“Wetenschappers” te kopen DIE adviseerde overheden Impfvorräte tegen de “mexicaanse griep” en voorheen van de fabrikanten betaald

Door Holger lighthead, via analyse + actie:

Precies, de zogenaamde “wetenschappers”, de naam van de wereld gezondheid organisatie, DIE, bang maken, en regeringen worden aangespoord om contact met een fiscale miljard dollar (wereldwijd) voor vaccins die al eerder was geweest van precies de bedrijven die de productie van deze nutteloze vaccins, betaald!

Polen weigerde om deel te nemen in de onzin. Engeland verschleuderte meer dan het equivalent van één miljard euro. Duitsland verschleuderte ook enorme bedragen, ongeveer één miljard € voor spul is zinloos. Het geld liep in de zakken van de farmaceutische bedrijven die vervaardigd spullen en hun stock prijzen volgens sappig. (Wat Merkel betekent door de woorden” WE leven boven ONZE middel?”)

Ook wij herkennen dit patroon, deze drie stappen:

 • Probleem genereren, en radicaal toepassen. Het volgt:
 • Angst, Zorgen, Angst, Hysterie En Paniek.
 • Uw “oplossing” te verkopen.
 • Het is een stenen van de oude Illuminati truc op Hegel schrijft: These – antithese – synthese. De Grap is dat de synthetische (wilde, gepland, de bedoeling) “oplossing”, het is precies die die eerder hebt gemaakt in de volledige bedoeling van stap één kunstmatig met de nodige ontstaan als een gevolg van de angst, hysterie, angst… om te profiteren van de terreur die ze opriepen. Als de pyromaan die zich voordoet als een brandblusser. Het is de “Synodale Truc”: Van de eenheid (combinatie) dualiteit (Oppositie) dat ligt op een hoger niveau naar de eenheid, maar het is een anders dan de vorige.

  Weer:

  Precies hetzelfde als die van de WHO, de schreeuwende koopt op “vaccins” die eerder werden gesmeerd door de fabrikanten van de vaccins!

  Bovendien: de volgende twee Links zie je perfect hoe ellendig het is besteld door de kwaliteit-gratis de journalistiek, de media systeem in Duitsland: Het bericht van de Hoeders van het verleden. De “wereld” niet Link, doet dat als de boodschap zou zijn gegroeid op je onzin. Waarom zet duitse media systeem alsmede eventuele Links? Wilt u veinzen exclusiviteit? Een rapport exporteren Site moet op zijn minst een link naar de bronnen, de commando ‘ s respect voor de lezers.

  Het artikel in de Guardian is veel gedetailleerder dan in de wereld. De Voogd is ook wel duidelijk springs.

  Guardian:

  Rapport veroordeelt de mexicaanse griep experts’ banden met big pharma Trio van wetenschappers die drong er bij het aanleggen van een voorraad al eerder is betaald, zegt het rapport, Sommige landen, met name Polen, weigerde om lid van de paniek-het kopen van vaccins en antivirale middelen geactiveerd wanneer de WHO uitgeroepen tot de uitbraak van de varkensgriep pandemie een jaar geleden deze week. Het verenigd koninkrijk, die waarschuwde dat het 65.000 zou kunnen worden van de als gevolg van het virus, bracht naar schatting £1 miljard opslag van geneesmiddelen en vaccins; de ambtenaren zijn nu probeert te ontrafelen dure drug contracten. Stad analisten zeggen dat farmaceutische bedrijven opgespaarde meer dan $7 miljard (£4.8 miljard) als overheden opgeslagen drugs. De kwestie van de transparantie is toegenomen op het gebied van publieke gezondheid debat na de dramatische voorspellingen van vorig jaar over een varkens griep-pandemie niet uitkomt. Wetenschappers die tekende voor de belangrijkste richtlijnen van de wereldgezondheidsorganisatie adviseert overheden op voorraad drugs in het geval van een grieppandemie al eerder is betaald door farmaceutische bedrijven die stond op de winst, volgens een rapport uit vandaag. Een onderzoek van de British Medical Journal en het Bureau of Investigative Journalism, de niet-voor-winst-rapportage-eenheid, blijkt dat DIE informatie uitgegeven in 2004 wat is geschreven door drie wetenschappers die al eerder ontvangen vergoeding voor andere werkzaamheden van Roche, waardoor Tamiflu, en GlaxoSmithKline (GSK), de fabrikant van Relenza.

  Wereld:

  Betaald farmaceutische industrie, voor de paniek van de mexicaanse griep? Wat een schandaal: de WHO-lijst van auteurs van de farmaceutische bedrijven op de inhoud. Het varkensvlees was gewoon de paniek van de griep?

  Bloggers vroeg en het is duidelijk dat de mexicaanse griep hysterie dan wat ze was: een Bewuste paniek-mongering om u rip off. Voorbeeld:

  Aan de mexicaanse griep zo veel als een melaatse gestorven zijn, hoe Veel melaatsen weet je dat? Update

  Bron: Analyse + Actie

  Geef een reactie