Angst Propaganda: Het Nieuwe Influenza-Super Virus ???

Nieuwsbrief | kennis maakt plus | 25.01.2012

Door Dr. Stefan Lanka

In de massa-media, er wordt beweerd dat de onderzoekers was er in geslaagd om het ras van de vogelgriep Virus en het mexicaanse griep Virus, een nieuwe, zeer besmettelijke en dodelijke Influenza Virus.

Dus Islamistische terroristen is niet opnieuw van dit Virus en het Westen, infecteren, de opdracht aan de AMERIKAANSE overheid, onderzoekers publiceren hun resultaten.

Want hier is het een reus is een Kans, wanneer de realiteit is achter deze beschuldigingen in het openbaar, maar tegelijkertijd een groot gevaar is dat als operatoren kunnen slagen met uw virale ideeën in een echte paniek en massa Verstikking leiden tot het bloed bindmiddelen van Tamiflu, wil ik je uitleggen wat precies de onderzoekers doen om te bewijzen dat uw instructies met experimenten schijnbaar.

Ik heb dit aantonen op basis van de meest recente publicatie over dit onderwerp (PLoS Pathog 7(12): e1002443) Dr. Seema S. Lakdawala en zijn collega ‘ s van het Amerikaanse Instituut voor allergieën en infectieziekten in Bethesda beweren dat ze hebben ontdekt welk Gen features was de H1N1 tot een pandemisch Virus.

Als een model voor de mensen met jonge fretten, die is uitgerust met het implanteren van Elektroden zijn bevestigd aan de bodem van de overdrukcabine. De keel is open te knippen en de luchtpijp is een buis doorheen de vloeistof in de longen druipt. De vloeistof is afgeleid van de cel culturen die ooit werden geassocieerd met vloeistof van een dier in contact, er werd beweerd dat zij was besmet met H1N1.

Dierproeven

Afhankelijk van de druppelsnelheid en de samenstelling van het infuus oplossing, de luchtpijp en de longen ontstoken en sterven de dieren meer of minder snel. Afhankelijk van hoe de lucht-buizen en de longen ontstoken, en in welk Orgaan zal als eerste sterven, en wat zijn de andere symptomen, de dieren wordt beweerd dat verschillende virus types.

Hoewel nooit een Influenza Virus gefotografeerd in een mens of dier, of geïsoleerd, maar de virussen worden alleen beschouwd als niet-bestaand, omdat veel onderzoekers van het Virus vordering, die elk een indirecte ontdekking als een component, en alle indirecte schade moet leiden tot een model van een Virus, is een Centrale bewijs voor het bestaan EN de gevaarlijkheid van het virus, het Lijden, en de dieren Sterven.

Er is wereldwijd wetenschappelijk bewijs is dat er ooit een Virus zoals het influenza virus, gezien in een mens of dier, laat staan geïsoleerd en gefotografeerd, en onderzocht. De virussen worden beschouwd als niet-bestaand, omdat veel onderzoekers dienen hun Labora indirecte ontdekkingen van de verschillende onderdelen van een Virus, zeggen, zonder ooit een complete Virus heeft gezien, u kon wijzen de onderdelen wetenschappelijk.

Veel onderzoekers maken veel van dergelijke claims, en de som van deze uitspraken is te zien in haar geheel het model van de hele Virus. Hoewel nooit een Influenza Virus gefotografeerd in een mens of dier, of geïsoleerd, maar de virussen worden alleen beschouwd als niet-bestaand, het Lijden en de dood van dieren als de Centrale bewijs voor het bestaan EN de gevaarlijkheid van het virus.

Controle-Experimenten

Kunnen de resultaten als “wetenschappelijk” te publiceren, op te roepen voor de Wetenschappelijke voeren en de bepalingen van de tijdschriften van die controle-experimenten en gedocumenteerd, uit te sluiten van een vergissing. Een dergelijke controle-experimenten zijn niet gehouden in het hele gebied van de infectie hypothesen, die is niet altijd een aanwijzing van fraude acties. In alle andere gebieden van de publicaties niet zou worden geaccepteerd als de inspectie niet zijn uitgevoerd experimenten en gepubliceerd.

In een dergelijke controle Experiment, dezelfde vloeistof moet worden gebruikt die worden beschouwd als niet-geïnfecteerde, in om te bewijzen dat de effecten bereikt gesneden niets te maken met de luchtslang en de Druppels hebben om te doen in de longen. Ik kan u verzekeren dat het dezelfde “Influenza”effecten worden geactiveerd wanneer gedestilleerd water wordt toegevoegd druppelsgewijs in de longen. U kunt de test, of een onderzoeker om te vragen dat hij het bewijs voorleggen in tegenbewijs.

In de ferret, de luchtpijp en de longen ontstoken. Het dier probeert de vloeistof is niet langer ophoesten wat lukt dat, maar na een bepaalde duur van de Eintropfens of, in het geval van een grote hoeveelheid vloeistof. In de dood spasmen, het dier hoest bijzonder grote hoeveelheden vloeistof en bloed, waarvan er wordt beweerd dat de virussen zich in groot aantal. De hoest die wordt aangevraagd ook als een door de Virus-geïnduceerde Symptoom.

In plaats van het isoleren van het virus in de afgescheiden vloeistof, te fotograferen en te karakteriseren biochemisch, van de uitgescheiden schuim-alleen eiwitten en hun RNA-sjablonen gehaald, die – zonder enig bewijs, beweerde dat ze afkomstig zou zijn van het virus en virussen aanwezig waren. Voor druk op afbeeldingen en films en beschermende kleding en maskers zijn niet gedragen, en dat is in het laboratorium, wanneer de onderzoekers het uitvoeren van deze Experimenten zonder de aanwezigheid van een tv-camera van de zaak.

Twee normale eiwitten

Als onderdelen van de influenzavirussen hebben twee eiwitten worden besteed in elk van de menselijke en dierlijke organisme hebben een Centrale rol. De een is een enzym Neuraminidase, die wordt aangedreven door de splitsing van de Sialic acid op onze cellen met een elektrische lading. Omdat de negatief geladen bloed cellen om elkaar af te weren en niet aan elkaar plakken, het bloed blijft vloeibaar. Tamilfu specifiek remt dit enzym, wat leidt tot een Verdikking van het bloed, en Verstikking.

Het enzym, dat is uitgegeven tegen een betere Kennis, als een onderdeel van een Influenza-Virus, een Matrix eiwitten, die tijdens de Montage en demontage van onze cellen en weefsels is vereist. Het is duidelijk dat door de ontsteking en de dood van de cellen en de weefsels van deze eiwitten wordt steeds meer gevormd.

Het bewijs dat de betrokken wetenschappers weten precies waar u op te geven op de vraag, nooit een specifieke publicatie, waarin een Virus wordt beweerd, hoewel het aantal en de deelname aan dergelijke publicaties een voorwaarde is voor de toestand van de werkgelegenheid en de hoogte van het inkomen.

Vraag Uw Influenza Onderzoekers. Hij die niet vraagt blijft …. geen idee.

In deze zin! Dr. Stefan Lanka

 

Geef een reactie