Interview: “Dodelijke geneeskunde en georganiseerde misdaad, Zoals de farmaceutische industrie, onze gezondheidszorg is beschadigd’

Tödliche-Medizin-und-organisierte-Kriminalität Een Interview van de Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) met Professor Peter Gøtzsche, auteur van het bekroonde boek, “Dodelijk geneesmiddel en de georganiseerde misdaad: Hoe de farmaceutische industrie in onze gezondheidszorg beschadigd”

Ons netwerk is druk bezig geweest voor meer dan 30 jaar, vooral met BAYER. Het belang van de duitse farmaceutische industrie, bijvoorbeeld in relatie tot het Lobbyen? Alle van de grote farmaceutische bedrijven, het bedienen van zware Lobbyen, ook op het Europese niveau.

Het bedrijf BAYER heeft als antwoord op vele Pharma schandalen, Heroïne te Lipobay. Wat voor ervaring heb je gemaakt met dit bedrijf? Net als andere grote Pharma bedrijven, ook geholpen heeft BAYER de georganiseerde criminaliteit, bijvoorbeeld, de omkoping van Artsen of de fraude in de amerikaanse health programma van Medicaid. In de 2. Wereld oorlog, uitgevoerd door BAYER medische experimenten op concentratiekamp gevangenen. Een brief uit deze periode laat zien dat BAYER uit het concentratiekamp Auschwitz kocht 150 vrouwen uit voor elk van de 170 Mark. BAYER schreef aan de commandanten: “De Experimenten werden gemaakt. Alle mensen zijn overleden. Wij zullen contact met u opnemen over een nieuwe zending snel.” Duitse bedrijven hebben geïnjecteerd concentratiekamp-gevangenen, bijvoorbeeld, tyfus-bacteriën, en vervolgens een aantal verschillende medicijnen geprobeerd.

Waarom vergelijk de farmaceutische industrie met de Georganiseerde misdaad? Omdat ik vond dat het business model van de tien grootste farmaceutische bedrijven, gaat de georganiseerde misdaad.

In de jaren 80 besmet BAYER-producten van duizenden van hemofilie-patiënten met HIV. Interne documenten blijkt dat het management van het bedrijf wist van de risico ‘ s die de vervuilde producten, maar meer verkocht. Dit is een voorbeeld van criminele activiteiten? Op dit punt, BAYER is niet alleen. Er waren een heleboel bedrijven, het besmette bloed van de verkochte producten.

BAYER besteedt ongeveer EUR 10 miljard voor de reclame en verkoop. Dit omvat, medicijn, ziek, geschenken van huizen, Artsen, training, farmaceutische vertegenwoordigers, donaties aan lobbyisten, etc., De groep ontkend, maar een verdeling van dit bedrag. Gedwongen zouden worden in de industrie voor het publiceren van dergelijke uitgaven in Detail? Ja, natuurlijk. We moeten echter nog een stap verder gaan en de reclame voor geneesmiddelen in het algemeen te verbieden. De reclame voor tabaksproducten we hebben gereguleerd uiteindelijk, en dat de farmaceutische marketing is net zo gevaarlijk.

Waarom de bedrijven hebben altijd duwen hun nutteloze en zelfs gevaarlijke supplementen op de markt? Het is gebruikelijk om een verstoring van de resultaten van het drug tests en verzwijgen van de gevaren van drugs. Daarnaast komen we overal op het geld van de farmaceutische industrie – iedereen met invloed op de gezondheid van de sector moeten worden aangeschaft. De industrie erin slaagt op alle niveaus, de mensen die belangrijk zijn om te kopen aan de Ministers van volksgezondheid. Maar het is vooral gevaarlijk voor de farmaceutische marketing. Het ligt vaak zo schaamteloos dat de bedrijven beweren het tegenovergestelde van de waarheid.

Er zijn schattingen van het aantal mensen dat naar de bijwerkingen om te sterven? Studies uit verschillende Delen van de wereld komen om consistente resultaten. Geschat wordt dat die in de VS per jaar, van 200.000 patiënten om bijwerkingen van medicatie. Ongeveer in de helft van de gevallen, de voorbereidingen van de procedure zullen worden genomen in overeenstemming met de. De andere helft is stervende als gevolg van Overdosering of omdat de behandelend arts heeft geen aandacht besteed aan interacties met andere geneesmiddelen. De artsen die we kunnen maken, is echter nauwelijks een verwijt: bijna elke drug heeft 20 of meer waarschuwingen en contra-indicaties. Het is absoluut onmogelijk om dat allemaal.

