De slechte Wiet De waarheid over Cannabis?

De slechte Wiet de waarheid over Cannabis? Een BBC-Exclusieve documentatie over het onderwerp van Cannabis in het engels.

De experimenten van sommige wetenschappers, de hits Dr. Marsden, hennep als Vn-kruid verschijnen. Tal van studies tonen aan dat de consumptie van Cannabis volledig onschadelijk, veel minder schadelijk dan bijvoorbeeld alcohol en tabak. Wonder planten of zaden van het Kwaad?

BBC-Exclusieve, De waarheid en wilde weten over Cannabis, en ging met Dr. John Marsden op een ontdekkingsreis door de wereld van Cannaboide. Veel van de Reis gaat naar de wortels van het kruid: In de bergen van Kazachstan, meldde dat de psycholoog Marsden, gelanceerd Cannabis honderden jaren geleden zijn campagne als een drug. Waarom is het verbruik van een Plant, de zogenaamde samenleving, drugs, alcohol, nicotine en cafeïne, ‘ s werelds meest populaire (in vele landen) illegale drugs zo gevaarlijk?

In de verenigde staten, Marsden ontvangt een eerste reactie. Vaak Cannabis is bedoeld als een soort gateway drug. Om dit te bewijzen classificatie wetenschappelijk? BBC Exclusieve Dr. Steven Goldberg, die heeft ontdekt is waar dat muizen die waren blootgesteld gedurende een langere periode van tijd, de werkzame stof van Cannabis, THC, het ontwikkelen van een vorm van lawaai-tolerantie. Ze nam het in later om te Proberen meer van Heroïne (in door de neus, buzzers aan een donor) als een controlegroep. De experimenten van Dr. Cathy Fernandes hennep in plaats van de Vn-kruid verschijnen. De resultaten van het maken van een verbinding tussen hasj gebruikt en een eventuele latere psychische aandoening, zoals schizofrenie.

Video link: https://youtu.be/OmCBHLy3u8Y

Bron en meer Video ‘ s: http://www.hanfkultur.com/

Geef een reactie