Gen en PID = pre-implantatie genetische diagnose: Waarom het een leugen is!

Een Nieuwsbrief van Dr. Stefan Lanka via klein-klein-verlag.de:

Onder de PID verwijst naar de beschuldigingen dat er in de Cel genen die belangrijk zijn voor onze eigenschappen voor verantwoordelijk, dat zijn ze herkenbaar en leesbaar is, dat menselijke embryo ’s kunnen worden getest en in het geval van genen waarvan wordt beweerd dat zeer negatief is, worden de embryo’ s van de industriële recycling of gewoon vermoord.

In 2011 is in Duitsland een wet voor de PID, die het mogelijk maakt om te doden van menselijk leven. Zo ver was, werd dit door de “universele Verklaring van de rechten van de mens”, door de grondwet en het wetboek van strafrecht verboden. Dit keerpunt waarmee de industriële exploitatie en het doden van mensen expliciet door de wet, is een groot succes, de 55-jarige Bio-ethiek-een project van de AMERIKAANSE regeringen, kapitaal-, Olie-, chemische – en Pharma-economie, de zogenaamde “Life Sciences”.

De “life Sciences” (Life Sciences) is er in geslaagd, 55 jaar, in de wereldwijde dominante meerderheid van de bevolking vast te stellen, maar we verwachten dat de persoon op de zaak, worden gereduceerd tot de genen. Zelfs in de eerbiedwaardige Neue Züricher Zeitung (NZZ), reguliere biologen, die beweren dat de persoonlijkheid van ieder mens is het resultaat van de interactie van genen met het metabool (NZZ 8.12.2010). De “Bio-ethiek” aka “life-science” spreekt openlijk van de menselijke groenten, die kunnen worden geoogst, indien nodig, andere toepassingen.

De “Life Sciences”, het was geslaagd voor te stellen in het Westen van de bevolking van Mening dat kanker is kwaad en Chemo geneest, is er een immuun-systeem en een Virus, die verwoest dit Systeem, en dat het mogelijk was, vóór het oogsten van organen aan de dood van de hersenen. Het project van de “Life Sciences” van de infectie beleid van de melaatsheid en de pest, met de hulp van de jongen van het Vaticaan en haar Kracht werd beweerd, onder Kanselier Bismarck, als een wetenschap, na Goethe van dit beleid, veroorzaakt door het succes van Faust I, in een grote tegenslag voor de grondlegger van de homeopathie was is verdwenen.

Met de aanstaande stemming over de wet op de goedkeuring van de toepassing van de “pre-implantatie genetische diagnose” (PGD) is ingetrokken, zoals het geval is met alle van de “bio-ethische beslissingen, wordt de groep gedwongen, omdat een overweldigende meerderheid van onze mensen een stem uit te brengen via de mensen die u gekozen vertegenwoordigers, de afgevaardigden van de duitse Bondsdag. De hersenen-het wassen was zo succesvol dat de meerderheid van de bevolking wil de PID en waarschijnlijk niet één lid daarom, of gechanteerd omgekocht om te stemmen binnenkort.

In dit geval is elk van de Gen gewoon een beetje met de zogenaamde witte-technologie heeft, als een wetenschapper, Journalist, beleidsmakers en het geïnteresseerde leek, dat er geen Gen, aangezien de stof, moet worden van de genen, het DNA, is aan het veranderen elke dag en in elke cel. De staat in 2008 in het kort en begrijpelijk voor iedereen in de krant. Craig Venter, die voor tien jaar de Motor van de Gen-technologie, zei op 28.6.2010 in de SPIEGEL van de moderne genetica: “We weten niets”. Waar je niets weet, omdat niemand kan bepalen, wordt een “Gen” en de Erfenis, het DNA, mutaties, en voortdurend, er kunnen geen Gen-Tests. Als met AIDS, Geen HIV, geen HIV-Test.

Toch, het wordt gehouden in het Gen idee van de Gen-technologie en Gen-Test, omdat anders de nacht land, en honderdduizenden van dominantie, Status en brood zou verliezen aankoop. Waarom, echter, de “wetende” deel van de bevolking dat niet profiteren van de Gen-technologie inactief blijft, is mij een raadsel. Misschien is de “wist je dat heb ontslag genomen”, omdat zij zien geen manier – als we bijvoorbeeld een aanbieding en ook zelf te gaan – om eruit te komen van de waanzin te komen.

Waar de erfenis is eigenlijk zit, weet niemand. Alleen de osteopathie heeft een praktisch idee: In de beweging en functie.