Welk percentage van de producten die op de markt is omdat ze vanuit hun perspectief zinvol? We konden besparen op een heel eenvoudige manier om 95% van de drug van de uitgaven, en hebben zelfs een gezondere bevolking. Alleen als we selecteer exemplaren met hetzelfde effect altijd de goedkoopste middel, het zou ongeveer de helft van de kosten besparen. In veel gevallen zou het gewoon beter om geen medicijnen voorschrijven. Alle agenten hebben ongewenste bijwerkingen, samen genomen, zijn een verschrikkelijk aantal sterfgevallen. Pijnstillers worden gebruikt veel te vaak. Ook wij moeten voorschrijven maar een klein deel van de momenteel gebruikte psychofarmaca, omdat deze over het algemeen zijn gevaarlijk wanneer ze langer zijn dan een paar weken.

Anti-baby pillen van Yasmin-serie hebben een significant verhoogd risico van Longembolie in vergelijking met oudere preparaten. Alleen al In de VS BAYER betaald heeft bijna twee miljard dollar aan gewonde vrouwen. Waarom niet verboden die pillen nog steeds? Een van mijn deense collega ‘ s publiceerde vroeg op, twee studies toonden een verhoogd risico van bloedstolsels met pillen, zoals Yaz of Yasmin. Hij werd aangevallen door Artsen die op de loonlijst van BAYER, op een meer agressieve manier. BAYER heeft gefinancierde studies geschil dat het verhoogde risico.

BAYER is wereldwijd een van de grootste aanbieders op het gebied van over-the-counter-medicijnen. Wat is het grootste Probleem in dit gebied? Veel van het is nergens goed voor, behalve de kopers het geld uit uw zak.

Hoe beoordeelt u de Pogingen van regelmatig terugkerende, een dagelijkse inname van Aspirine als preventie tegen hart-en vaatziekten en om specifieke vormen van kanker, zelfs voor een Gezond? Echter, niets is fout, en ten slotte willen we leven allemaal langer. De keerzijde van de medaille is echter dat er zeer weinig baat hebben bij zo profylaxe, terwijl veel zou worden geschaad. Het is daarom niet een goed idee om de behandeling van de gehele bevolking als een preventieve maatregel. In het Algemeen, de behandeling van Gezonde één van de grootste-is op hetzelfde moment, voor de industrie lucratieve problemen in de hedendaagse gezondheidszorg.

BAYER en het Universitair ziekenhuis van Keulen hebben ondertekend in 2008 een verregaande samenwerkingsovereenkomst. We hebben tevergeefs probeerden om inzicht te krijgen in de deal. Doet u het met ons eens dat deze samenwerking zal leiden tot een oriëntatie van het onderzoek volgens de puur economische criteria? Ik ben een groot tegenstander van een dergelijke samenwerking. De ervaring leert dat de betrokken ondernemingen in het afromen van de meeste van de winst en de resultaten van de vordering. De belastingbetaler betaalt de prijs door het hebben van te veel van het vergoeden van dure medicijnen. Ook: is het acceptabel dat een samenwerking met de industrie, van wie het gedrag is vaak de strafrechtelijke en de redenen, van profit tot de dood van vele patiënten in te kopen? Ik bedoel, nee. Klinische studies dienen volledig onafhankelijk te zijn van de farmaceutische bedrijven. En, in principe moet worden in de gezondheidszorg, is geen geheim allianties. Je moet de kracht van een inspectie door een rechtbank of een Ombudsman of het beleid klagen (Anm. de redactie: het beleid gevierd van de overeenkomst als een “grote overwinning voor de drug research”; in de voorkant van het hof voor een inspectie niet zo ver).

De overheid gefinancierde studies komen vaak tot andere resultaten dan de studies van de industrie. Hoe komt dat? Het heeft geen zin dat een bedrijf kan verdienen met prachtig gekleurde studies van miljarden euro ‘ s of dollars, is meestal de enige die ooit krijgt de ruwe gegevens van de studies. We hebben een Systeem waar de farmaceutische bedrijven hun eigen rechters. Dit is niet vreemd, in andere gebieden zijn wij om dit uiteindelijk. Het zou belachelijk zijn om te zeggen dat een rechter: “ik heb bepaald, hier is al het bewijs”. Maar dit is precies het Systeem dat wij hebben aanvaard in de gezondheidszorg. De industrie maakt hun eigen studies en je manipuleren, vaak in een verschrikkelijke mate. Om deze reden kunnen we geen vertrouwen in de publicaties van de vennootschap, zelfs in de meest prestigieuze tijdschriften–.

