Wat vitale stoffen

Vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren, en (goede) vetzuren. Dingen die de persoon nodig heeft. Zonder deze vitale stoffen (Vita = leven, zodat het leven stoffen), de mens is niet levensvatbaar, worden ziek en sterven.

Als we een blik op de dagelijkse maaltijd van de gemiddelde Europese zelfs, we zien dat hier de nodige vitale stoffen ontbreken, het lichaam eigenlijk nodig heeft. Zij zijn de bouwstenen van het lichaam. Het lichaam is, als je wilt om het te zien, een enkele bouwplaats. Want elke dag is gebouwd. De nodige grondstoffen en bouwen straten ontbreken, dit is niet goed, omdat dan een site is nooit af. De andere noodzakelijke reparaties kunnen niet elders worden gemaakt, maar zelfs iets.

Eten (junkfood) heeft geen vitale stoffen. Als er slechts één, twee, kunstmatige, maar dat heeft niets meer te maken met Vita (leven).

U wilt eten meer fruit en groenten, en dat is heel goed en heeft het uit de supermarkt, maar ook niet echt veel beter uit. Net een beetje beter. Waarom? Fruit en groenten zijn geoogst en worden dan vervoerd eerste. Afhankelijk van hoe lang een voeding duurt vaak meerdere dagen, vermindert de fruit/groente sterk voor een vitale stoffen. Zelfs als de fruit/groente eruit ziet voor het blote oog, is dat alleen omdat het bestraalde voor Transport en opslag. Vers is het niet zo.

Hier zijn de andere Kwaden zijn toegevoegd dan ook: Is het GGO-gewassen of niet? Is gegroeid met pesticiden of niet? Met BIO het is zeker aan de betere kant, maar ook omdat je aan het einde nooit echt zeker. Bovendien zijn BIOLOGISCHE producten hebben hun eigen vervoer. Het feit is dat de groenten en fruit in de supermarkt(!) 20% van de vitale stoffen.

Maar het wordt nog erger. De meer voor de zonde: Dan is het voedsel wordt gekookt. Totgekocht. Fruit is meer kans om te worden gekookt zeldzaam, maar groenten vaker. Veel van de vitale stoffen kwijt te raken. Eigenlijk zijn bijna alle van hen. Een deel ervan gaat in de lucht en de andere eindigt in het water koken, dat is gegoten in de afvoer. De verhoging zou zijn om dit voedsel in de magnetron. Dit is dan, om zo te spreken, de doodzonde. Deze magnetron voedsel is niet alleen dood, maar ook nog giftig. Is pure Stress voor het lichaam. Kankerverwekkend.

Nu, je kunt niet verrast zijn, als je eet het toch al zo veel van vruchten en groenten, die nog vaak ziek… Dus, sommige wetenschappers komen tot de slimme conclusie dat fruit en groenten te beschermen tegen kanker. Ja, als er niets in te Vita?! Laten we van de apen. Het kent geen kanker. Het plukken direct van de boom. Daarom is de versheid van rauwe voeding en gezond te blijven.

Het resultaat op de plaat is dan alleen een maag filler. De Europeanen, daarom wordt geleverd in de hoogste kwaliteit. Dit is net de reden waarom te veel wordt gegeten. Het lichaam moet tijdens het “normale werking” (dat wil zeggen wanneer hij aan het doen is geen Sport of zwaar werk niet gedaan hebben) is eigenlijk echt veel van eten, maar door de ondervoeding, het lichaam heeft meer en meer en meer, omdat hij probeert te krijgen van de benodigde grondstoffen ergens.

Dit is ook de reden dat, statistisch gezien, elke van de tweede en derde (afhankelijk van het land) is te dik. De oorzaak van het ontbreken van het bruisende eten!

Dit is ondervoeding de oorzaak van de vele ziekten van de beschaving. Alle allergieën, eczeem, hart-en vaatziekten, kanker, Diabetes, Astma, reuma, Artritis, osteoporose, hoge bloeddruk, vermoeidheid, en en en … voor het grootste deel, aan ondervoeding. Ik weet het, ik weet het, deze verklaring van een hoogopgeleide school artsen boos weer verschrikkelijk. Maar dit weet beter? Omdat er niet in de school van de geneeskunde niet de leer van de gezondheid, geen oorzaak, geen oorzaken, behandeling,…

Het voedsel van de samenleving wordt steeds slechter en de ziekten. Ik denk dat iedereen staat te kijken, de ogen een beetje open.

