Hoofdpijn en migraine – Alternatieve behandeling in plaats van chemische drugs

Hoofdpijn en migraine, en de behandeling van, natuurlijk

Iemand ooit had hoofdpijn. Voor Velen van u, echter, zijn het echte Probleem. Constante hoofdpijn kan het dagelijkse leven een ellende. Maar degenen die constant pijnstillers voor hoofdpijn, de risico ‘ s van negatieve effecten op lange termijn, of zelfs tabletten afhankelijkheid.

Maar wat te doen? Er is ook natuurlijk helpen tegen hoofdpijn. Acupressuur, speciale ontspanningstechnieken, homeopathie kan de plaats van de behoefte aan medicatie vaak. Zoals overal geldt ook hier, dat elke Patiënt moet weten wat hij aan het doen is.

Meest Voorkomende Hoofd Pijn Inschrijving: Spanningshoofdpijn

Eerste van alles, de aard van de hoofdpijn te achterhalen. De meest voorkomende vorm van hoofdpijn tension-type hoofdpijn. Dit is de gebruikelijke hoofd druk, dat komt meestal aan beide zijden en een Band rond het hoofd of druk van binnen en ook met de nek pijn of andere spanning verbonden kan voelen. Frontale hoofdpijn kan worden veroorzaakt door de spanningen van de ogen en het voorhoofd. De oorzaken zijn: een slechte houding, Stress, veranderingen in het weer en de warmte, slaapstoornissen en vermoeidheid… Soms tension-type headache gebeurt ook willekeurig.

Spanning hoofdpijn? Helpt ontspannen

Tegen spanningshoofdpijn is het tegenovergestelde van spanning, namelijk ontspanning, is effectief. Een klassiek huis remedie voor krampen is een warm bad. Ook de normale, warme douche of een warm voetenbad kan verlichting geven. Het voetenbad is vooral handig, als koude voeten stoppen in de avond als je gaat Slapen, de hoofdpijn kan optreden, of nog erger, en de vermoeidheid de volgende Ochtend niet het verbeteren van de conditie. Een gezonde slaap kan de beste remedie tegen spanningshoofdpijn is een hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door vermoeidheid, omdat ik weet zeker dat je al hebt ervaren.

Hulp bij spanningshoofdpijn

Snelle en permanente bijstand in geval van spanning hoofdpijn, de ontspanning van de schouder-en nek-spieren door rekoefeningen. Hier is hoe:

1. Interlace uw handen achter uw hoofd en laat deze zachtjes aan de borst zinken, de handen zijn op de rug van het hoofd. Maar het hoofd niet naar beneden trekken, de hals is schadelijk voor de wervelkolom. Het gewicht op de achterkant van het hoofd handen is genoeg. Een rustige, diepe ademhalingen.

2. De rechter Hand op de linker-oor of de tempel. Nu het hoofd voorzichtig naar de rechter niet geneigd zijn om de Hand trekt, maar dat is het. De linker schouder naar beneden. Je voelt een aangename stretch in de linkerzijde van de Hals. Nogmaals, stretch zachtjes, niet trekken. Een paar diepe, rustige ademhalingen, te houden en te ontspannen, doe dan hetzelfde met de andere kant.

3. Ga zitten of niet. De handen achter de rug van het hoofd vouwen en aan de elleboog tot aan de achterkant. De handen moeten niet drukken tegen de achterkant van het hoofd. Je voelt de rek in de borstspieren. Een paar keer diep adem. Deze Oefening te moeilijk is, gewoon til de armen licht gebogen, met de handpalmen naar boven op schouder hoogte. Schouders naar beneden, armen terug.

Deze Oefeningen zullen u helpen op korte termijn en permanent te minder spanning en een betere houding.

Acupressuur helpt snel en effectief

Akupressur gegen KopfschmerzenNuttig voor elk type hoofd pijn, een punt dat zich direct onder het uiteinde van de wenkbrauw. Voel je een kleine inkeping op de buitenkant van de er is voelbaar bot. Druk de punt gemakkelijk met wisselende intensiteit, na het gevoel iets met draaiende of trillende met de wijsvinger aan beide zijden tegelijk, voor maximaal drie minuten.