Aan de buitenkant van de FDP als een pionier en het Vaticaan als de promotor van de Gen-technologie en de PID optreedt politiek in het uiterlijk: Sinds 2005, de FDP is door middel van een wetsvoorstel, de PID-vergunning en, daarom, de Bondsdag opgericht op Initiatief van de FDP in 2005, door middel van een debat de indruk dat er sprake zou zijn van genen en de werking van genetische Tests.

Het Vaticaan, die heeft een aantal van de beste wetenschappers onder contract en dus precies weet, met citaten zoals

“Als je kunt krijgen door de PID van de mogelijkheden van embryo’ s met de mogelijke beperkingen, of-systemen voor mogelijke ziekten door een selectie te elimineren en te doden, dan zal dit gebeuren”,

het versterken maar geloven in de genen, de aanvaarding van de PID-act, met het valse argument dat de vermeende groeide wild op zijn minst te regelen door de wet.

Terwijl de voorstanders beweren “We willen paren met een serieuze Kans op erfelijke ziekten bij de geboorte van een gezond kind”, van alle dingen, de Ex-Minister van volksgezondheid Ulla Schmidt, het bewijs verzekerd van de AIDS-misdaad door de verschillende gedocumenteerd beslissingen als een PID-verdachte en outs van de PID als een idee:

“Een groeiende medische optimalisatie bretels pijn en gestigmatiseerd alle mensen die bewust kiezen tegen het idee van de haalbaarheid.”

Dank U Ulla.

Terwijl ook hier de critici hebben de taak van het inschakelen van Geißler met “Stuttgart 21 Plus” af te leiden van de essentie, en een “PID-Plus” als Alternatief voor de wet, andere ethiek werden voorgesteld commissies om te beslissen over de individuele gevallen – worden gefinancierd door de staat, zodat we rustig de hele basis van het onderzoek van deze “wetenschap”, met inbegrip van het gebouw, de verwarming en het personeel van de universiteiten en instituten en de industrie, toegegeven de patenten. Een van deze programma ‘ s in de context van de Bio-ethiek is ook de “Nationale genome research network”, sinds 2001, met een budget van 200 miljoen euro alleen voor de netwerken van de Betrokken partijen.

Achtergrond sinds 2006, het publiek is uitgegroeid tot Plan, van het Robert-Koch-Institut (RKI), waarvan de functie, de infectie beleid, om het “Instituut voor de gezondheid van het duitse volk”. De basis van dit beleid, Gen-technologie, wat resulteert in talloze artikelen in de Federale gezondheidszorg blad, zoals ‘ Public Health Genomics. De toekomst is vandaag!” is te lezen. De auteurs van deze bijdragen opgemerkt dat vanwege het gebrek aan betaalbare gezondheidszorg kosten, niemand heeft een recht om zijn genetische gegevens, omdat de gegevens om te bepalen hoe een man moet behandelen en te voeden en welke beroepen komen voor hem in kwestie.

Ook hier is het spoor leidt rechtstreeks tot de regering van de Verenigde Staten: Een ambtenaar van het IJS, de medische cadre-organisatie van het Pentagon, dat is ook de wereld gezondheids organisatie maakt in de infectie beleid, alle relevante eisen, niet alleen geholpen de duitse regering openlijk in het geval van Influenza pandemieën. Zijn belangrijkste taak was, in de RKI wonen, de duitse gezondheidszorg volgens de eisen van de “Life Sciences” van de reconstructie.

We zijn erin geslaagd, en die leidende ambtenaren van de Federale overheid, Professor Reinhard Kurth, de Federale kruis van verdienste van de vervoerder, een Rotarian, een vriend van de Berlijnse politie-President, enz., waaronder als Voorzitter van het RKI dit beleid, maar ook Vaccineren, AIDS, kanker en heeft geleid voor 21 jaar en meer dan bereid om te rijden op 24.3.2009 in de meineed.

Om succesvol te zijn – het beroep is voor bijna 2 jaar heeft het mij op een drug ziek openbare verdediger in de voorkant van de neus en probeert te verifiëren mij psychiatri – we moeten nog-kleine pulsen van u en uw steun (op het Moment is het niet via onze Vereniging, “de wetenschap, de geneeskunde, en de rechten van de mens e. V.”, want door de wet, onafhankelijk van de belastingdienst is gewoon proberen om de club te breken, want we zouden niet bevorderlijk voor de opvoeding van het volk).

Het is interessant om op te merken dat misschien omdat het meineed van Prof. Kurth en de talloze kleine-kleine geproduceerd bewijs dat de RKI werd gebouwd, tegen beter weten, de infectie beleid in de Vorm van Vaccinatie en AIDS, een DDR-Instelling, de “Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina”, “National Academy of Sciences’ en het RKI als een wetenschappelijke referentie-Instituut vervangen. Deze “National Academy of Sciences” is nu actief in een verwarring strategie, en probeert te vervangen door het woord “genetische manipulatie” door een VN-bezwaard woord-creatie, de “Synthetische biologie.”

