De AIDS-mythe-onthuld – Wetenschap En Aids (Grote documentatie)

Video-opname van de alternatieve AIDS-conferentie in Wenen, in de “HULPMIDDELEN: Kennis en Dogma ‘s” door 16/17. Juli 2010.

Joan Shenton ontvet de archieven van de “Immuniteit Resource Foundation”, en lichten met fragmenten uit de video-collectie van de laatste 25 jaar van de verhalen, de belangrijke momenten en de deelnemers in deze historische uitdaging om een heersende wetenschappelijke oligarchie en vijandige media business.

De videoclips terug naar het jaar 1986, toen “AIDS – Het unheard voices’, de eerste documentatie van Meditel, het onderwerp was. De documentatie die geleverd is een platform voor niet-conform zijn, anders te denken, stemmen, in het bijzonder Peter Duesbergs afwijzing van het Virus/Aids-hypothese.

De Film werd bekroond met de journalistieke prijs van de Britse Royal Television Society”. Na dat, een serie Film – en video-verslagen, in de groep van degenen, die, gealarmeerd door de rampzalige gevolgen van het gebruik van AZT als een anti-virale stof te verheffen onze stem.

Het belang van de Amsterdamse Alternatieve AIDS-Conferentie in 1992, van het geloofde dat ze zou een einde maken aan het hele wetenschappelijke Farce, wordt opgeroepen en de verdrijving van de demonstranten van de Berlijnse Wereld AIDS Conferentie van 1993 zal worden aangepakt. Vervolgens wordt de Positie van de Perth Group” van invloed zijn op het wel of niet HIV heeft ooit geïsoleerd.

Dan is het op naar Afrika, waar de stemmen van hen die zal worden gemarkeerd, te zien hoe AIDS verspreid, en gebieden van expertise, zoals tuberculose en Malaria opname door de mond. Eindelijk, het is weergegeven, in overeenstemming met de Zuid-afrikaanse oud-President, Thabo Mbeki – over censuur en de blinde ijver rondom AIDS-wetenschap. – Joan Shenton

Video link: https://youtu.be/aLtGN04s0nw

 

HIV/AIDS-behandeling – Waar zijn de feiten?

AIDS was het begin van de jaren ‘ 80 als een “nieuw syndroom” is zichtbaar. De “Nieuwe ziekten” waren PCP en Kaposi ‘ s sarcoom. De relatief jonge patiënten waren allemaal homo ‘ s, drug misbruikt. De oorspronkelijke drugs-AIDS-hypothese werd verworpen ten gunste van de Virus-AIDS-hypothese.

De HIV – antilichaam test op de markt kwam, en maakte allen, die positief gereageerd op deze antistoffen potentiële AIDS-Slachtoffers. De ziekte verspreidde zich voortaan, als gevolg van de ziekte-zoals de verspreiding van de HIV-test, minder klinisch Ziek.

In 1987 keurde de “genezen” was de AZT, zoals we die nu kennen, te hoge dosering, zodat nagenoeg alle werden gegeven het geneesmiddel, is overleden in een vroeg stadium te wijten aan beenmerg onderdrukking. Dit hoger de mortaliteit was niet de clinici eerste van alle, omdat we dachten dat de patiënten sterven aan AIDS. Pas na een aanzienlijke dosis-reductie en de introductie van nieuwe geneesmiddelen (proteaseremmer) toonde een afname in sterfte.

De aanvaarding van de virus-AIDS hypothese heeft geleid tot het feit dat patiënten behandeld worden voornamelijk op basis van hun HIV-Status, geheel onafhankelijk van de klinische ziekte, in veel gevallen, bestaande ziekten worden ook behandeld, wat kan leiden tot een aanzienlijke..

Verder helemaal gezond HIV-Positief is, om preventief te behandelen en een leven-lang chemotherapie wordt aanbevolen. Deze “richtlijnen” therapie is niet gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde, beveiligde lange-termijn studies, en daarom, als een therapie aanbeveling ongeschikt. Integendeel, HIV-positieve patiënten op basis van hun klinische ziekte wordt behandeld.

De soms waargenomen genezing resulteert in ernstig ziek, HIV-Positief te zijn, die last hebben van invasieve schimmelinfecties (PCP, cryptococcal meningitis, histoplasmosis) hebben hun oorzaak in de goede schimmeldodende werkzaamheid van de protease-remmers in combinatie met Nukleosidanalogea een krachtige anti-schimmel geneesmiddel combinatie en eventueel andere antischimmelmiddelen zoals Amfotericine in combinatie met Ancotil zijn zelfs superieur aan Hier (in de behandeling van invasieve Mycosen) verdere studies zijn nodig die onderzoeken welke behandeling op de lange termijn, beter verdragen. Echter, dit is niet mogelijk zonder de Virus-AIDS hypothese uit van de vraag, wat is het blijkbaar, zoals de recente gebeurtenissen laten zien, het is mogelijk.

