Boek tip: lijnzaad olie, gerst gras, Stevia & Co – heerlijke gerechten Verpakt

Met gerst gras, Stevia, Lijnzaad olie en natuurlijke zout kunt u een bijdrage leveren voor de gezondheid en het welzijn van zichzelf en zijn gezin.

Leinöl, Gerstengras, SteviaZeker, de dubbele belasting van gezin, huishouden en beroep is tegenwoordig vaak erg moeilijk. Dan moet ook worden gekookt, vers en gezond. Want de verleiding om snel inzicht te geven in het eindproduct is zeer groot.

Gerst gras, en spelt gras, en lijnolie of hennep zaad olie zijn nutriënt-rijke, natuurlijke voedingsmiddelen die je kunt roer gemakkelijk in de kou of in de mond warm te eten. Lijnzaad olie geroerd in granen of verspreidt, geeft het lichaam de Omega-3-vetzuren.

Gerst gras, met haar rijkdom aan vitaminen en mineralen zorgen voor het welzijn en een evenwichtige basis budget. Stevia is een natuurlijke zoetstof, voor uw zelfgemaakte cakes, taarten en Desserts.

In dit boek met 142 pagina ‘ s vindt u een aantal manieren om jezelf te verwennen en uw dierbaren met gezonde voeding en lekker eten Verpakt.

142 pagina ‘ s. Gebonden in kleurrijk geïllustreerd. Prijs: 18,90 Euro (excl. Verzendkosten)

Auteur Brigitte Luber:

Sinds mijn jeugd, ik ben omgaan met koken en een gezond dieet. In de loop van de tijd, ik kreeg Veel Kennis uit boeken, lezingen en kooklessen. Ik ga bijna dagelijks, in mijn bijna 200 koken en voeding boeken. Uiteindelijk begon ik volgens hun eigen ideeën om te koken. Mijn man is een uitstekende tuinman, zodat ik altijd verse groenten, fruit en kruiden op de deur. De recepten in dit boek zijn allemaal geprobeerd en meerdere keren getest en mijn familie zal kritisch worden beoordeeld. Het is echt een zorg die iedereen herkent dat u kan worden vergroot door gezond en biologisch voedsel, hun dagelijkse welzijn en dus gezond oud.

De inhoud van het boek:

  • Kleine Voeding Klant
  • Spreads en barbecue sauzen
  • Soepen en salades
  • Hoofdgerechten zonder vlees
  • Hoofdgerechten met vlees of vis
  • Desserts met Stevia
  • Desserts en Drankjes

Reactie:

Deze beknopte en goed gestructureerd boek van cook in praktisch Formaat, gericht op iedereen die het wilt proberen, eenvoudige en gezonde recepten. Vrienden van barley grass, Lijnzaad olie, Stevia, spelt hele bloem en druk op de taart kunt kiezen uit meer dan 100 uiteenlopende recepten van voorgerechten, hoofdgerechten met en zonder vlees en snoep om uit te kiezen. Alle kook-instructies zijn geschikt voor beginners en gemakkelijk te realiseren, echter, moet u beschikken over een Repertoire van Oliën (koolzaadolie, lijnzaadolie, Pompoen olie, hennep-olie) en kruiden (komijn, kurkuma, Cayenne peper, verse kruiden, spelt en gerst gras, enz.) op voorraad.

Nadeel: Bij sommige van de kook-instructies is gebruikt door de schrijver van de gelatine – met QuimiQ – een Oostenrijkse zuivel als basis, en is een onmisbaar onderdeel van het recept. In plaats van de QimiQ kan, echter, algen Agar Agar (plantaardige grondstoffen uit de zee), of de crème kan gebruikt worden op een plantaardige basis!

Als u nog vragen en suggesties over de recepten (bijv., de mogelijke Alternatieven voor bepaalde ingrediënten) is de auteur via e-Mail!

Meer info met een lijst van alle recepten onder www.urnatur.at

Het bestellen van opties: Als een Ebook op Amazon of Tel (Oostenrijk).: +43 (0) 650 – 884 32 77 E-Mail: [email protected] HP: www.urnatur.at

Geef een reactie