De “expert” van de 30.000 duits door mexicaanse griep sterven zag

Analyse + actie brengt het naar het punt zoals altijd. (Een van de beste duitse Blogs! – mijn mening 😉 ) :

Wat hebben we voor vreselijke super grote experts! Het is een echte Professor – 100 jaar geleden, maar hij had een hel van een veel, als je wilde hebben in Duitsland deze titel – zei vorig najaar voor Duitsland, 25.000 Doden door de mexicaanse griep. Nu is hij kronkelt in een Interview dat vol mest en ontkent het bericht van de spiegel, die hij ontvangen gelden uit de farmaceutische industrie, een welverdiende hard op de paniek van de mexicaanse griep.

Wereld: De expert, het zag er 30.000 duitse sterven …Ulli Kulke sprak met Adolf Windorfer, een Professor aan de Medische faculteit van de Universiteit van Hannover. De expert had gezegd dat voor Duitsland, tot wel 30.000 van de Dood voor.

Spiegel: “mexicaanse griep Professor angsten in Duitsland van 35.000 Doden!” De Professor is de naam van Adolf Windorfer, en de vraag die hij geeft, te ontvangen van GSK en Novartis geld.

Afbeelding van 21.10.2009, met de gelijkenis van de Heer Professor, hij is de ontvanger van de Federale kruis van verdienste! Voor wat eigenlijk? Professor angsten in Duitsland, de 35 000 Doden.

Reactie: Wat kunnen we verwachten van onze zogenaamde “deskundigen”? Blijkbaar is de auto zeer snel de expert als je doet wat de Industruie en genoeg geld in de Een…. schuif. De hoeren van de economie.

Geef een reactie