“Uw voeding is uw geneesmiddel” – is onderwezen in de Ayurveda. Door de manier, is het oudste geneesmiddel in de geschiedenis. Alleen heeft een schat aan ervaring van een paar duizend jaar. De klassieke school van de geneeskunde-Universitaire geneeskunde van vandaag is hoe oud ook alweer?

Ook de griekse arts Hippocrates van Kós (ongeveer 460 tot 370 voor CHRISTUS) zei: “voedsel Is Uw medicijn”.

Goede voeding (d.w.z. zijn, vol vitaminen, mineralen en sporenelementen, aminozuren en vetzuren zoals Omega 3) niet alle drugs die er zijn. Hoe worden chemische stoffen in de positie om te genezen, een van de natuurlijke lichaam gemaakt?! Het verstrekken Ja, geen leven noodzakelijke bouwstenen. De druk op slechts een paar pijntjes en kwalen. Het maken van de illusie naar de hersenen dat er niets is, dat alles in orde was. Als bij mij op de auto van de olie lampje knippert rood en ik de oorzaak niet voort te zetten, in plaats daarvan, alleen het rode licht te maskeren, zal niet herstellen van mijn auto een of andere manier, toch?!

De farmaceutische industrie wil weten is niet veel vitale stoffen. Waarom? Vitale stoffen, om de mensen gezond te zijn. Gezonde mensen zijn niet goed voor de business. Er zijn tal van studies (Amerikaanse, in Duitsland, is vermeden, waarschijnlijk voor een groot deel) het bevestig dat de vitale stoffen die het voorkomen en genezen van ziekte.

 

Hier, als voorbeeld, een kleine (zeer kleine) lijst van studies die aantonen wat de vitale stoffen – in tegenstelling tot farmaceutische producten. Dergelijke studies in Duitsland niet gebruikelijk. Van tijd tot tijd berichten over de ene of de andere studie. Maar als voor ons, de managers van onze kwakkelende gezondheid systeem, echte maatregelen zou nemen. Waarom niet?

Vitamine K is Niet van bloed te voorkomen dat de kanker (Hodgkin lymfoom), onderzoekers van de Mayo clinic hebben gevonden dat Vitamine K beschermt tegen kanker van het bloed. Vitamine K is onder inflammatoire stoffen in het bloed onderdrukt en voorkomen dood van de cel.

Vitamine D de ziekte van Crohn en andere intestinale ziekten genezen van de ziekte van Crohn, vooral in de zon armste landen ter wereld. Omdat de zon schijnt op de huid, is gevormd in de huid Vitamine D. Vitamine D voorkomt het binnendringen van bacteriën in de darmwand, waar het activeert genen (BETA-defensin2 is, en NOD2) in de strijd tegen deze bacteriën. De gevonden heeft Prof. dr. J. Whit aan de Universiteit van Montreal.

Foliumzuur is belangrijk in de zwangerschap: Voorkomt dat kinderen van hartfalen of een waterhoofd of een open rug. Foliumzuur kan het risico van een beroerte. Dit is gerapporteerd in het Center for Disease Control.

Tryptofaan (een aminozuur) kalmeren, zacht en vol vertrouwen. I. e., voorkomt Stress en agressie. Het is niet spiertrekkingen zo snel, het gaat zo snel in de lucht. Dit bevestigt de “Applied Animal Behaviour Science”Journal. Het is bewezen in de varkens, maar wat hen helpt, helpt ook bij de mens.

Omega 3 verbetert de longfunctie en het uithoudingsvermogen. De J wetenschap Museu Med Sport gepubliceerd. Dit is onderzocht in worstelaars. De long volume steeg met meer dan 40%.

Vitamine D voorkomt osteoporose, kanker, Diabetes, hart-en vaatziekten en aandoeningen (zoals griep). Het heeft gevonden Prof. zittermann van de Universiteit van Bochum voor ons. Gepubliceerd in de “Molecular Nutrition & food research”. Hij vertelt ons ook dat 75% van alle Duitsers hebben te weinig Vitamine D in het bloed. 15-30% van hen hebben geleverd een acuut tekort aan Vitamine D. Zou Duitsland met voldoende Vitamine D, we kunnen besparen is alleen daarom al dicht bij de 40 miljard euro per jaar in kosten-van-ziekten.

