Getuigenissen van patiënten met kanker: “Alles is mogelijk, zelfs het onmogelijke”

Deze “Mut-Mach-Buch” hoort te zijn, met meer dan 50 getuigenissen van voormalige kankerpatiënten is een waardevolle metgezel voor de slachtoffers en hun families door een moeilijke tijd.

Krebs - Alles ist möglichDe diagnose van kanker vandaag de dag nog steeds een grote schok voor de persoon en zijn familie en om te gaan met het vaak moeilijk. Van de artsen, die moeten helpen de patiënten voelen zich vaak onbegrepen en alleen gelaten en moeten vechten door slechtere verwachtingen, en medicijnen in het latijn met onzekerheid en angst.

De diagnose van kanker NIET een doodvonnis!

“Niet aanvaarden van de diagnose, maar de prognose”. Caryle Hirshberg, Biochemicus

Christel Schoen, die lijdt aan de ziekte in 2008, zelfs kanker, heeft verzameld voor het boek “Alles is mogelijk, zelfs het onmogelijke” te verplaatsen getuigenissen van ex-kankerpatiënten. Hier mensen die hebben gevochten, onder andere met natuurlijke geneeswijzen en, boven alles, een positieve houding tegen kanker.

De personages maken de lezers, ongeacht of zelfs een patiënt met kanker of een paar, van de moed, om de behandeling opties in een kritische en open-minded andere, alternatieve vormen van therapie. Daarom is een deel van de opbrengst van de verkoop van het boek zal worden gedoneerd aan het werk van de vereniging voor Biologische kanker defensie (GfBK), Heidelberg, Duitsland.

Meer dan 50 reviews in het boek tonen overtuigend aan dat het in de behandeling van kanker helpen, de vrede, en van de ziekte dicht bij het hart healing werken en hoe belangrijk het is om elke dag meer van het leven. In de Bijlage van het boek, een Link en het adres van de lijst voor belangrijke contacten en informatie in het duits-sprekende landen, in aanvulling op de literatuur aanbevelingen.

Informatie voor de redactie: Christel Schoen, 1956 in münster, land geboren, een afgestudeerde van de sociale pedagogie/diploma pedagoog, ziek 2008, kanker en is daarom van het uiterste noodsituatie, vertrouwd, woont in Ingolstadt, Duitsland.

Een voorbeeld hier (klik)

Christel Schoen, Initiatiefneemster Van Het Project:

“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is onbeduidend in vergelijking met wat ligt in ons.” [Ralph Waldo Emerson]

Na mijn diagnose, “Fibromatöser pleurale tumor”, aan het einde van februari 2008 vond ik mezelf ineens in een extreme noodsituatie. De belangrijkste uitdagingen in het beheer van een levensbedreigende ziekte, ik voelde me hulpeloos en machteloos te worden geleverd. Alles wat vertrouwd was, een kluisje en, natuurlijk, was plotseling in vraag gesteld. De eindigheid van mijn leven was voor mij overduidelijk. De angst voor de toekomst en de vooruitzichten van de slopende therapieën-geladen mij en al bij mij in de buurt mensen.

Het was moeilijk om het overwinnen van de diagnose-shock, en sorteren van mijn gedachten en gevoelens. Ik was op zoek naar informatie, behandeling opties en Alternatieven. In aanvulling op de school van de geneeskunde, tegen mijn ziekte, rapport voor mij in deze tijd, het lezen van ervaringen van anderen met kanker geholpen. Door het boeken van mensen die een sterk Geloof en een ontembare wil om te leven, vond ik de kracht om mijn eigen weg naar herstel en vervolgens in te gaan ook. Ik heb geleerd dat het lichaam, geest en ziel samen te werken en de progressie van de ziekte positief kunnen beïnvloeden. Een hoopvolle instelling activeert het innerlijke zelf-helende krachten en bevordert constructief coping-strategieën.

Uit dankbaarheid voor mijn positieve herstelproces en omdat ik zie dat mijn ervaring als een geschenk, ik ben graag in staat zijn om sommige van die geluk terug. Sinds de “Creatief Schrijven” is één van mijn Hobby ‘ s, ik ontwikkelde in de loop van mijn therapie, het idee van een “Mut-Mach-Buch” met korte verhalen. De auteur moet komen voor woorden, dat is een hoopvolle, geweldig, of ontroerend verhaal voor de constructieve manier van omgaan met je kanker, vertel-en vaatziekten. Verhalen verzetten tegen de verwoestende statistieken van negatieve sociale ideeën en, soms, de Kennis van de Artsen. Verhalen van mensen die het hebben ondertekend, hun vrede met de ernstige ziekte.

De Homepage voor het boek met verdere informatie over het project in het kader van: www.projekt-mut-mach-buch.de

Gerelateerde Links:

  • Brieven aan de kanker, St. Benno-Verlag

Geef een reactie