Verenigde Staten: 12.000 kinderen als een poging om de griep van varkens voor de varkens-vaccin

Ongeveer 12.000 AMERIKAANSE kinderen om te worden gebruikt als proefkonijnen voor een experimentele mexicaanse griep vaccin, waarvan bekend is dat bevatten de gevaarlijke stof Squaleen, dat direct verbonden is met de gevallen van de Golf oorlog syndroom en tal van andere aandoeningen.

Paul Joseph Watson Gevangenis Planet.com

vertaald door creandra voor Infokrieg.tv

Volgens een Verslag in de krant the Oklahoman 12.000 kinderen van het land, deel aan het “snelle studies”, te onderzoeken van de effecten van de geteste varkens griep vaccinatie, die moet beginnen volgende maand.

“De Proeven zal het testen van de effectiviteit van de vaccinatie en of er negatieve bijwerkingen bij patiënten of niet,”

volgens het Rapport. Als er minder dan 100 kinderen in de Verenigde Staten sterven van de gewone seizoensgebonden griep elk jaar, zou een redelijke schatting dat ongeveer 100 kinderen sterven van de mexicaanse griep in de loop van dit jaar. Dus, zullen de autoriteiten vaccineren in feite miljoenen kinderen, om te voorkomen dat 100 doden. Als de massa vaccinatie hangt samen met de eerder uitbreken van de mexicaanse griep van 1976, zal het doden van het vaccin waarschijnlijk meer mensen dan de werkelijke Virus. Bovendien, aangezien de mexicaanse griep vaccin bevat Squaleen, een gevaarlijke additieven die heeft bijgedragen tot de gevallen van de golfoorlog syndroom, er is weinig twijfel dat u tot zwakte, een leven lang ziekten die veel erger zijn dan de varkensgriep virus zelf voor duizenden kinderen als een massa-vaccinatie wordt uitgevoerd. De Arts Meryl Nass aangekondigd:

“Een nieuwe functie van de twee H1N1 vaccins die ontwikkeld wordt door bedrijven Novartis en GlaxoSmithKline is de toevoeging van Squaleen-bevattend adjuvants om de immunogene activiteit en het verminderen van het aantal vereiste antigeen dramatisch. Dit omgezet tot een veel snellere productie van de gewenste stuk van de vaccinatie.”

“Het onderzoek toont aan dat Squaleen is de experimentele content is de inhoud van de Anthrax-vaccin, de verwoestende auto-immuun veroorzaakt ziekten en sterfgevallen voor veel golfoorlog veteranen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië, maar het is nog steeds meer in gebruik in de laboratoria voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins,”

Stephen Lendman schrijft. Volgens de award-winnende onderzoeksjournalist Gary Matsumoto, er is

“een spannende Wedstrijd tussen de Squaleen-geïnduceerde ziekten bij dieren en die waargenomen bij de mens, waar de Olie wordt ingespoten. Reumatoïde Artritis, Multiple sclerose en systemische Lupus.”

“Er zijn nu gegevens in meer dan twee dozijn beoordelingen van wetenschappelijke artikelen, van tien verschillende laboratoria in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Australië, documenteren dat suqalene-gebaseerde additieven leiden tot auto-immuunziekten in dieren. Het is waargenomen bij muizen, ratten, Cavia ‘ s en konijnen. Het zweedse Karolinska Instituut heeft aangetoond dat Squaleen alleen kunt bellen met de dierlijke Versie van reumatoïde Artritis. De poolse Academie der Wetenschappen’, heeft aangetoond dat in de dieren, Squaleen alleen catastrofale letsels van het zenuwstelsel en de hersenen kan opwekken. De Medische School van de Universiteit van Florida heeft aangetoond dat in de dieren, Squaleen alleen de productie van antilichamen kan veroorzaken, wordt vooral geassocieerd met systemische Lupus”

Matsumoto schrijft. Micro-paleontoloog Dr. Viera Scheibner, onderzoek naar de negatieve effecten van de hulpstoffen in de vaccins, schreef het volgende over Squaleen:

