Japanner bouwt de machine van het plastic in de Olie omzetten

In de documentaire “Plastic Planet” leidde ons in de voorkant van de ogen, zoals we overstroming onze omgeving met plastic afval. In de oceanen, enorme plastic Eilanden drijvende al. De Japanner Akinori Ito van de Blest Corporation, heeft een machine ontwikkeld die kunnen terugkeren naar onze plastic afval in ruwe olie. Deze machine is niet groter dan een koelkast en geproduceerd van 1 kg plastic afval ongeveer 1 liter Olie, die gebruikt kan worden voor voertuigen, motoren en vele andere apparaten. Het kan ook worden verwerkt tot benzine, Diesel en kerosine.

Deze machine kost ongeveer 9.000 Euro en wordt al gebruikt in Afrika, waar de kinderen plastic afval verzamelen van gaan, en de machine zal het te voeden met het verkrijgen van waardevolle Olie. Met deze machine, in de praktijk is een kleine Olie-veld.

PET-flessen niet akkoord gaat met deze machine, helaas, en u in staat zullen zijn om onze ecologische problemen is niet bijzonder duurzaam, Olie-is natuurlijk ook een Probleem. Tenminste, denk ik, is de conversie van plastic in Olie voor een betere oplossing dan het verlaten van het voor eeuwig op de wereld, zwemmen in de zee rond.

Man verzint machine om te zetten plastic in olie video link: http://youtu.be/qGGabrorRS8

Bron en meer info (in het engels): http://ourworld.unu.edu/en/plastic-to%20-oil-fantastic/

Geef een reactie