De biologisch afbreekbare kauwgom

Dit is toch weer een goed, nuttig product: %image_alt%Chicza komt uit Mexico en is de eerste biologisch afbreekbare kauwgom gemaakt van duurzame, biologische landbouw.

Conventionele Banen slechts een maximum van 7% van rubber massa, en bevat een hoog aandeel van synthetische polymeren op basis van aardolie. Andere kunstmatige toevoegingen, zoals de gevaarlijke aspartaam.

Deze kauwgom Chicza is gemaakt van het zoete sap van de Chicozapote boom en bevat 40% natuurlijke rubber van de massa. In de voorbereiding van het sap van de boom is samengevoegd met natuurlijke wassen en een natuurlijke zoetstof, zoals de agave siroop en natuurlijke smaak, gemengde materialen. Vervolgens wordt de massa geperst en gevormd in kauwgom strips. Tot nu toe zijn er drie smaken pepermunt, groene Munt en limoen.

Daarnaast is deze natuurlijke kauwgom niet het vervelende nadeel van de conventionele Banen: Hij is niet vast zit aan de weg of op schoenen of kleding!

Natuurlijke Banen het was al de tijd, dat is, de uitvinding is niet nieuw, maar sinds de industrialisering van ons voedsel, wat is in het maken van zo goedkoop mogelijk zijn telt voor de groepen: kunstmatige stoffen. Voor mens en milieu niet goed.

Nog een reden te meer op deze biologische gum de marketing is aan het veranderen. Dus Mike Albring, de managing Director van Berlijn-op basis van verkoop vennootschap Phytotreasures mensen werkzaam bij 40 van de jeugd en gehandicapten workshop in Berlijn”. Daarnaast is een groot deel van de verkoop geld stroomt naar de Yucatan, het regenwoud, herbebossen.

Chicza is gezond en duurzaam.

Als u geïnteresseerd bent kunt u dit bestellen kauwgom onder www.arganhain.de in de Shop.

(Het is de bedoeling om de kauwgom ook in sommige natuurvoedingswinkels en reformwinkels – ik heb persoonlijk niet ontdekt.)

Geef een reactie