“Squaleen bijgedragen aan de cascade van reacties, het ‘golfoorlog-syndroom’. [GIs ontwikkeld] Artritis, ziekte van de lymfeklieren opmerkingen, huiduitslag, lichtgevoelige huiduitslag, wangen, huiduitslag, chronische vermoeidheid, chronische hoofdpijn, abnormale lichaam van haar verlies, niet-genezende huidwondjes, aften, duizeligheid, zwakte, geheugenverlies, toevallen, stemmingswisselingen, neuropsychiatrische problemen, schildklier remmende effecten, anemie, verhoogde BKS (Blutkörperchensinkungsgeschwindigkeit), systemische Lupus, Multiple sclerose, als (amyotrofische laterale sclerose), fenomeen van Raynaud, syndroom van Sjorgen, chronische diarree, nachtzweten en een lage koorts.”

De inspanningen van de kant van de autoriteiten te bereiden op het Publiek in een massa-vaccinatie-campagne, die zelfs verplicht als de crisis verergert, is versterkt in de laatste paar weken. En toch, schrijft Richard Halvorsen, een huisarts uit het centrum van Londen en Directeur van BabyJabs, een kinder-vaccinatie Service, deze week in de London Times, spreken al van het bewijs dat de varkens griep vaccin krijgt de zwakste effect in het geval van degenen die het meest worden getroffen door het risico om de mexicaanse griep – kinderen, Ouderen en mensen met een fundamentele gezondheids-problemen. In zijn artikel “Massa griep vaccinatie zou waanzin,” schrijft Halvorsen:

“Is dit echt nodig? Om te beginnen, de mexicaanse griep is milder dan we eerst had gevreesd, dus het Argument is twijfelachtig, om niet te vaccineren van miljoenen gezonde volwassenen tegen deze ziekte, die is vervelender dan een zware verkoudheid.”

“Er is geen sluitend bewijs dat het vaccin helpt mensen met chronische gezondheidsproblemen of zwangere vrouwen. Maar we weten niet dat de immunisatie is meer dan een matige Voordeel voor de Ouder; in feite, de effectiviteit van de vaccinatie is bekend te dalen tot na de leeftijd van 70 jaar. Wij hebben ervaring met de massale vaccinaties tegen de mexicaanse griep vanaf welke lessen geleerd moeten worden. In Amerika, in 1976, de gehele bevolking werd aangeboden vaccinatie om te voorkomen dat de verspreiding van de mexicaanse griep te voorkomen dat een epidemie. Miljoenen werden snel geïmmuniseerd zijn, maar de vaccinatie-campagne is gestopt nadat er sprake was van een toename van het aantal gevallen van Guillian-Barré syndroom (GBS) onder de ontvangers van het vaccin. GBS wordt veroorzaakt door een auto-immuunziekte, de verlamming van de armen of benen, of, zelden, van het hele lichaam; de patiënt zal meestal herstellen, maar sommige lijden blijvende verlamming en een paar sterven. Het onderzoek heeft later geschat dat het kwam door de gift van 100.000 vaccinaties tegen de mexicaanse griep aan een geval van GBS. Als de huidige vaccinatie zou leiden tot een vergelijkbaar Percentage van de gevallen, dan kunnen we verwachten dat honderden mensen om GBS te lijden sommige van die onder permanente verlamming of dood zijn.”

Aangenomen dat het vaccin bevat een stof die rechtstreeks verbonden zijn met een overvloed aan gruwelijke ziekten, zal u beschermen actie voor uw kind van een massa-vaccinatie-programma? Wat als de regering opdracht tot een massa-vaccinatie en probeert te hebben laten doorschemeren, om u te dwingen met pistool geweld, zoals de ggd, dat het zou kunnen gebeuren? Met de toenemende kennis van het Publiek over de gevaren van vaccinaties, in combinatie met de bizarre eugenetica strategieën van mensen als John Holdren, Obama ‘ s de hoogste wetenschappelijke Adviseur, lijkt het onvermijdelijk dat miljoenen zullen weigeren om een massa-vaccinatie-programma, zelfs als de overheid probeerde het met geweld af te dwingen.

[Bron: infokrieg.tv]

Geef een reactie