HIV=AIDS: Fact or Fraud (documentaire)

Een van de beste video-documentaires van onze tijd, onthult moedig de gewelddadige afdaling van de moderne Medisch-Industriële complex in de uiterste omkoping.

Iedereen die enige kennis over het onderwerp HIV / AIDS, zal verrijkt worden door deze Film, als de, voor dit onderwerp is een nieuw gebied. Op wetenschappelijke, politieke en journalistieke, op hoog niveau corrupte relaties tussen de politiek, de farmaceutische industrie en de media-propaganda verlicht zijn, evenals hun acceptatie van of de bedoeling van miljoenen doden. De HIV / AIDS-hypothese, een duurzame, succesvolle propaganda campagne die werd alleen door een maximum van meer gerichte en gecontroleerde desinformatie en is mogelijk.

(Documentaire tot nu toe, helaas alleen in het engels)

Video link: https://youtu.be/NZll-t1BIaQ

“HIV” WORDT NIET “AIDS”, DIT IS GEWOON EEN MANIER VOOR DE OVERHEID OM ZIJSPOOR VAN HET FEIT DAT HET EEN MAN IS GEMAAKT VIRUS. HET IS EEN ZEER SLIMME MANIER OM HET MINIMALISEREN VAN DE BEVOLKING DOOR HET GEVEN VAN HET MEDICIJN “AZT” “HIV-POSITIEVE PATIËNTEN, DIE IN FEITE IS WAT GEEFT U STEUN EN NIET “HIV”.

Homepage: www.hiv-aids-factorfraud.com

Het gevolg hiervan is dat een alternatief, en veel meer coherente informatie over de ware oorzaken van Aids zijn schaars.

Net als de meerderheid van de mensen van de grote tegenstellingen van de HIV / AIDS-hypothese zijn bekend, noch is het frequent censuur van de kritische academici, door de intrekking van de middelen voor onderzoek bekend is.

Zal uitgebreid worden ingegaan op de onhoudbare, en als een essentieel Geneesmiddel, zei de “AIDS drug” ATZ. Die was in de tijd van de mexicaanse griep campagne om verdachte te zijn van een witgepleisterd graf, genaamd de farmaceutische lobby, je moet jezelf afvragen na deze Film, hoe het mogelijk was dat over een lange periode van tijd, zodat veel informatie werd achtergehouden.

De Film is duidelijk te zien hoe de AIDS hoax begon met 300 miljard dollar, waarom is HIV NIET de oorzaak van AIDS kan worden, wat zijn de echte oorzaken, en die is het manipuleren van de goede bedoelingen van de bevolking, door het vergiftigen van honderdduizenden met giftige medicijnen die vaak de oorzaak van de ziekte waarvoor ze werden ontworpen om te voorkomen dat.

Een systematische analyse van de HIV/AIDS-machines, en het programma achter de rug.

 

Hier is een soortgelijke briljante documentaire over HIV / AIDS (in het engels):

AIDS: Het grote twijfel

Co-productie van de TSR-en ARTE over de onwetenschappelijke bewering dat HIV AIDS veroorzaakt.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat de mensheid medicatie-afhankelijke, het stimuleren van de economie, een bevestiging van de domheid van de mensen en de Kracht van de power-apparaat te verkrijgen en tegelijkertijd de ongewenste bewoners (gemarginaliseerde groepen, homo, zwart, Drögeler, enz…), tot de dood?

Met AZT tegen andersdenkenden en gemarginaliseerde groepen….

Video link: https://youtu.be/pp8mL3r7m1I

Boek tips

Geef een reactie