Een review van de Anti-homeopathie-campagne, “10:23”.

Op 5. Februari genaamd de “maatschappij voor het wetenschappelijk onderzoek van para Sciences e. V.” (GWUP) aan de internationale actie tegen de homeopathie.

Met de actie “10:23” wilde de sceptici nogmaals, wat is de homeopathie is onzin en dat we moeten beschermen weerloze wezens, zoals kinderen, in de voorkant van deze pseudo-geneeskunde. De ineffectiviteit van homeopathie, geprobeerd om aan te tonen aan de deelnemers op basis van een geworpen-in “Overdosis”. Omdat de school van de geneeskunde leert opnieuw en opnieuw: Geen werking zonder bijwerking”. Waar niets is, is er niets in. Zo simpel is het.

Een soortgelijke actie vond plaats een paar maanden geleden, ook in Engeland, maar in een andere verhouding. Omdat het aantal deelnemers in deze huidige “10:23” Protest-actie was, om zo te spreken, verheven tot de macht van de homeopathie (hehe, haha). Waarschijnlijk lag, maar alleen in het koude weer.

Zo veel was er in Berlijn (vergeet niet, een stad van miljoenen!): %image_alt% Bron van de foto: Nic Frank, nicsbloghaus.org

Video link: https://youtu.be/Wg2i0bfwguM

Was veranderd, maar sinds de Britse actie niets, want homeopathie is steeds meer populair over de hele wereld. Er is, denk ik, onwetenschappelijk, de “versterkt” contingent van de sceptici niet veel kan doen.

U wilt het niet begrijpen deze mensen en misschien ook nooit zal worden, dat het in de homeopathie een soort van informatie-overdracht voor de generatie van therapeutische pulsen. Het is informatie van de geneeskunde. Hoe goed iets eruit ziet, maar het kan ook worden aangetoond door het voorbeeld van de water herstel. Meerdere malen zelfs briljante wetenschappers zoals Professor Dr. Fritz-Albert Popp (bio-Fotonica), Carl Huter en anderen aangetoond dat homeopathie werkt. Alleen zal niet worden geaccepteerd door de school van de geneeskunde.

De titel medische”deskundigen” we hoeven geen bewijs is, maar, zoals al miljoenen mensen over de hele wereld gebruik maken van homeopathie en andere informatie van de geneeskunde. Hier, de trend is steil omhoog, dat is de reden waarom sommige conventionele artsen krijgen van zweten en de Farma-industrie moet iets bedenken om de mensen de vrijheid van keuze.

Mensen die vertrouwen hebben in de homeopathie, het maakt niet uit of de school arts kan u voorzien van uw ruwe instrumenten, een bewijs van de effectiviteit van homeopathie of niet. Als je jarenlang de ervaring dat Globoli en andere homeopathische middelen fungeren als een ondersteuning voor het natuurlijke genezingsproces, is een shooting, de medische school van het compartiment van simpele, eenvoudig. Dit, dan, is de ervaring van de medicijnen die ik persoonlijk graag meer.

aerzteblatt.de:

Hoge mate van acceptatie in het geval van homeopathische geneesmiddelen, Veel consumenten vertrouwen op homeopathische geneesmiddelen. De Online enquête van de BKK gezondheid. Dus, 78 procent van de meer dan 2.000 respondenten aangegeven dat zij gebruik maken van homeopathische geneesmiddelen zoals Globuli voor zichzelf en hun familie leden. Ongeveer 68 procent, hebben ondergaan, ook een homeopathische behandeling methode, zoals medische geschiedenis en advies. […] Daarnaast is meer dan 50 procent van de gebruikers waren zeer tevreden en 30 procent “tevreden” te zijn met de werkzaamheid en verdraagbaarheid van de agent. Slechts 3,3% antwoordde “niet tevreden”. (Lees meer…)

Veel veroordelen de dingen, zonder dat je ooit een keer geprobeerd. Stroomgebied en alleen persoonlijke ervaring kan brengen de ware kennis.

Ook de zogenaamde “Placebo-het Argument van de sceptici, als homeopathie voor kinderen en dieren werkt ALTIJD – het is ook het juiste middel van het selecteren, die weliswaar niet altijd makkelijk is, en u dient een ervaren homeopaat.

Gewoon omdat je iets niet begrijpt, en volgens algemeen aanvaarde methoden niet kunt controleren, is geen bewijs dat iets niet kan werken.

Natuurlijk, het is prima als iemand van de homeopathie of andere alternatieve geneeskunde methoden niet willen weten en weigert, maar hij wordt verondersteld te laat degenen, alleen die hebben een ander beeld van het Geheel.

Ik zal dit zeggen: de deelnemers van De “10:23” actie zou zijn geweest om het drinken van deze Ochtend, in plaats van een kopje koffie samen, in plaats van in de kou te onthouden en niet te slikken informatie geneeskunde, waarvoor zij vatbaar zijn. Ik beweer dat de hele actie was een verspilling van tijd. Als voor de kat, als ik zou schrijven dit Blog alleen voor de die-hard academische arts – omdat er niets gaat makkelijk. 🙂

Ieder mens MOET de vrijheid voor zichzelf en zijn familie volgens zijn beste weten en Geweten. Alle andere beperkingen van de vrijheid, en schending van de Waardigheid van de menselijke persoon.

Zwitserland is weer iets meer (aerzteblatt.de):

Alternatieve geneeswijzen, homeopathie, antroposofische geneeskunde, en neurale therapie, fytotherapie en de Traditionele Chinese geneeskunde in Zwitserland weer terug in het basispakket zal leveren in Zwitserland en die in 2012 een deel van de reden. Dit besluit van de Minister van volksgezondheid Didier Burkhalter, het duits is gewezen op de Centrale Vereniging van homeopathische Artsen (DZVhÄ) in januari. (Lees meer…)

Maar ook in Duitsland, is er een positieve ontwikkeling (frontier science-up-to-date):

WissHom: Wetenschappelijke vereniging voor homeopathie opgericht “Met de WissHom we willen een Forum te creëren voor wetenschappelijke uitwisseling tussen homeopathische Artsen en onderzoekers. Naast de problemen met betrekking tot klinisch onderzoek, willen we omgaan met ons maar ook met de verbetering van de homeopathische praktijk, zodat de kwaliteit van het management, case documentatie, van de Materia Medica. Maar ook vragen van de theorie van de wetenschap en de concepten van de klassieke homeopathie zijn van belang voor ons. En, niet te vergeten, de onderneming kan iets bijdragen aan de verbetering van het onderwijs. Het is belangrijk dat dergelijke Overwegingen zijn onafhankelijk van de beroepsvereniging moet worden gericht aan de politiek van de dag,” aldus Angelika Gemaakt-Wickert, die in de DZVhÄ-Raad voor de opleiding. (Lees meer…)

Hoe en Waarom homeopathie werkt, deze Blog is al geschreven: categorie homeopathie

Hier zijn meer Links naar deze GALLERY van de actie:

  • GWUP: homeopathie – Niets, niets! 10:23-Actie
  • Humanistische druk op service: Niets, niets!
  • “Niets in het niets’: een terugblik op de Anti-homeopathie-campagne, “10:23”
  • Homeopathische Artsen bekritiseren over de dosering van actie als onzin

Geef een reactie