“Winkelen in de gezondheid van voedsel op te slaan helpt niet”

Jörg Bergstedt, 45, heeft genetisch gemanipuleerde scheuren gewijzigd gerst op een proefveld in Gießen, en wil gaan voor het binnendringen en schade aan eigendommen voor een half jaar in de gevangenis. Jens Herrmann heeft een interview met de milieu-activist en auteur van het boek over de beoordeling van het vonnis en de toekomst van genetische manipulatie beleid.

ND: Op vrijdag, waren gerst van de gießen regionale rechtbank tot zes maanden in de gevangenis voor de vernietiging van een Gen-proeftuin van de Universiteit van Giessen veroordeeld. Wat is de betekenis van dit arrest voor de weerstand tegen genetische manipulatie in Duitsland? Bergstedt: Dit is moeilijk te zeggen. Aan de ene kant ben ik bang dat het hof bereikt wat het wil: om te Intimideren. “De ruggengraat out” – dit schilderij, ik had het hof de in het middel. Blijkbaar is de wil. Aan de andere kant, we hebben niet voor veroordeeld, omdat een veld van bevrijding is genoeg. De manier waarop ik het zie. Het verzet moet worden agressiever, en de locaties en de gezondheid van voedsel winkels op de velden en in het laboratorium locaties worden verplaatst.

U een beroep doen op de Clausule 34 van het wetboek van strafrecht (wet van nood), die zorgt voor straffeloosheid, als het lichaam en het leven van de dader zijn in gevaar. De rechter verwierp deze redenering, hoewel hij deelde de kritiek van de specifieke genetische manipulatie-experiment in grote mate. Waarom? Want hij heeft, van alle dingen, vinden onze argumenten van het gevaar en de onbeheersbaarheid van genetische manipulatie als “feiten” in het oordeel, en daaruit afgeleid dat zelfs in een veld van bevrijding, niets helpt meer. Volgens artikel 34 van de wet moet worden “geschikt” om te voorkomen van het gevaar. Dit betekent: Als het shit is echt slecht, kan niet langer een man verdedigen zichzelf tegen.

Talrijke bewegingen te nemen als bewijs naar de achtergronden van het Gen van de gerst experiment werden verworpen in het proces door de rechter. Waarom? Dit is zeker erg spannend in de Revisie. We hebben ongeveer 270 bewegingen bewijs te verkrijgen op het gevaar van genetische manipulatie te slordigheden in het werkelijke proces en corruptie en clientèle in overheden, onderzoek, etc. Ze hebben alle afgewezen en altijd, omdat ze “niet van belang”. Het hof had, in feite, het Plan, Artikel 34 alle verplaatsen van het hotel. Na de uitgebreide argument, waarom gaan we niet de wettelijk u van gedachten bent veranderd lijkt te zijn hectisch.

Is de aanpak van de rechterlijke macht in de toekomst, over het algemeen harder tegen genetische manipulatie tegenstanders? Dat is slechts speculatie. We gaan nu in de Revisie. De justitie zal winnen, wie scoort het laatste doelpunt. Ik denk dat het belangrijk is dat de biologische tomaten uit de ogen van de tegenstanders van genetische manipulatie vallen binnen en duidelijk: genetische manipulatie is niet te beheersen, en van degenen die betrokken zijn bij de bron van de Crossover, namelijk de velden, zitten en zat de eerste al in de gevangenis. De volgende op te volgen. Duim druk, kopen biologisch voedsel en groen selecteert u heeft geholpen tegen genetische manipulatie – het is nu duidelijker dan ooit.

Kort voor de uitspraak van het arrest van de noodoproep kwam in de rechtszaal dat biologische voeding van Gen-gerelateerde verontreinigingen worden getroffen. Welke opties blijven voor de consument nu? Ik hoop dat de gezondheid van voedsel winkels, fabrikanten, milieu en landbouw verenigingen om eindelijk te stoppen, om te kalmeren van de mensen met de onzin die de juiste aankoop is de genetische manipulatie van gedrag is om te stoppen. De bronnen, moet worden gestopt: velden, laboratoria en bedrijven. Tot zo ver het veld bevrijders en bezetters vrij alleen gelaten. Sommige hebben gedistantieerd zelfs. Dit is een onderdeel van het probleem!

Geel-zwart top politici hebben hun voornemen bekend om de groene genetische technologie voor een sterkere ondersteuning. Wat zijn de gevolgen van de genetische manipulatie weerstand en de Bio-landbouw? De nieuwe regering is alleen open wat heeft de oude ook. Misschien degenen die nog niet eerder kijken helpt. Voor mij verandert er niets.

[Bron: neues-deutschland.de]

Geef een reactie