Wetten, dass…? voor wereld AIDS dag

Nieuwsbrief | de-kleine-uitgever | 01.12.2011

Tien jaar geleden, de Focus verwezen naar de corruptie en de Heer en Mevrouw Prof. Kurth, dirigent en Directeur van het Robert Koch-Instituut, in verband met AIDS als “Primitieve” en ” stoer.”

Focus:

Zeer besmettelijke ziekten zijn bedrijf. Als Voorzitter van de in Berlijn gevestigde Robert Koch Instituut (RKI), Reinhard Kurth agenten op het spoor van influenza, Ebola en Aids. In de afgelopen weken bewezen dat de RKI-baas als de belangrijkste strateeg van de Republiek in de strijd tegen de potentiële bio-wapens, zoals anthrax-bacterie en de pokken virussen. Nu Kurth heeft een bijzonder vervelende ziekte in zijn eigen huis. Het openbaar Ministerie is het onderzoek naar de RKI-hoofd van de eenheid, Friedrich Tiemann op verdenking van profiteren. [Lees meer…]

De achtergrond was dat de RKI heeft gemanipuleerd een overzicht van Nummers van HIV en AIDS en tot vandaag de dag, onder slot en grendel. De Nummers van de zogenaamde “RKI-Sentinel” niet bewijst dat de beweringen over HIV en AIDS, de Overdraagbaarheid en de causaliteit van de stemmen, en de ziekte, Lijden en de dood veroorzaakt door het HIV-geneesmiddelen.

Ondanks een duidelijk bewijs van de criminele energie, het beheer van de RKI en schade in de miljoenen, is een strafrechtelijke gebeuren om op niets vandaag, omdat Prof. Kurth sluiten Rotarian vriend van de Berlijnse politie-Voorzitter. Ook de meineed van Prof. Kurth in relatie tot zijn bewering dat HIV niet bestaat en wetenschappelijk worden bewezen (zie LmZ nr. 3/2009), heeft tot dusver bleef zonder juridische gevolgen.

Inzetten dat onze prijs is oproepen geld van € 100.000 voor het bestaan van HIV, noch, als de € 100.000 aan het mazelen Virus?

Door de ontwikkeling van onze HIV-pagina (www.hiv-fakt.de) is nog sneller, dat dit een veilige keuze zijn.

Nu nog een Kans om de hervorming van onze gezondheidszorg:

Aan het begin van volgend jaar, de Film “ik zal niet rustig gaan!” in de bioscoop verschijnt. Aan de hand van het lot van vrouwen en kinderen gevangen in de molens van de AIDS-beleid, de dodelijke fraude van HIV en AIDS. We zijn betrokken geweest bij de Film.

Abonnees van “wonen in de toekomst” zijn uitgenodigd om de eerste privé-vertoning van de film.

Video link: http://youtu.be/eJM4pmy6KPI

In deze zin is de beste!

Dr. Stefan Lanka

Gerelateerde Links:

  • www.iwontgoquietly.com
  • www.hiv-fakt.de

Geef een reactie