AIDS in liggen, geen Kans!

“De wetenschap leven door de openheid van de discussie en de uitwisseling van argumenten, niet door het verduurzamen van het uitzicht en mantra-achtige herhaling van altijd Hetzelfde, in combinatie met de constante verspreiden van angst.”

Deze weergave is bioloog Christl Meyer van Wenen vertegenwoordigt. Kort voor de grote AIDS-conferentie in Wenen, nu hebben ze bracht een overzicht van de nieuwe bevindingen over de vermeende ziekte.

18. tot de 23. Juli 2010, 18 in Wenen. internationale AIDS conferentie plaats. Maximaal 30.000 deelnemers en ongeveer 2500 journalisten zullen deelnemen aan de tweejaarlijkse Congres. Dit jaar is het Motto van de Mega-conferentie is “samen Sterker”. Hopelijk betekent dit dat We de Macht hebben, hebben we de consensus we zijn vrij om te uitvinden van het Virus en de ziekte.

Christl Meyer is een inwoner van Oostenrijk, maar heeft een duits paspoort, omdat ze leefden nog lang in Duitsland en heeft gewerkt. Voor meerdere jaren, vestigden zij zich in Wenen, waar ze werkt freelance wetenschappelijk onderzoek op het gebied van AIDS en andere onderwerpen zoals gezondheid en epigenetica. Eerder was ze in Belize voor een aantal jaren docent bij de Inter-amerikaanse Medische Universiteit, Corozal in de Centraal-Amerikaanse staat.

Als een wetenschapper gelooft niet in AIDS of HIV, u, net als veel van hun tijdgenoten uit het onderzoek, in het Openbaar, genegeerd en gecensureerd. De volgende nieuwe bevindingen op het gebied van AIDS heeft samengesteld Christl Meyer

Lees meer…

Geef een reactie