Botulisme – gevolgen van vlees-consumptie van zieke dieren

Alle ziekten en ziekten van de mens maakt zichzelf. Een ziekte die zich meer en meer vaak te wijten aan de massale veeteelt is botulisme.

Gemiddeld verbruikt een duitse ongeveer 230 gram vlees per dag – dus ongeveer 85 kg vlees per jaar. Sommige mensen eten heel veel meer. Op gemiddelde, Duitsland verbruikt jaarlijks meer dan 6,5 miljoen ton vlees. Een enorme hoeveelheid vlees kan alleen worden verstrekt wanneer de dieren worden gedreven in de massa ‘ s samen. Ze zijn vetgemest in de kortst mogelijke tijd van de strijd van de Volwassen en in het akkoord gedood.

Wat deze arme wezens in hun korte leven door is niet onder woorden te brengen. Het is een leven in het grijs is de meest en het meest afschuwelijke omstandigheden. De dieren leven in angst, worden gekweld en gemarteld en nooit het licht zien van de dag. Als de Mast en de feed die u kunt krijgen, met respect, dat is pure shit met een paar vitaminen toegevoegd. Een mens zou eten het nooit vrijwillig eten, maar dan eindelijk is het vlees van deze dieren.

Een “onschuldig” voorbeeld:

https://youtu.be/_Xp3l21k8uE video link: https://youtu.be/_Xp3l21k8uE

“Vlees is een stuk van de life force”? Hoe kan iets nog gezond zijn? In het bijzonder, hoe is de geestelijke gezondheid van de persoon te doen voor de andere wezens?

Door op deze manier de mens eet, hoe hij samenwerkt met andere wezens, en hoe hij vergiftigd zijn hele omgeving, creëert hij ziekte, ziekte en de dood. Zelf schuld, hij is.

De Ziekte Botulisme:

Een nieuwe vee-ziekte verspreidt zich in de duitse zuivel kuddes van vee. Duizenden koeien hebben al overleden. Voor de eerste keer, de ziekte is nu ook te vinden in het geval van de boeren.

Duizenden dieren sterven van een ziekteverwekker, mensen, spierverlamming, lijden, experts waarschuwen dat het Probleem zou worden in ons voedsel. Het Probleem is genoemd chronisch botulisme, een ziekte die wordt veroorzaakt door het botulinum-toxine. Het gif wordt gevormd door een bacterie genaamd Clostridium botulinum en kan infecteren mensen en dieren. [Bron: mdr]

Botulisme is een ziekte van de mens die wordt veroorzaakt door het botulinum-toxine. Het gif wordt gevormd door een bacterie genaamd Clostridium botulinum. De sporen komen van nature voor in de bodem en in het water slurries. Mensen nemen de bacteriën, meestal over eten. Bekende aandoeningen bij volwassenen na de consumptie van worst, ingeblikt voedsel, gemarineerde vis en rauwe ham. De Botuline toxine is het meest krachtig is voor de mensen bekende bacteriële toxine: 0,01 mg zijn dodelijk.

Al sinds de jaren ‘ 90 meer en meer dieren besmet zijn aandelen, deskundigen nu uit meer dan 1.000 aangetaste boeren in heel Duitsland. Al bijna 15 jaar, het is gezegd door de autoriteiten, de beschreven klinische foto ‘ s werden niet onderzocht genoeg, het was een pure hypothese dat het ligt aan de pest-zoals de verspreiding van een gevaarlijke ziekteverwekker. Het bewijs was er niet. [Bron: mdr]

Omdat chronisch botulisme is niet officieel erkend als een ziekte, het vlees en de melk van Chronisch botulisme zieke koeien al jaren in de handel.

Botulisme verspreidt zich

Video link: https://youtu.be/uQZew_pkccA

Vee botulisme van biogasinstallaties

Video link: https://youtu.be/KZr1pyv4QtA

Botulisme-bacterie die mensen infecteren

Video link: https://youtu.be/3j5UpnEKDIo

Tot slot kan men slechts zeggen: De Consument bepaalt de markt. Wat je eet in de ochtend?

Geef een reactie