Add en ADHD of een ziek Systeem

Als je de Norm niet fit, dan kun je Ziek bent. Dit Systeem kent geen andere Definitie, en is niet bereid te heroverwegen van het uitzicht. Helaas, het werken met methoden, die Hypothetisch zou kunnen helpen. Als je kijkt rond in zijn kring van kennissen-of vriendenkring, zult u vinden dat overal kinderen worden behandeld met Ritalin.

Natuurlijk hoef je het niet leuk om over te praten als uw kind “Ziek”. Daarom wordt gesproken in veel van de gevallen, slechts in zeer goede vriendenkring op het nemen van dergelijke drugs. Vaak zelfs hun eigen uitleg van waarom het is het eigen kind van de grenzen van de persoonlijke veerkracht geduwd. De Externe druk is voortdurend gestegen, en het wordt uitgelegd aan de ouders die ze moeten openen van het kind en van jezelf te houden aan de medicatie.

In veel gevallen gaat het door. Zoals met de school op basis van gevolgen is bedreigd, of iets dergelijks. Voorheen levendige kinderen deel te Apathisch werking van de gezel. Dus we hebben het leuk te vinden, handig en comfortabel, we kunnen stelen van uw verantwoordelijkheid.

Wanneer een ziekte wordt gesproken, moet je niet denken over hoe ze behandeld je, maar waarom ze zich voordoen!

Geef een reactie