Natuurlijke behandeling van kanker: kanker is in een paar weken, kan worden genezen Dr. Leonard Coldwell

Dr. Leonard Coldwell, een arts en een kanker expert voor natuurlijke kanker therapieën, genezen in de loop van zijn succesvolle carrière van meer dan 35.000 patiënten met kanker met een rendement van 92 procent!

De school van de geneeskunde belooft ons, Ja, al tientallen jaren, een doorbraak snel en genezen van kanker. Het zal voortdurend worden ingevoerd bij nieuwe en veelbelovende onderzoeksresultaten, geneesmiddelen en therapieën. Echter, de enige wapens die zullen worden toegepast in de strijd tegen de kanker ofwel knip de kanker, bestraling of chemotherapie en in veel gevallen samen. De reguliere geneeskunde probeert om te doden van de kanker, maar het doodt ook alles anders.

Met een “succes”rate van catastrofale 2-4% (!!!) de chemotherapie wordt beschouwd als de “koning discipline” van de school van de geneeskunde. Het is onbegrijpelijk waarom de “Giftkur zonder het Gebruik van” doorgaan als een veelbelovende standaard therapie geprezen en wordt toegepast. Chemotherapie kost tussen de € 10.000 en € 20.000. De farmaceutische industrie maakt met cytostatica heeft een jaarlijkse omzet van naar schatting 3 miljard euro. Kanker is een belangrijke economische factor. Kanker is een hel van een business werkelijk is.

Het moet worden opgemerkt dat mensen die lijden aan kanker, zou een veel betere kans en een langer leven kan leiden, als je zou niet op zo een wrede manier te behandelen. Die gaat naar de vroege opsporing van kanker, en langer leven.

Een enquête bleek dat 8 van de 10 oncologen zou het niet laten een dergelijke therapie, zoals u kunt verwachten van uw patiënten. Meer hoeft niet gezegd worden. Artsen zoals Dr. Coldwell zal het anders zijn. Je moet begrijpen dat een vergiftiging van het organisme kan nooit leiden tot genezing. Ons lichaam kan zichzelf genezen van bijna al het Lijden, zelfs als wij hem slechts wat hij nodig had en geen giftige chemicaliën!

De oplossing is zo simpel:

In een alkalische zuurstof-rijke organisme kan overleven niet meer kanker.

Video link: http://youtu.be/YcZpMzIpbAQ bron en Vertaling: cultuur-Studio

Interviewer: Dr. Coldwell, ik heb in het verleden een aantal van uw Video ‘ s hebben en een van hen vond ik bijzonder interessant. Ze zeiden dat elke kanker is binnen 2 tot 6 weken om te genezen. U kunt een rapport over een beetje meer en wat zijn enkele van de manieren waarop dat mogelijk te maken?

Dr. Coldwell: in Mijn ervaring, elke vorm van kanker kunnen worden genezen binnen 2 tot 16 weken.

Sommige vormen van kanker kunnen worden genezen binnen enkele minuten. Elke arts die in deze wereld die is het beoefenen voor 20 jaar of langer weet gevallen van spontane genezing. Er is zelfs een boek, dat de zogenaamde “spontane genezing”, [ … ], die stelt dat er in veel gevallen van spontane genezing.

Dat is, als dit mogelijk is, dan hoeven we alleen maar te vinden van de toegang tot het. Dit is nummer 1. Dat weten We allemaal, en het gebeurt heel vaak. Wanneer gaan de mensen naar Lourdes of naar deze religieuze plaatsen, het is niet echt de plek die geneest u. Het is de verwachting en de weg naar deze plek, om je te genezen.

Ten tweede, In het Moment, waar U zich te ontdoen van Acidose en vergiftiging, in het Moment waar het lichaam is basisch en zuurstof rijk in de te nemen veel van de Chlorofyl-bevattende voedingsmiddelen, want alles is groen, heeft veel van de Chlorofyl, dat geeft het lichaam veel zuurstof.

Om je lichaam alkalisch was goed. Calcium is goed. Sporenelementen / mineralen helpen het lichaam te alkalisch. Wat het betekent: het tweede dat Je de basis voor het stopzetten van de kanker. Het kan een paar dagen, een paar weken, maar hij stopt. 7 [pH] is de neutrale en moet licht alkalisch. 7,36 is ideaal, maar in de fase inheling is, moet je naar 7.5, dus het Systeem is een beetje überbasisch.

Een goede vriend van mij, Dr. Martin in Duitsland, bijvoorbeeld, gebruikt de zuurstof multi-stap therapie, waar u op uit het bloed, met geïoniseerde zuurstof vermengd met het bloed. En dit maakt het alleen maar 12 keer, en heeft, om zo te spreken, nieuwe bloed, net als een pasgeboren Baby. Dus Je hebt al geëlimineerd het gebrek aan zuurstof. Ziet u, het bloed dat er uit komt is zwart en ziet er. U hoeft de zuurstof en het is roze. En het is net als legale Doping. Je en voel Je energiek en vitaal.