De Definitie van “Synthetische biologie” door de “Leopoldina” maar het laat je zien waar het is: “Geleid door de beginselen van de techniek, een combinatie van geavanceerde technieken van de moleculaire biologie, de recombinant genetica, en de chemische synthese van biologische bouwstenen.” Hier ziet u de “Recombinant genetica is de” natuurlijke genetische manipulatie, als ze komen in de Vorm van de PID voor de industriële toepassing, indien niet, hebben we onze kleine Plan van succes. In feite, naast ons, niemand heeft een Plan om het transformeren van deze wereldwijde waanzin, en om het te overwinnen.

Met genetische manipulatie, de vloek van de boze daad, omdat het werd uitgevonden om de infectie te krijgen theorie te handhaven, heeft verloren zichzelf in de avond, het land totaal. Zonder mondiale verlies van gezicht, we komen niet uit, maar wat is de Kans om dingen te veranderen wereldwijd en te realiseren ten eerste, het principe van het recht-de rechtsorde, zoals het te vinden is, bijvoorbeeld, in onze grondwet.

Slechts door toeval, op 11.8.2010 in de “New Scientist” een studie gepubliceerd door Linda Geddes, een van de zeer weinige eerlijke wetenschappers, over de Gen-Test die wordt gebruikt als een “genetische vingerafdruk” voor de “misdaad” is een verder bewijs dat de Gen-technologie, de genetische Proeven, en de PID van de overheid fraude: Een man werd veroordeeld na een verkrachting vanwege de genetische Proeven, en zitten. Het resultaat van zijn DNA-profiel, dus zijn het testen, werd aangenomen met dezelfde DNA-monster, dat leidde tot zijn overtuiging, achtereenvolgens van 17 beoefenaars van juridische beroepen, die allemaal werken in hetzelfde goedgekeurd Gen-laboratorium van de AMERIKAANSE overheid.

De resultaten van hun onafhankelijk uitgevoerde genetische Tests: 12 lijkschouwer kwam tot de conclusie dat de Veroordeelde kan zeker de boosdoener, vier zei dat de resultaten duidelijk waren en één van de 17 lijkschouwer zei dat de man niet kan worden beschouwd als een dader uitgesloten. We hebben hier dezelfde Situatie als in de HIV-Test: pure willekeur. Het is dus niet verwonderlijk dat de Federale politie office reageren op het bewijs vraag van de standaardisatie van de genetische tests die worden gebruikt door de politie, eigenwijs, dat het geen tijd voor heeft.

In de tussentijd, de tijd en de Kans om te racen op een “leven met toekomst” wordt steeds kleiner en kleiner. De Kranten schakelaar voor het Gen-art gekleurde paginagrote advertenties en hypocriete kritiek met zinnen als “Spelen we dan God?” en adverteren op hetzelfde moment voor producten zoals “de mens 2.0 tot stand brengen van De Evolutie in de Hand” de Gen-technologie. Meer en meer wordt gespeeld met de angst dat verlamt de meeste mensen, ziek worden en pijn te sterven: “we Zullen de loon-oorlogen in de genen?”

Met de Gen-technologie-reclame slogan “Science Fiction kon nauwelijks meer spannend dan wat er momenteel gebeurt in de wetenschap,” heeft u het naar het punt: Onze “wetenschap” is “Science Fiction”. De Horror, maar helaas, niet een film, maar de realiteit.

Wat kunt u doen?

Ik ben nu van plan te gaan om mijn leden van het Parlement, moet je deze Tekst doorgegeven en vragen u om een verzoek aan de overheid, of genetische Tests zijn een echte Basis, die heeft de vorderingen en de plaats waar deze wordt gepubliceerd. Of en wat je ook doen, we zullen de post. Uw activiteiten, wij zullen het publiceren, we willen leven, met een toekomst als mens en niet als een bio-ethische groenten.

Elke lezer van deze nieuwsbrief heeft ook “zijn” afgevaardigden van de Bondsdag ook kantoor-uren en een achterban van office, of het een helder rood, licht rood, geel in de kleur van de valsheid of jet zwart, de kleur van de duisternis, die niets kan zien gehuld en vermomd. Willen we een toekomst hebben, moeten we overwinnen van de gevaarlijke ziekte van tolerantie van misleiding en leugenachtigheid af. Als je wacht op de economie, wachten tevergeefs, of te laat komt.

Voor de kleine-kleine beweging, Stefan Lanka

Geef een reactie