(Censuur van de twee wetenschappelijke publicaties, de heersende mening van de oorzaak van de erworbenenen immunodeficiency syndrome tegenspreken).

Video link: https://youtu.be/8fTBt4sOJOc

 

AIDS en homeopathie in Afrika

Homeopathie is bewezen dat het een krachtig en effectief Systeem voor de genezing van personen; te individualiseren elk geval de essentie van de methode. Het grootste voordeel van homeopathie, echter, lijkt te liggen in de behandeling van bepaalde voorwaarden, die zijn: Epidemische ziekten en collectieve Trauma ‘ s.

Er zijn indrukwekkende historische voorbeelden van de 19e eeuw. en 20. Eeuw. Ook AIDS is behandeld door de homeopathie in Afrika sinds 2002, met betrouwbare resultaten, in het bijzonder met een specifieke remedie genaamd PC1 (www.arhf.nl).

Voor de keuze en de effectiviteit van een homeopathische Geneesmiddelen AIDS de meer technische bespreking van de mechanismen die leiden tot AIDS is minder relevant. Integendeel, het is de gemeenschappelijke symptomen, waarbij het lijden van de patiënt, die de leidraad vormen bij een homeopaat in de selectie van het Product en niet de verklaring voor de ziekte.

De reguliere geneeskunde werkt volgens het principe van de aanval, in dit geval een Virus, die geloofde dat hij verantwoordelijk is voor AIDS, wat kan leiden tot lange-termijn weerstand tegen Therapie, en schade aan het immuunsysteem en de natuurlijke zelfgenezend vermogen van het lichaam beïnvloed.

Homeopathie is gebaseerd op het feit, ter ondersteuning van het immuunsysteem en het te brengen in het geval van AIDS, om te gaan met wat ook gevolgen kan hebben altijd het zieke individu. Homeopathie biedt een veilige, zijde-effect, efficiëntie en kosten-effectieve behandeling.

PC1 kan worden gebruikt als een aanvulling op elke andere redelijke toegang tot AIDS; het effect van anti-retrovirale middelen is de verbetering, wat weer gunstig is voor de algemene toestand van de patiënt. Dr. med Harry van der Zee Amma Resonance Healing Foundation

Video link: https://youtu.be/S5Uj7RwSB2I

 

HIV/AIDS en Goethe ‘ s Faust: Een Pact met de duivel?

Bij AIDS is het eerst herkend als een syndroom, met een groeiend aantal homoseksuele mannen in San Francisco, New York en andere plaatsen gebeurde, zagen de politici en de media, eerst als een “homo-ziekte” die werd gebracht met een van de snelle Seks en drugs een manier van Leven gekenmerkt in de verbinding.

Het is tragisch dat dit standpunt werd manier, manier een excuus voor nalatigheid. In het licht van de toename van het aantal sterfgevallen, leidende figuren in de gay-scene en hun Artsen hebben gestart met een intensieve campagne voor een meer meedogende en actieve reactie.

Als een wetenschapper van de AMERIKAANSE regering beweerde dat HIV werd geïdentificeerd als de oorzaak, en een Test te laten doen om zijn vastberadenheid, de Algemene verlichting. Miljarden Dollars geïnvesteerd in de strijd tegen HIV/AIDS”. Het rode lint en HIV-wetenschap is een symbool van een barmhartige en tolerante samenleving.

Neville Hodgkinson laat zien dat wetenschappers sinds de vroegste dagen van de AIDS-opnieuw en opnieuw, het bewijsmateriaal, het aanbod, de specificiteit van de HIV-Tests, vragen en alternatieve verklaringen voor het syndroom. Wereldwijd, deze stemmen werden onderdrukt, echter, de meeste van de wetenschappelijke en medische gemeenschap, die bedroeg vraagtekens bij de HIV-theorie voor de oorsprong van AIDS, eindelijk, bijna een ontkenning van de Holocaust – een misdaad tegen de menselijkheid.

Hodgkinson stelt dat – ondanks de nobele intenties, gevoelens en opvattingen over het AIDS-wetenschap zo beschadigd dat de levens van miljoenen mensen, waaronder talloze homo ‘ s, kwam geen kwaad. Deze worden vergeleken fouten met het resultaat dat Faust verliest ook een arts, in Goethe ‘ s Versie van de tragische legende van zijn leven. Eens een favoriet van God, op zoek naar enige vorm van Kennis, is de vuist gevangen, ten slotte, door een daad van mededogen ervaren de vreugde van de duivel. Goethe ‘ s verhaal van de dood van een Happy end: Faust, maar zijn ziel is gered van het “Eeuwig-Vrouwelijke”, en in de hemel.