En we weten, dat wat ik heb gebruikt, wat is het nut van Artsen in Europa de Vitamine C-infusen. Intraveneuze Vitamine C infusen, 100 ml per dag, drie keer per week, dat is wat we deden. In bepaalde gevallen, meer en meer en vaak, heel vaak, of je gelooft het of niet, in mijn eigen ervaring, was de groei van de Tumor of de kanker cellen groeide in een paar dagen.

En aangezien Vitamine C is één van de sterkste helende krachten in het al, je kan omgaan met bijna alle van hart problemen, hart-en vaatziekten, Vitamine C.

Het Probleem is dat u wilt om het te nemen uit de markt. Het is dus een voorgeschreven medicijn en dan de synthetische en zal niet werken, net als Vitamine E.

Vitamine E helpt U snel en gemakkelijk met bloeddruk problemen van welke aard dan ook. Daarom werd een studie uitgevoerd met synthetische Vitamine E is chemisch geproduceerde Vitamine E – en u zei: “zie Je niet werkt”. – Nee, natuurlijk niet, chemicaliën zal niet werken. Natuur werkt! Als de natuur creëert een Probleem, maakt de aard van een oplossing. Zeer eenvoudig en gemakkelijk.

Maar het was jaren geleden, dus Je moet het vandaag. Als Je iemand helpt hier, wilt om jezelf te onderwijzen, om zijn eigen kanker-snel ontdoen van, dan zou ik direct starten met een veganistisch dieet of raw food dieet.

Mijn vriend, Paul Nison, is een van de beste raw food chef-koks. Hij is een fantastische auteur op de raw food-dieet. Dus, leren voor weinig geld, hoe om het te doen. Hij heeft gratis Video ‘ s op zijn website (www.rawlifehealthshow.com).

En ik zou direct aan de slag met een raw food dieet. Ik zou ervoor zorgen dat, op voorwaarde dat ik niet te drinken, een zeldzame nierziekte – ongeveer 4,5 liter water op een dag met een halve theelepel zeezout in. Want we moeten het zout voor elke functie van het lichaam. We elektriciteit nodig en deze elektriciteit kan alleen worden gebruikt met voldoende zout worden geproduceerd. Dus, als Je een zout tekort, heb Je een bloeddruk probleem.

Interviewer: Maar u zegt dat wij moeten niet te veel zout om ons, vooral als we last hebben van een hoge bloeddruk. Het wordt ons verteld.

Dr. Coldwell: Ok, het is precies het tegenovergestelde. Het Probleem is, je praat over keukenzout. Keukenzout bestaat meestal uit een derde glas, een derde Zand en voor een derde uit zout. [Anm.: Dr. Coldwell is van mening dat de goedkope afgebroken paneel kan worden verontreinigd door zout met microscopische Zand en glas deeltjes.] Dus het glas of het Zand krassen in de slagaders en ze begint te bloeden. Dus alle cholesterol gaat daar om het te stoppen, op te slaan – niet om te stoppen met de bloeddruk, zodat u uitbloeding intern.

Zodat u nu zeggen dat het de cholesterol is, wat hoge bloeddruk veroorzaakt, als het vernauwt de bloedbaan. En dit is absoluut absurd, omdat je niet sterven als gevolg van te weinig cholesterol, je sterven door een te veel. Er zijn mensen met een cholesterol van 600 die is absoluut gezond en nooit ziek in haar leven.

Wat doe je met een patiënt op de burn unit? Je geeft hem 20 tot 50 hardgekookte eieren per dag, omdat ze weten alleen cholesterol merk kan de productie van nieuwe gezonde cellen snel. Bijna 87 procent van een cel is gebouwd op de cholesterol. Waar is de nieuwe cel potentiaal, dus als Je een cholesterol tekort? Iedereen moet ten minste 250 gecombineerd Cholesterine.

En dan vertellen ze je LDL en HDL is het goede en het slechte cholesterol. Maar het is niet eens cholesterol, het Eiwit, het transport van cholesterol. Je bent gewoon te dom om het juiste punt. […] Kijk naar de feiten en kijk naar wat je weet en wat je niet weet.

[…] Dr. Gary Neal en meer mensen hebben ontdekt dat – statistisch gezien – medische beroepen (Artsen) – een korte levensduur van 56 jaar; de hoogste Tarieven van alcohol-en drugsgebruik, het hoogste percentage van zelfmoord. Alleen zijn de psychiaters zelfs nog hoger.

En dus Je gaat naar iemand met de laagste levensverwachting, hoge zelfmoordcijfer-en drugsmisbruik, om hem te vragen hoe leid je een gezond, gelukkig leven. Dus ik denk dat we moeten heroverwegen in onze manier van denken, alweer.

Boek tips over het onderwerp

Coldwell, LeonardPrijs: 19,95 EUR

Coldwell, LeonardPrijs: EUR 21,95

Bronnen en Links

  • Website van Dr. Leonard Coldwell
  • Onderzoek: De Bijdrage van Cytotoxische Chemotherapie en 5-jaars Overleving bij Volwassen Maligniteiten
  • Chemotherapie: Giftkur zonder het Gebruik van
  • Waarom je de kanker gemakkelijk kunt zitten
  • Kanker kost 2,6 miljard euro
  • Chemotherapie en alle van de lach zo lief
  • Zodat de Tumor niet als zuurstof
  • Effect van zuurstof tegen kanker

Geef een reactie