Volgens hun verklaring, het Systeem is vol van belangenconflicten. Artsen worden betaald door farmaceutische bedrijven, personeel van overheidsinstanties verandering in de industrie (en Vice versa). Hoe zou u deze Situatie veranderen? Komen We overal op het geld in de industrie. Ik stel daarom voor een verbod farmaceutische reclame gewoon. Goede drugs zal altijd zegevieren, voor dit doel, we moeten geen reclame. Een verbod op reclame zou leiden tot Artsen van de farmaceutische vertegenwoordigers beschadigd. De redacteuren van medische tijdschriften zou niet zo grote angst, niet voor het publiceren van artikelen die in het belang zijn van de industrie. Met de hulp van een dergelijke Hervorming, we konden ontdoen van de tijdschriften uit de klauwen van “Big Pharma”.

Heb je aanvullende eisen voor de regulering van de farmaceutische industrie? De industrie behoudt de ruwe data van hun studie voor zichzelf. In plaats daarvan, laten we de nieuwe medicijnen van de openbare voorzieningen te onderzoeken. De fabrikant kunnen betalen voor de Proeven, moet u in staat zijn om te doen, maar met de studies zelf niets. Artsen moeten ook worden toegestaan om geen voordelen van de industrie te accepteren. Op dit moment worden veel artsen, helaas, zijn bereid om op te treden als co-auteurs van de studie, geweigerd worden de ruwe gegevens die u is en zal worden geschreven in de waarheid van het bedrijf. De studies konden niet worden uitgevoerd zonder de deelname van de Artsen en hun patiënten. Dit is een schending van wetenschappelijke integriteit en een schending van de patiënt vertrouwen. Artsen en self-help groepen moet het geld hebben om een dergelijke corrupte industrie is eenvoudig.

In uw boek zegt dat de mensen die bloot het criminele gedrag van de farmaceutische industrie, en Paria ‘ s geworden. Moet u de verschijning van het boek tegenslagen? Nee, integendeel, het boek heeft een veel lof. Van de industrie direct, ik heb niets gehoord. Maar er waren ook een aantal regelrechte leugens van de kant van de lobby verenigingen van de industrie en hun betaalde partners in de gelederen van de medische Professie. Vragen: Philipp Mimkes (CBG)geïntroduceerd

Prof. dr. Peter Christian Gøtzsche, Directeur van het Nordic Cochrane centre, is een specialist voor Interne geneeskunde. Van 1975-83 hij was in de farmaceutische industrie op het gebied van Klinische proeven en de regelgeving van de overheid. Van 1984-95, werkte hij in de haven van Kopenhagen ziekenhuizen. In 1993 was hij één van de oprichters van de Cochrane Collaboration. Gøtzsche werd in 2010 aangesteld bij de Universiteit van Kopenhagen als Hoogleraar klinische onderzoek, ontwerp en analyse.

 

amazon

Een farmaceutisch bedrijf was te danken aan de verkoop van Heroïne. Een andere wordt verdacht te hebben valse claims op een Artritis medicijn aan de dood van Duizenden patiënten veroorzaakt. Een ander lied aan de U.S. Food and Drug Administration en werd veroordeeld tot het betalen van een boete van $ 2,3 miljard.

Dit boek gaat over de donkere kant van de farmaceutische industrie, door de manier, hoe medicijnen worden ontdekt, worden geproduceerd, op de markt gebracht en bewaakt. Het toont in detail hoe wetenschappers vervalsen van gegevens om te verdedigen uw mening. De farmaceutische bedrijven en de Maffia zijn ongeëvenaard, ze zijn nog erger en meer mensen zullen wonen op het Geweten.

Gøtzsches boek is echter niet alleen van de problemen. De auteur biedt oplossingen, waarvan een aantal nog groter succes kansen dan anderen, en het toont op een indrukwekkende manier de noodzaak voor uitgebreide hervormingen.

Coördinatie tegen BAYER-gevaren (CBG) e-mail [email protected] Internet www.CBGnetwork.org Twitter: twitter.com/BayerGefahren Facebook https://www.facebook.com/CBGnetwork

Geef een reactie