Barley grass – en-effect en ingrediënten één van de meest waardevolle voedsel

Door zijn grote Rijkdom aan Vitale voedingsstoffen, gerstegras is één van de meest waardevolle voedsel van deze wereld!

De Japanse wetenschapper Dr. Yoshihide Hagiwara reeds is geanalyseerd, 40 jaar geleden, in tal van studies, meer dan 250 chlorofyl-bevattende voedingsmiddelen grondig, en vond dat barley grass bevat meer vitaminen, mineralen en sporenelementen, Chlorofyl, enzymen en bioflavonoïden dan elk van de andere onderzochte planten. Gerstegras is één van dank, Dr. Hagiwara met de best onderzochte eten.

Barley grass u kan de plant ofwel goedkope zichzelf of als een voedingssupplement in de Vorm van poeder en capsules of tabletten. Zelfs de meest optimale variant is natuurlijk groeien als de kwaliteit van de bodem speelt de gerst gras zal altijd vers en dus met het hoogste gehalte van Vitale voedingsstoffen (hoewel, natuurlijk, met een rol).

Barley grass-zaden, en gerst gras Zaden zijn er in een hervorming huis te kopen als een “sprießkorn gerst”. Een goede BIOLOGISCHE en Demeter kwaliteit, er is, bijvoorbeeld, de Donath-Mühle.

De gerst gras kan vers worden gesneden voor het toevoegen van een salade en andere gerechten, of op het direct, barley grass juice (of puree) en drinken. Het heeft een zoete smaak.

Wie het niet kan groeien ze zelf, of als de voorkeur, in mijn mening, de gerstegras poeder, er zijn goede biologische kwaliteit in de handel. Hier zijn er bijvoorbeeld de “Originele organisch barley grass juice door Dr. Hagiwara%image_alt%“. De gerst voor dit doel, groeit op vulkanische bodem in Japan, die zeer rijk is aan sporenelementen en mineralen. Inmiddels zijn er ook een aantal goede lokale provider, de gerstegras poeder en barley grass producten zijn redelijk geprijsd en in een goede biologische kwaliteit in de online Handel of in de gezondheid van voedsel winkels.

De gerst gras poeder is gemaakt door de jonge planten (als ze ongeveer 10-15 cm hoog) worden geoogst en vervolgens linksaf bij kamertemperatuur, voorzichtig gedroogd en daarna gemalen. Op ongeveer 10-15 cm in de hoogte, de gerst gras heeft het hoogste gehalte van Vitale voedingsstoffen. Het poeder kan dienen bijvoorbeeld als ingrediënt in Smoothies, salades en andere gerechten, of geroerd in water, juice.

De waardevolle ingrediënten van gerst gras

Barley grass is een ware “hoorn des overvloeds” van vitale voedingsstoffen:

 • Calcium: calcium-gehalte is twee keer zo hoog als in het geval van verse koemelk en tarwe gras.
 • B-vitaminen: barley grass bevat 30 keer meer B-vitaminen dan melk. Waaronder de zeldzame Vitamine B12 en vitamine B1 (thiamine), B2 (Riboflavine), B3 (Niacine) en B6 (pyridoxine).
 • Vitamine C: Vitamine C-gehalte is zeven keer hoger dan het equivalent daarvan in sinaasappels.
 • Ijzer: barley grass bevat vijf keer meer ijzer dan spinazie.
 • Kalium: het Bevat twee keer zoveel kalium dan tarwe gras.
 • Meer vitaminen: barley grass is ook rijk aan Vitamine A (Beta-caroteen en Retinol), Vitamine E, Vitamine K, foliumzuur en Pantotheenzuur.
 • De mineralen barley grass bevat het belangrijke mineralen Magnesium, natrium, fosfor, zink, zwavel, chloor en koper.
 • Sporenelementen: Inbegrepen zijn ook zeldzame spoorelementen selenium (belangrijk voor de bescherming van cellen) en mangaan (belangrijk voor het Kraakbeen), evenals in chroom, molybdeen en silicium.
 • Chlorofyl: Het blad is groen Chlorofyl, om zo te spreken, het “bloed van planten”. Het is een verkorte (energie omgezet) zon licht. In de bouw lijkt de rode bloedkleurstof van ons lichaam, het hemoglobine. Het verschil is “slechts” het feit dat het Chlorofyl molecuul in het midden van geen ijzer-Atoom maar een Magnesium-Atoom is geregeld.
 • Enzymen: enzymen zijn eiwitmoleculen en de katalysatoren van onze stofwisseling. Zonder enzymen, het organisme zal niet werken. Alleen door de enzymen van de essentiële vitaminen en mineralen die kunnen worden gerecycled in de eerste plaats door het lichaam! Door Verwarming of het Bevriezen van de enzymen uit het voedsel verdwijnt een van de redenen hiervoor is dat het koken van voedsel kan op de lange termijn niet ontvangen vitaliteit en gezondheid. De “enzym onderzoek” is nog erg jong, maar in de gerst gras tot dusver zijn er meer dan 20 verschillende enzymen hebben bewezen. Waaronder de zeldzame enzym superoxide Dismutase (SOD), dat fungeert als anti-Oxidanten in het lichaam. De Isoflavonoid Isovitexin (2-O-GIV), dus ver ALLEEN in barley grass zijn ontdekt, het werkt als een Antioxidant en beschermt tegen kanker-veroorzakende stoffen, alsmede van straling schade (radio-activiteit).
 • Aminozuren: barley grass bevat ook ongeveer 40 % van ons lichaam licht verteerbaar hoge kwaliteit aminozuren, die dienen als de basis bouwmaterialen van cellen en weefsels: alanine, Alpha-aminoboterzuur, arginine, asparaginezuur, cystine, glutamine, glycine, histidine, hydroxyproline, leucine, isoleucine, lysine, methionine, fenylalanine, Tryptofaan, Proline, Rutine, serine, threonine en valine.
 • Andere ingrediënten bioflavonoïden (fytochemicaliën), onverzadigde vetzuren, vetten en ionen, evenals de “feel-good hormonen Serotonine en Tryptofaan.