Akupressur gegen Kopfschmerzen, DruckpunktOm effectief te zijn, een punt op de Hand. Het punt is, op het midden van de spier tussen duim en wijsvinger. Vuist met de duim naar binnen, dus dat is geen “Bump” tussen de duim en de wijsvinger. Het punt is op het hoogste punt. Krachtige Massage (het kan gemakkelijk zijn om te kwetsen, maar als het een echte pijn, en druk om in te stellen) voor 1-2 minuten aan elke kant. Druk niet op in de richting van de duim, maar in de richting van de Hand, er is een voelbaar bot.

Uw hoofdpijn werden door Stress veroorzaakt, of je voelt je zenuwachtig en Akupressur gegen Kopfschmerzen, Druckpunkt Handopgewonden? Dan is een rustgevende acupressuur punt helpt. Het is gelegen aan de pols plooi aan de binnenkant van de pols, in een lijn met de Vinger. U kunt de toetsen hebben een kleine inkeping. Op de ene, dan aan de andere kant voor een paar minuten massage. Onthoud dit punt is ook, als je niet kunt slapen vaak, hij helpt bij het tot rust komen.

Herhaal de acupressuur elke 15-30 minuten of zo vaak als u wilt, totdat de symptomen verdwenen zijn of veel beter.

Frisse lucht is essentieel

Als de hoofdpijn niet al te slecht zijn, kunt u los te maken van een wandeling of andere lichaamsbeweging in de frisse lucht en het hoofd naar achter. Proberen om een paar minuten per dag buiten, een kleine wandeling in het Park of een fietstocht om het winkelen zijn een grote Plus voor de gezondheid.

Migraine kan Rob de kwaliteit van het leven

De andere, frequente hoofd pijn tender tot en met de migraine. Het treedt meestal op als een sterke, eenzijdige hoofdpijn die gepaard gaat met duizeligheid, Misselijkheid en gevoeligheid voor licht. De oorzaken zijn een beetje meer complexe bloedvaten in de hersenen zijn aangetast. De trekker van een acute migraine-aanval kan spanning, Stress en de temperatuur stimuli, of een verandering in het weer, maar het kan ook voorkomen volkomen spontaan.

Triggers voor migraine: voedsel

Je denkt misschien van migraine op voedsel als een trigger, uw reputatie als een frequente “dader” een chocolade, rode wijn en kaas. Natuurlijk kan de camera ook andere. Permanente ontspanning kan het een middel zijn om het verminderen van het aantal aanvallen.

Hulp voor migraine: Biofeedback, autogene Training

Veel patiënten hebben goede ervaringen gehad met Biofeedback, het helpt om te ontspannen de migraine betrokken schepen. Wie wil het makkelijker, en zonder dat de Computer tijdens Biofeedback, kunt u leren autogene Training. In het geval van Autogene Training voor migraine, is het minder een kwestie van mentale ontspanning, die voortdurend door hoofdpijn-geladen patiënten, een positief neveneffect, maar de vasculaire ontspannend effect. Er zijn meer vormen die worden beschreven in boeken voor iedereen die wil om het te leren.

Home remedies voor migraine

Een huis remedie voor migraine is een koud voetenbad – ook hier is de vasculaire invloed. Maar je doet het goed: Een beetje vul bad, het water is zo koud als je kunt staan. Dan de voeten te komen, maar slechts een paar minuten. Lekker droog en in bed om op te warmen.

Acupressuur helper in Nood bij migraine

Ook bij migraine acupressuur kan een grote hulp zijn. Een punt kan worden gevonden tussen de duim en de wijsvinger. Akupressur gegen Kopfschmerzen, Druckpunkt UnterarmJe voelt het zachte spierweefsel. Schuif nu met de duim en wijsvinger nog verder in de richting van de pols. Het punt waar de twee botten samen komen, kan een massage. In het geval van een migraine-aanval, je begint op de pijnlijke kant. Met dit item kunt u massage drie keer per dag op elke Hand één tot drie minuten om migraine aanvallen te voorkomen. Zo reduceert u misschien het aantal vangsten. Anders worden de hierboven genoemde punten zijn ook bij migraine nuttig.

