De farmaceutische industrie groeit met de kanker

Is dit niet ook op een of andere manier een beetje vreemd? De strijd tegen kanker heeft al voor decennia, het is miljarden zullen opgeslokt worden van de middelen voor onderzoek, maar de kanker is op de stijging. We worden geïrrigeerd regelmatig van succes verhalen, omwille van “een stap verder in de strijd tegen kanker” en andere spannende verhalen. En het lijkt te zijn, meer zelfs… de verhalen.

Het bedrijf is uitstekend, de kanker industrie bruist! Geen wonder, want de ziekte verspreidt zich meer en meer, ondanks de uitgebreide medische therapie – of misschien wel juist? Maar de bedrijven die worden gewoon recht: je moet in staat zijn om vast te leggen in het laatste kwartaal met dubbele cijfers de winst stijgt!

Het is nogal een paradox: de farmaceutische industrie en de school medisch onderzoek voor decennia op het reizen in de strijd tegen de kanker, waarbij de chemotherapie een Beeline voor de alleen gezegend was gestileerde succes van de methode. Maar het kanker probleem is steeds meer in onze samenleving snel.

Een Alternatieve procedure, vaak veel goedkoper en meer effectief, zelfs in het geval van “austherapierten” gevallen, die, naar verluidt, alle hulp komt te laat, gedempte vaak of een storm van kritiek. Opnieuw en opnieuw de vraag hoe dit mogelijk kan in dit geval, indien de voorgenomen dat officieel gesanctioneerde standaard procedure, op zijn beurt, is alleen maar een beschamend laag slagingspercentage?!

Natuurlijk, er zijn ook ondoeltreffend en zelfs gevaarlijk alternatieve behandelingen, maar hoe veel mensen zullen behandeld worden door de chemische Foelie aan de dood? Ontmoet de patiënt echter gezond, de farmaceutische industrie is in toenemende mate. Het werd opgenomen tussen juni en September van fenomenale winsten, met groei in de dubbel digit cijfers.

Het Zwitserse farmaceutische reus, Novartis, bijvoorbeeld, steeg met 13 procent tot 6,5 miljard US dollar! In het geval van Roche, het zag er ongeveer net zo goed. Het medicijn Avastin heeft verkocht 26 procent beter dan in het voorgaande kwartaal. Avastin is een van Roche ‘ s leidende positie als een knuppel tegen long -, borst-en darmkanker.

In het geval van een dergelijke Winnen, niemand zou erg verbaasd zijn als de farmaceutische industrie die voor een lange tijd, en blijven, in toenemende mate, voor onderzoek naar kanker – een puur humanitaire natuurlijk … Veel van de belangrijke duitse en internationale ondernemingen zijn het versterken van hun Oncologie Segment, om de mensen te helpen en de omzet te verhogen.

De ziekte van de bevolking is de gezondheid van de farmaceutische industrie! In Duitsland, het enorme aantal van 400.000 is toegevoegd jaarlijks aan nieuwe Patiënten wereldwijd volgens de laatste informatie over twaalf miljoen! Oncologie biedt de grootste farmaceutische transacties ooit, en volgens schattingen van de markt onderzoeksbureau IMS Health, wordt verwacht in 2012, met US $ 75 miljard per volume-het equivalent immers, juist de militaire aanvullende begroting van de verenigde staten voor 2009!

De bedragen zijn snel, als je gewoon denken van de kosten van een conventionele individuele therapie: Met het gebruik van Avastin, u kunt worden op een maandelijkse basis tussen 4,400 dollars en Dubbele, afhankelijk van het type van kanker. Voortdurend worden nieuwe producten ontwikkeld. Een totaal van ongeveer 860 kanker medicijnen zijn in de klinische testfase. De voorwaarden van de vergunning strikt, in de Verenigde Staten werden toegelaten in het jaar 2008, slechts elf nieuwe werkzame stoffen voor de productie.

Maar als je kijkt naar de impact van de meeste van de preparaten, kan losgemaakt van de omstandigheden ronduit moorddadige gevolgen. Zien We al in het geval van de mexicaanse griep, hoe snel kunnen we verwachten van de chemische industrie met Verrassingen. De voorziening van voldoende hoeveelheden van het vaccin, natuurlijk, heeft iets Rustgevend voor de meeste mensen, en ook getuigt van state zorg.

Echter, de facto is het de grote bedrijven van de industrie, achter de inspanningen. Hoe zorg kan daarnaast, als het H1N1-vaccin, als hij wordt geïnjecteerd voor de Algemene bevolking, van mercurius te worden toegevoegd aan de aandelen zelfs in de Vorm van zeer giftige ethyl chloride kwik! In feite, het is per Dosis van het vaccin, minstens 25 microgram, in de Vorm van Thiomersal, om de houdbaarheid van het product. Sommige deskundigen zeggen dat de giftige kwikverbinding, wordt hier geïntroduceerd, als het ware, door de “achterdeur”.

We herkennen steeds weer hoe zogenaamd nuttige maatregelen om de dodelijke gevaar. En in de meeste gevallen, de anti-kanker therapieën zwakke punten van de Getroffen zozeer zelfs dat hij geen Kans om het lichaam de eigen stimuleren verdediging, de zelf genezende krachten en de natuurlijke mechanismen die zorgen voor een zinvolle alternatieve therapie, zelfs in ernstige gevallen, is er nog hoop.

Met de hoge-dosis chemotherapie bijna een oorlog van uitroeiing is gevoerd, echter minder aan de vernietiging van de kanker dan aan de vernietiging van het organisme. De school van de geneeskunde controles, natuurlijk, steeds meer in de richting van een veel meer gerichte toepassingen, te vergiftigen alleen de tumorcellen, maar zijn in een vroeg stadium van deze procedures.

De relatieve prijs en, gedeeltelijk, effectieve alternatieve therapieën om meer natuurlijke-op basis van waarden, in contrast, meestal ondoeltreffend of zelfs gevaarlijk kwakzalverij ontslagen. Nu is het concurrerende therapieën – van de met deze procedure Genezen hoor het is echter interessant, alleen een beetje.

En waarom? We kunnen nu al zien: het is allen over Het bedrijf!

Bron: Kopp Online

 

Geef een reactie