De regering-gesteund HIV is een misdaad in Oostenrijk

klein-klein-verlag Nieuwsbrief:

Niemand heeft een recht om te leven!

Op 9.6.2010, de Salzburg nieuws (SN) is wijdverbreid, dat een verdachte moeder ingediend bij het hof, de essentiële vraag aan om het HIV:

“Ik ben niet HIV-positief zijn. Wat is HIV, kan je me laten zien?”

De SN gemeld dat het proces werd uitgesteld.

De SN is dat de moeder is getest sinds 20 jaar HIV-positief. De misdaad die de moeder is nog steeds beschuldigd van de stilte van de Artsen en het justitiële systeem, is dat het niet sterven om de zogenaamde AIDS-medicijnen, maar woont.

De moeder van beschuldigd wordt, dat ze geen toestemming, die u ook HIV-positief gedefinieerde kind de zogenaamde AIDS-medicijnen die het kind ontvangt in de tussentijd.

Het openbaar Ministerie beschuldigt van de moeder als een misdaad “de aanval met blijvende gevolgen,” “opzettelijk gevaar voor andere mensen als gevolg van besmettelijke ziekten” en “laster” door de valse beschuldiging.

Om de tragedie, ongeacht deze strafzaak, waarin deze moeder, wijlen haar man en hun kinderen door de Oostenrijkse strafbare feiten te vermelden “, ongeacht de waarheid die niet genoemd mag worden” (zie ons boek: The international criminal code vereist het Overwinnen van de school van de geneeskunde!), was gedwongen en dat de informatie op de website van de moeder toegankelijk: www.seebald.at.

Ongevraagde Act!

Ik (Karl Krafeld) hebben mij ongevraagd, op basis van het rapport in de SN, met een uitgebreide 54-pagina schriftelijke verklaring naar het land hof van Linz gedraaid. (Getuigenis als een PDF-document hier.)

In de toegang tot de rechter, zou ik in het bijzonder over de toestand van documenten van Bewijs om te bewijzen dat de meineed van Prof. Kurth, RKI, op 24.3.2009 (www.klein-klein-media.de / Video ‘ s / lezingen / meineed van Kurth Video / documenten, meineed).

De toegang tot de rechter is beschikbaar op www.staatsbuerger-online.de hier niveau II: AIDS – geval Seebald

Alleen Kennis is niet goed! Alleen Kennis is niet te beschermen!

De moeder had intensief samengewerkt met zowel de bevindingen van Dr. Ryke Geerd Hamer (Nieuw geneesmiddel) als HIV-Bewijs.

Dit proces bewijst eens te meer dat onderwijs, Kennis en Informatie zijn belangrijk, maar alleen, volkomen ongeschikt voor het beschermen van onze levens en de levens van de kinderen voorafgaand aan de activiteiten van criminele Staten.

Wat kunnen beschermen?

De enige die de kracht heeft om het beschermen van ons leven, als de gewillige dienaren van deze criminele Staten te krijgen in de voorkant van de live en enthousiaste mensen vrezen. De zaak deze landen hebben te vrezen, is een “groeiende onrust bij de bevolking”, de Staten zijn niet controleerbaar en niet het kanaal kan worden gevisualiseerd.

Staat van ambtenaren en rechters krijgen een salaris dat u zijn toegewijd aan de waarheid en ons leven te beschermen, zelfs voordat een brutaal leugenachtig Artsen. Als u dit niet doet, dan bent u in gebreke gebleven oplichters.

Iedereen binnen en buiten Oostenrijk kunt verklaring van mijn ongevraagde dingen, en het artikel van de SN van de overheid in Oostenrijk, aan de politici, de media en de kamers van Artsen in Oostenrijk, met een kortere of langere individuele reactie, e-mail, Fax en sturen deze Nieuwsbrief via zijn persoonlijke distributie via Internet verspreid.

Dit moet worden gedaan voordat het wordt individueel voor zijn leven en het leven van zijn kinderen en kleinkinderen, te laat, en voordat hij het slachtoffer wordt van criminelen, landen die, op instigatie van de Artsen, de vermelding van de feiten die aantoonbaar waar, door de rechterlijke macht zal worden gestraft, dus niemand heeft een recht om te leven.

De familie helpen

Om de familie te helpen, de belasterd en verscheurd, hun kinderen worden vergiftigd, enz. is een menselijke plicht. Op hetzelfde moment dat ze geen gebruik maken van zich zelf, om morgen het slachtoffer van gewetenloze Artsen en hun bereidwillige helpers.

Karl Krafeld

Geef een reactie