Zou er een soortgelijk einde aan de tragische misverstanden rond “HIV/AIDS”? Neville Hodgkinson, voormalig correspondent voor de wetenschap en de geneeskunde aan de London magazine, the Sunday Times, is de auteur van het boek “AIDS: het Falen van De Moderne Wetenschap” (Fourth Estate, 1996). – Neville Hodgkinson

Video link: https://youtu.be/2fc8odLD8qI

 

De epidemie van niet – niet in Afrika

“Kunnen we opslaan-Afrika?” vroeg de Newsweek magazine op de titelpagina in 1984, en was een oude Geloof van de Westerse landen die Afrika is toch verloren door hongersnoden, oorlogen, rampen en dood. Deze Overtuiging was. twee jaar later herhaald in een artikel in hetzelfde tijdschrift “Afrika, de ramp jaar” was het karakteristieke titel.

De wereld gezondheid organisatie, DIE bevestigde dat “in 1991, naar schatting 1,5 miljoen mensen in Oeganda had al een HIV-infectie, die 9% van de totale bevolking en 20% van de seksueel actieve mensen”.

Vergelijkbare rapporten zijn gepubliceerd in de laatste 25 jaar, continu. De voor het voorspellen zou dit een vrijwel onvermijdelijke ineenstorting van het land waarin de wereldwijde epidemie zogenaamd gestart. Vandaag horen we, opvallend genoeg, nauwelijks iets anders uit Oeganda, omdat alle voorspellingen zijn volledig onjuist en hebben bewezen.

Het Statistische bureau van Oeganda, vat de Situatie als volgt na de uitslag van de 10-jaarlijkse volkstelling van de bevolking was: “De bevolking van Oeganda groeide elk jaar gemiddeld met 3,4% tussen 1991 en 2002. De hoge groei van de bevolking is voornamelijk het gevolg van een aanhoudend hoge vruchtbaarheid (gemiddeld 7 kinderen per vrouw in de laatste 40 jaar). De daling in de sterfte, die wordt weerspiegeld in de daling van de kindersterfte in de Demografische enquête in 1995, en 2000-2001 is beschreven, heeft ook bijgedragen aan de hoge groei van de bevolking.”

In andere woorden, de reeds hoge groeitempo van de groei van de bevolking in Uganda in de laatste 15 jaar. Oeganda is één van de snelst groeiende landen in de wereld. Maar ook in economische termen, het land heeft in dezelfde tijd erg sterk, wat is de energie en de vastberadenheid van de mensen in Oeganda, toont aan dat hun levensomstandigheden te verbeteren.

Het is te laat dat we erkennen de voor de hand liggende feiten dat alle voorspellingen over Aids in Afrika hadden het mis, want deze voorspellingen waren gebaseerd op verkeerde aannames. Dus, voor alle Budgetten moet worden afgestemd op de reële behoeften van de lokale bevolking. Aan de andere kant, alle organisaties en individuen moeten verantwoordelijk worden gehouden, dat in de eerste plaats de hysterie in de wereld, en dan met deze hysterie heel veel geld. – Christian Fiala

http://www.suedwind-magazin.at/start.asp?ID=234723&rubrik=2&ausg=200304 http://www.altheal.org/statistics/fiala.htm http://www.nrc.nl/international/Opinion/article1984104.ece/AIDS_are_we_being_deceived

Video link: https://youtu.be/XUA6vD6QXaQ

 

Onbevlekte ontvangenis, of bedorven kennis – wetenschap te bekijken via Ludwik Fleck ‘ s bril

Ludwik Fleck, een arts, een moleculair bioloog en wetenschapsfilosoof ziet wetenschap als een historisch en economisch contingent product van onderzoekers individuen die in staat zijn om te zien.

“… Is geen passieve contemplatie, noch overname van het alleen mogelijk inzicht in de status gereed Gegeven. Het is een actieve, levende Relatie, het vormen en vormgeven zal leiden tot een korte.” Ludwik Fleck, (1929)

In het midden van de actie zie je niet ver. De afstand oog van de waarnemer is nooit “objectieve” maar dan beter, een Hele, op te vangen zijn beweging en blinde vlekken, en de eigen mening te geven. Vandaar al het dogmatisme en fanatisme is beroofd van de voedingsbodem. – Uta Santos-König

 

HIV/AIDS – nieuwe therapeutische concepten volgens de laatste resultaten van immunologisch onderzoek

 

Meer informatie en meer documenten hier: http://www.science-and-aids.org/

Stuur dit belangrijke informatie!!!

Geef een reactie