op weefsels voor stoffen in het bindweefsel. … Kan niet kinesio logische test … met electro-acupunctuur, of kwik in de hersenen. … Een paar druppels koriander tinctuur, toen het kwik gaat uit van de zenuwcel en betreedt het bindweefsel in de hersenen. 5-10 druppels … op de tong … wacht 2-3 minuten. … Stof … op het Bloed … in de hersenen. Van gewassen onmiddellijk de zware metalen die nu verschijnen in het bindweefsel. …De hersenen test.. test nieren…, pulmonale testen…, snel, binnen enkele seconden. …Op de tong, de aderen naar het hart, naar de longen, in de hersenen, in de longen. Mercurius is altijd een paar seconden na de toediening van koriander tinctuur van het kruid in de longen. …. De patiënt begint te hoesten recht tegenover.”

Bron: http://www.mweisser.50g.com/

Lezing door Dr. med. Dietrich Klinghardt – zware metalen en hun effect op de gezondheid (1998)

In deze Video, Dr. klinghardt presenteert de eerste bewijzen van de effecten van zware metalen op de gezondheid en presenteert oplossingen voor de diagnose, behandeling en herstel, die zijn gewijzigd in de loop van de tijd.

Video link: http://youtu.be/N0RgeRq2h2g

WDR verslag van Brussel op het onderwerp van Amalgaam:

Wat is gedeclareerd in het afvalwater van een tandheelkundige praktijk als een gevaarlijke afvalstoffen, moet de oorzaak in onze mond, in ons lichaam – geen schade???

Video link: http://youtu.be/US1BlXtvP0c

Boeken over het onderwerp van Amalgaam:

Geef een reactie