“De levensverwachting in Glasgow voor mannen, 54 jaar” – de paniek DIE

Door Holger lighthead via analyse + actie:

Ik was in eerste instantie geschokt toen ik in de huidige Le Monde Diplomatique op pagina 4 las dat in bepaalde wijken van de stad van Glasgow, Schotland, de levensverwachting van mannen is slechts 54 jaar.

In het artikel wordt verwezen naar een studie van de WHO (wereld gezondheids organisatie), die aankondigt dat is. Zoals u weet, het DIE ook aangekondigd dat de vermeende dodelijke mexicaanse griep.”

In het artikel van Le Monde Diplomatique, het mysterie opgelost waarom in bepaalde wijken van de stad Glasgow mannen hebben een levensverwachting van 54 jaar. De auteur van het artikel een ontmoeting met jongeren, 18 jaar oud, leden van de band. De twee jonge mensen, schrijft hij, het onderbreken van het gesprek snel, omdat je nodig hebt om te gaan over hun normale middag werkgelegenheid”,” twee whisky-Cola, plus 4 Glazen bier, die de serveerster weigert om hen nog meer alcohol, ze gooien Valium apotheek gekocht, meng met de Appel cider. Nu alles duidelijk is. Of? Op de top van dat, je draagt de littekens en het vaste mes, en zeggen dat de bendes in Glasgow, voor het leveren van de oorlog. Alles goed?

Omwille van PISSI (politiek-correcte, politiek correcte) ik zal commentaar geven op de afstand in de richting van het hoe, de WHO (wereld gezondheid organisatie) op het zieke idee dit komt classificeren zelf verantwoordelijk, self-vroeg Sterven veroorzaakt en eigenzinnige onder de term “geneesmiddel”.

Oh, Ja: De PDF van de WHO (wereld gezondheid organisatie) over de korte levensverwachting van mannen in bepaalde wijken in Glasgow kan hier gedownload worden:

die.int: Commissie voor de Sociale Determinanten van de Gezondheid – eindverslag

Geef een reactie