Angst-en paniekaanvallen oplossen met EFT

“Ik EFT u EFT alle EFT. Een techniek die is helemaal hip en modern. Voor iedereen.”

Dus, bijvoorbeeld, het Motto van een Low-Low-Budget Marketing-campagne voor dit prachtige technologie kon worden. Voor het vermijden van twijfel, dient te worden vermeld op dit punt dat hier niets wordt verkocht, of kapitaal te kunnen bieden in de verspreiding van deze geheime tip/. Integendeel, gratis en open om tot u te komen is hier, beste lezer, deze Informatie.

Als u wilt, bijvoorbeeld, niet langer bang is van ziekten, het verslaan van de angst met EFT en start te laten gaan van een in alle opzichten bevredigende of nuttig zijn om het einde van de media om te worden erkend, maar, helaas, bijna op een dagelijkse basis gepredikt “Infectie”.

De meeste van de problemen (ziekten) in dit land is het gevolg van informatie-asymmetrie, misverstanden en vooral vooroordelen.

Waarom niet deze veronderstelde beschermende jassen voor eens en laat je een techniek uit te leggen, je zal beschermen tegen ongecontroleerde emotionele reacties op. Geschikt voor dagelijks gebruik voor alle mensen die problemen hebben met presentaties te leiden, niet te vertrouwen in de liefde van uw leven een gedicht, fobieën tegen onschuldige wezens/ dingen hebben vaak ervaren stimuli gelijktijdig met ernstige Emotionele Stress ervaren, Algemeen ernstige Vrees staan of mensen die trauma ‘ s opnieuw en opnieuw in een ongecontroleerde manier. Deze kunt bewerken naast Psychiatrische therapie, zonder medicatie, paniek aanvallen buiten de praktijk, het actieve en het Beste van alles, je ontdoen van een aantal zelfs voor eeuwig.

Deze techniek is zeer “Emotional Freedom Techniques”. De geheime magische formule, de andere is het begrijpen van de Emotionele Stress, die werd ontdekt door briljante mensen. De meeste mensen leven in de realiteit van de tunnel, die de mens oproepen om een stimulus is een reactie. Een voorbeeld van de directe paniek reactie (effect) in de ogen van een acht-potige spin (STIMULUS) zou worden. Als aanvulling op de één-dimensionale oorzaak-en-gevolg principe, mensen die werken met EFT, een stap die voortvloeien uit de volgende sleutel te zoeken:

“De oorzaak van alle negatieve emoties is een verstoring in het energiesysteem van het lichaam.”

Aha. De spider veroorzaakt een verstoring in het energetisch systeem, dus blokkeert de stroom van energie van de mensen en dus de paniek reactie. Door de felle tikken op, te drukken of te wrijven de punten (zenuw-knooppunt, de lymfeklieren, en wijst op de energie van de meridianen), die overlappen met de acupunctuur punten, en het luid uitspreken van zinnen, die het beeld van het probleem en de storing veroorzaken, vindt plaats na enige Herhaal een soort Herprogrammering.

Het energie systeem van de mens leert, de stroom van energie te onderhouden, en om niet te blokkeren> De irritatie veroorzaakt geen beroering, en dus niet als negatief ervaren, reactie.

Onze wereld heeft een breed scala van enge processen en ontwikkelingen. De tool EFT biedt de mogelijkheid om zich te bevrijden van de permanent lage energie niveaus van de fundamentele angsten en stelt de mensen, elke mens, zijn persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn de voordelen van de vrijgemaakte energie van je dan, ik kan het niet zeggen.

Maar u, misschien?

EFT basis techniek in 10 minuten

Video link: https://youtu.be/oKnVLopAvvg

Geef een reactie