Een AIDS-patiënt grijpen. De leugen van het HI-Virus!

De voormalige AIDS-patiënt, Maria Papagiannidou, spreekt in deze live-uitzending programma (atheatos kosmos) van de griekse TV-zender LEEFTIJD-over de grote AIDS-Zwendel.

De griekse Maria Papagiannidou spreekt over het feit dat het AIDS-Virus is nooit aangetoond overal. Ze woont nu een gezond leven, was ze genezen van AIDS. Zonder Artsen zonder drugs.

De Artsen, is het verboden door de overheid, de Aanvulling op de AIDS-Test. Waarom? In deze is:

Video link: https://youtu.be/tCGVZ6oWoTA

Een zeer triest bericht:

Gilles St-Pierre, de man van Maria Papagiannidou is mij bekend dat Maria stierf in de Paas – (2012). Volgens de informatie die je gegeven werden onlangs de “AIDS”drugs.

Maria werd gevonden in 1985, voor HIV-positief is, had -volgens hun informatie – geen klachten en voelde me erg gezond. Het was alleen toen u door de bangmakerij door de Artsen van 1996 tot 2005, de medicatie, was het je geleidelijk erger. Daarom besloten ze (helaas) laat de drugs terug te verkopen. Voor het jaar Maria vochten tegen de bijwerkingen van deze zeer giftige drugs.

Voor haar dood, ze werd toegediend enkele maanden van medische behandeling en van de druk van de Artsen, kreeg je een zeer actieve antiretrovirale therapie (HAART), want anders zou het sterven als de Artsen haar verzekerd. Overleden Pasen zij niet, tot slot, om een lever…

Voor alle van de “AIDS-gelovigen”is een geschenk uit de hemel, en voor “AIDS profiteurs,” prachtig “geschenk uit de hemel” voor uw bedrijf.

Gilles St-Pierre blijft vechten voor de waarheid over AIDS!

 

Geef een reactie