Class action: een Zwabische dorp voorkomen dat de O2-mast structuur

O2 is een poging om naar de gemeente over de oor – Baltmannsweiler burgers vechten terug

Na jaren van vruchteloze onderhandelingen met de gemeente O2 probeerde te maken afgelopen vrijdag tegen de wil van de administratie en de bevolking een gsm-mast in een woonwijk. De burgers van de Schur bos gemeenschap is niet gedaald en is geblokkeerd op de vrachtwagen met een dwars-fork-lift truck. Burgemeester Martin koning stopte uiteindelijk door de politie recht, het lossen van de polen.

baltmannsweiler_lkw-gabelstapler-freitag-4_lbb

baltmannsweiler_demo-samstag-4_lbb

baltmannsweiler_demo-samstag-3_lbb

Door Hans-Joachim Hirrlinger, Esslinger Zeitung

Dat kan zijn O2 CEO Rene Schuster niet de droom van een kleine Zwabische dorp kon de nederlaag van de mobiele reuzen. Nu, de overwinning is misschien overdreven, maar de tegenstanders van een gsm-antenne in de woonwijk van het zink weg in Baltmannsweiler gisteren won op zijn minst een etappe winnen, als hun Voorzitter, Claire Herrmann uitgelegd. Wat was er gebeurd? Voor de afgelopen vijf jaar, Baltmannsweiler, een dorp aan het worstelen met slechts 3.500 inwoners, tegen een verdere mobiele radio-antenne op de regio. De resolutie van de Raad. Vijf jaar onderhandeld werd op een outdoor locatie. Maar dan O2 onderbouwd plotseling en wilde plaats de zender op een technologie van het bouwen van de Telekom in de zink-weg 41. De gemeente kan weinig doen: Het systeem is goedkeuring gratis, alleen aan te melden. In de nacht van vrijdag werkte vervolgens in het gebouw. Op de vraag, was het een geval van, je gewoon vervangen door een sluis, dan moeten de batterijen worden vervangen, meldt een buurman. “Als het ons ausgetrixt. . .”, ze kwamen in opstand in de wedstrijd. Want een paar uur later, een vrachtwagen met een mobiele mast was gisteren om 14.30 uur op de laadruimte in de voorkant van de nummer 41. En nu een verhaal dat sterk doet denken aan de strijd van een kleine Gallische dorpje tegen Rome begint: tot 100 personen samen voor een tijd naar de truck. Transparante worden georganiseerd snel: “Iedereen heeft het recht op fysieke integriteit. Ook wij”. Men denkt meer, en bereikt voor de steen: Hij organiseerde een heftruck en blokkeert het lossen van de antenne van de belasting van oppervlak (Zie afbeelding: Boze mensen, en een burgemeester, de Montage van de mobiele radio-antenne te stoppen, onder andere, een heftruck. Foto: Bulgrin). Het stopt O2. De politie komen, en moet het opnemen van een klacht tegen onbekenden wegens mishandeling. De zes ambtenaren zijn om ervoor te zorgen dat de dwang eindigt. Peter Schubert, area Director van Esslingen,. Burgemeester Martin king is nu ingeschakeld – een geluk, want in de middag het gemeentehuis is niet bezet. Hij onderhandelde met de directeur van de Inrichting partijen. Ondertussen, de golven sloegen onder de mensen. Raadslid Carlo Schlienz is onderhandelen met inbegrip van en zegt boos: “We wilden. U wilt voor het instellen van de antenne in een nacht-en-fog actie.” De bereidheid tot onderhandelen, de gemeente niet had waargenomen door O2. Verontwaardiging alom: “een lied voor ons na een beroerte en draad.”

De Truc met de politie rechter

De politie senior raadsheer Schubert proberen te overtuigen van de opgewonden mensen te heroverwegen. U Hoeft voldoen aan de strafrechtelijke definitie van geweld. De schade van de dreiging. Je kon neerzetten van de Mast, maar de eerste van alle, O2 gezegd hebben voor dinsdag een gesprek met de gemeenschap. Maar O2 wil je niet meer vertrouwen: “We kunnen niet toestaan dat.” Alleen als de Mast worden veilig bewaard op de werf, volgens u te geven. Koning onderhandeld aan de verre zijde van de partij. Echter, hij heeft ook spreuken zoals weiland Getafix. De koning weet dat hij kan bereiken met de bouw van iets en is de toevlucht te nemen tot de politie rechts: boven de plaatselijke veldwachter hij heeft, omdat de openbare orde in gevaar is, mag niet gestort worden. De truck stond op om te vertrekken. Met Succes. De Vrachtwagen die om 16.30 uur met de Mast van het erf van het gebouw. Alle ronde, proost mensen. Twee tieners brengen naar het punt: “op een of andere Manier heb ik het gevoel dat we hebben gezegevierd,” zegt de één. “Niet gewonnen, maar won,” antwoordt de andere realistisch. Vandaag om 14 uur is gepland in de zink-straße 41 een Demonstratie.

Tips over het onderwerp:

[Bronnen: diagnose-funk.org, Esslinger Zeitung]

Geef een reactie