De schitterende voordelen van de gezondheid van gerst gras

Dankzij de grote samenstelling van al deze hierboven vermeld, de vitale stoffen, gerst gras kan spelen een speciale rol in de productie en het onderhoud van gezondheid. De toegeschreven gevolgen zijn verstrekkend. Barley grass is een cel-gebaseerde, ontzurend effect op het lichaam, zuiverende, ontgiftende, anti-bacteriële, kiemdodend en anti-inflammatoire, de stemming verbetert, kalmerend en ontspannend.

Verzuring en zuur-Base-evenwicht: barley grass is een van de beste manieren om te Ontzuren, Ontgiften en te zuiveren. Gerstegras of barley grass juice heeft een sterk basisch (alkalisch wordende), en dus ontzurend effect op het lichaam en ontgiftende werking op het gehele organisme. Barley grass juice is misschien wel de basis van de meest drinken van alles en is daarom ideaal voor dit doel, het zuur-Base-evenwicht van het organisme te herstellen en stabiliseren.

Kankerverwekkende toxinen en zware metalen: gerst gras kan beschermen tegen kankerverwekkende stoffen, het helpt bij het opbouwen van cellen en weefsel. Barley grass antwoorden te wijten aan de hoge enzym en chlorofylgehalte, de weerstand van het organisme tegen de straling. Het helpt het lichaam bovendien, wanneer de excretie / eliminatie van toxines en zware metalen zoals kwik, lood, arseen en Cadmium.

Bloedsomloop – hart-en vaatstelsel: gerst gras stimuleert u de doorbloeding en zuurstoftoevoer. Het heeft een positief effect op het cholesterolgehalte en de bloeddruk. Het helpt in zwakte, bloedarmoede, en rijden.

Maag – de spijsvertering: gerst gras ondersteunt het de spijsvertering, helpt bij de spijsvertering en een betere afscheiding van zoutzuur in de maag.

Stress, slaap stoornissen, hyperactiviteit en ADVERTENTIES: barley grass is rustgevend, ontspannend en stemming-opbouwend effect op het hele organisme. Het helpt bij het verlichten van spanning en Stress en het verhogen van het algehele welzijn. Alleen voor mensen die lijden aan stress, slaapproblemen en hyperactiviteit gerst gras kan bieden een waardevolle ondersteuning. Door het hoge gehalte aan mineralen van gerst gras kan helpen bij kinderen met ADHD (attention deficit), om zich beter concentreren.

Andere effecten: het Voortzetten van de gerst gras ondersteunt de functie van de lever en de alvleesklier. Het kan u helpen met allergieën en huidproblemen zoals psoriasis of eczeem. Gerst gras op te kunnen lossen door het hoge gehalte aan organische natrium calcium afzettingen in de gewrichten en helpt bij het behoud van een gezonde botstructuur. Barley grass is de kans groter te nemen voor uren op eind, de natural killer cellen (NCC) van de verontreinigende stoffen. In Japan barley grass is ook gebruikt als een afrodisiacum, dat is waarom het misschien wel een effect een positief effect op het liefdesleven.

In korte woorden, het bevordert en gerst gras ontvangt de gezondheid. Deze Plant heeft een belangrijke invloed op het fysieke en mentale welzijn en verhoogt de vitaliteit.

Barley grass is een ideale voeding

Barley grass is in Japan, de nr. 1 van de voedingssupplementen en door de “gerst gras pioneer,” Dr. Hagiwara werd wereldwijd bekend.

Dr. Hagiwara was niet overtuigd door zijn talrijke onderzoeken veronderstellen dat de dagelijkse consumptie van gerstegras of barley grass juice alleen houdt u gezond en fit, maar ook de zelf genezende krachten van het lichaam verhoogt zo ver dat hij kan verslaan huidige beschaving ziekten zoals hypertensie, Diabetes, kanker en diverse huidproblemen en allergieën.

Barley grass is, in weerwil van zijn genezing denden effect op ons hele organisme, niet genezen, maar het is wetenschappelijk bewezen dat het voorziet het lichaam van belangrijke enzymen en andere vitale levensenergie stoffen, hun tekort kan leiden tot ziekten.

De boeken en producten te gerst gras

Simonsohn, BarbaraPrijs: 9,90 EUR

%image_alt%

%image_alt%Prijs: EUR 36,90

%image_alt%

 

Geef een reactie