De medische angst Propaganda – Frankensteins in witte jassen

Het mens “Dom-Gen” is nog niet ontdekt, maar zelfs zonder dat dit het medische angst Propaganda werkt erg goed.

Nu is er al snel de doorbraak in de strijd tegen kanker door middel van vaccinatie. Aan de ene kant, het bewijs van het bestaan van ziekteverwekkende virussen waartegen vaccinatie ontbreekt nog steeds. Aan de andere kant ga je op in de tussentijd veranderingen in de chemotherapie gewoon als een “kanker te verkopen vaccinatie”.

Misschien is het tijd voor de “Domme Gen”?

Zo ver, het medisch onderzoek beweert te hebben twee effectieve kanker vaccins worden ontwikkeld. Zowel van hen zijn, maar niet tegen de Tumor, maar tegen de hem voor naar verluidt veroorzaakt door virussen:

  • Humaan papilloma virus te activeren baarmoederhalskanker en
  • Het Hepatitis B-Virus De Lever Kanker.

Dit fantoom virus, de zieken, zij beweren dat het alleen maar statistisch gezien moet worden bestreden door vaccins, want er zijn op de oppervlakte van eiwitten, die geen equivalent in het menselijk lichaam.

Hoewel hij nooit werd geleverd door een wetenschappelijk verifieerbaar bewijs van een pathogene Virus, maar omdat het beweegt in de Virologie en onderzoek naar kanker, een lange tijd geleden puur op basis van Consensus, genoeg is het ook, natuurlijk, met Harald zur Hausen, alleen de verklaring van één van de HP-Virus. Klinkt op het eerste gezicht heel plausibel, of niet?

Lees meer op wahrheiten.org

Geef een reactie