Als u last heeft van migraine, Misselijkheid of duizeligheid veroorzaken, vervolgens probeer je het daarnaast met een punt op de pols voor het verlichten van Misselijkheid. De punt ligt aan de binnenkant van de onderarm, in het midden tussen de twee is hier voelbaar Pezen. Twee duim breedte afstand van de flexor vouw van de pols. Sterke, masseren druk met de wijsvinger of duim, aan elke kant 1-2 minuten.

Homeopathie, migraine, het proberen waard

Maar ook homeopathie bij migraine is het proberen waard. Probeer het met de middelen van Iris versicolor in D6. Bij acute klachten kunt u het half uur of kwartier per uur voor de eerste 2 uur, daarna elk uur, en als de klachten verdwijnen, om de twee uur, totdat u voelt dat weer goed. Iris versicolor niet helpt, probeer natrium muriaticum D6. Mocht u niet vinden uw bronnen, zodat u kunt een homeopaat hebben de fondsen voor u zoeken.

Het A en O in het geval van hoofdpijn: een Gezonde manier van leven

Of is het de spanning hoofdpijn of migraine, een gezonde levensstijl kan het verbeteren van uw gezondheid. Er zijn drie belangrijke punten die betrokken zijn in het hoofd van pijn een Centrale rol:

Het water dat je Drinkt, minstens 2 liter per dag. Dorst, of we merken het of niet, kan leiden tot hoofdpijn. Dus neem je een voldoende hoeveelheid vloeistof. In de zomer, in extreme hitte of wanneer je beweegt, je kan het verhogen van de vraag van het water, zelfs op 3 liter. Maar in de normale, alledaagse, 2 liter is voldoende voor de voeding van het lichaam. Mineraalwater met veel entkrampfendem Magnesium is vooral handig. En water is beter dan grote hoeveelheden dranken die cafeïne (koffie, Cola, Zwarte thee), omdat deze vermoeidheid is niets beter, want ze verstoren de slaap van de nacht. Daarnaast is de koffie zo vaak een hoofdpijn trigger is bekend.

Frisse lucht, beweging en een veel zuurstof, kan het verbeteren van hoofdpijn en helpen voorkomen. De wandeling naar de brievenbus, en het pad met de fiets alsmede een wandeling in het Park. U kunt sporten, als je wilt, maar elk klein beetje beweging in de lucht. Daarnaast vasculaire training kan helpen door Kneipp affusions en het verbeteren van de Algemene gezondheid. Het Warm-Koud stimuli zijn vooral handig voor het wetterfühlige hoofdpijn patiënten.

Slaap Proberen te slapen zoveel als mogelijk te ontspannen. De slaap kan maken vaak kleine wijzigingen te verbeteren. Zie, bijvoorbeeld, direct voor het slapen op afstand zal een lange tijd, die houdt van de hersenen “Wakker” – modus. U kunt vinden voor jezelf wat je ontspant beste, lees een paar pagina ‘ s, en ontspanningsoefeningen zoals autogene Training of een beetje Gymnastiek, de rustige favoriete CD… Het is gewoon een kwestie om iets te vinden dat je zal helpen voor het slapen gaan te kalmeren en te niet gaan klaarwakker, of alle opgerold om te slapen.

Probeer te slapen als het donker mogelijk. Als deze belasting met een verlaagd Venster, en het licht niet helemaal werken, na te denken over een slaapmasker. Daarnaast is de slaapkamer moet koel zijn, althans niet oververhit. Bovendien, Wie slaapt in de nacht, met verwarming, een dikke kop, en wordt vaak geserveerd. Zo verwarming van de boring in de voorkant van het Bed. Door de verschillen in temperatuur in de kamer is niet alleen de hoge temperatuur, maar ook het voortdurend circuleert de lucht niet verstoort de slaap, ook als u merkt dat deze wax.

De Ochtend met een groot glas water om te beginnen en, als bij het open raam, nog voldoende tijd te rekken.

Houd in gedachten dat er een natuurlijke behandeling voor de meeste hoofdpijn kan zeer nuttig zijn, maar zeer frequente hoofdpijn, vooral als ze sterk zijn en andere symptomen, moet worden onderzocht door de arts. Want hoewel hoofdpijn zijn meestal ongevaarlijk, ze kunnen duiden op een ziekte die behandeling nodig heeft.

Get well soon, wensen, Amalie, csn-deutschland.de

Geef een reactie