Vitamine B6 kan voorkomen dat kanker van de dikke darm. En hoewel 49%. Voor dit resultaat, studies uit Europa, Azië en Amerika werden geëvalueerd. De Vitamine B6 in het bloed, hoe groter de bescherming tegen kanker van de dikke darm. JAMA gemeld.

Omega-3 doodt bacteriën en voorkomt ontstekingen. De Moleculaire Orale Microbiologie Tijdschrift gepubliceerd. U tandvleesproblemen (naar verluidt, meer dan de helft van de duitse), neem Omega-3. Het is de mond doodt de bacteriën betrouwbaar. Zelfs bacteriën zoals Streptococcus mutans, Candida albicans, Porphyromonas gingivalis, hebben geen Kans.

Vitaminen en mineralen aan het voorkomen van kanker met 75%. Voor deze Nurses’ Health Study, een totaal van 88.756 vrouwen (verpleegkundigen) werden waargenomen voor 15 jaar. Deze vrouwen hebben genomen multi-vitaminen. Vitamine A, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine D, foliumzuur en Calcium. Dit resultaat werd in 1998 bekend. In ieder geval in Amerika.

Vitamine E voorkomt kanker van de blaas. Onderzocht is in 322 individuen. De mensen met de hoogste Vitamine E inname van maximaal 35% minder kanker van de blaas. De Oorzaken van Kanker en de Controle gepubliceerd.

Omega 3 houdt de zaadcellen in een gezond mens blijft vruchtbaar. Clinical Nutrition vertelt ons dat een gebrek aan Omega-3 kan leiden tot onvruchtbaarheid. De man heeft een veel Omega 3 in, het blijft vruchtbaar. Hij heeft echter meer van het slechte Omega 6 vetzuren, is de Kans Onvruchtbaar te zijn aanzienlijk hoger. Omega 3 is belangrijk voor de zaadcellen.

 

Honderden studies die ik zou kunnen noemen. Maar wat is het punt? Als dit paar niet genoeg is, doe het niet meer. Is alleen de resultaten die tellen. Geen schoolboeken, geen theorieën. Resultaten die je hebt wanneer u voorzien van wat uw lichaam nodig heeft. De vitale stoffen. Vitaminen, mineralen en sporenelementen, aminozuren en vetzuren.

De waarheid is dat de vitale stoffen, die verslaan alle van de geneesmiddelen van de farmaceutische industrie. Vitale stoffen te verlaten 90% van de organen van onze hele gezondheidszorg is totaal overbodig. Honderden artsen zouden hun Baan verliezen, het is alleen de echt goede Artsen zou worden bewaard. We hebben het niet nodig. De farmaceutische industrie zou kunnen maken, voor het grootste deel afdichting. De jaarlijkse gezondheidszorg kost vele, vele miljarden bespaard worden en kan opnieuw worden de burgers terug in de zak gegeven, waar het hoort. In plaats daarvan, de man bleef ziek zijn en bovendien de laatste van het geld uit geperst.

Het voedsel van de maatschappij van materialen bestaat voornamelijk uit lege koolhydraten ( suiker), vetten en additieven.

Koolhydraten ontstaan in het lichaam tegen oxidatieve Stress. De Stress maakt de cellen oud worden en sterven eerder. Zo, bijvoorbeeld, ook worden gezegd, gewoon, de Insuline-producerende cellen in de alvleesklier zijn gedood en er is Diabetes. Slechts één van de vele Kwaden. Door de manier waarop de koolhydraat-rijk dieet is ook een kalmerende invloed op lichaam en Psyche. We zullen de gezellige, luie, slaperige. Een eiwit-bevattende dieet, zoals het in de natuur, heeft een activerend effect, maakt je alert, maakt je fit. Waarom zijn we dienden de koolhydraten? Een schurk die denkt dat het kwaad!

High fat-dieet veroorzaakt inflammatoire stoffen in het lichaam. Deze chronische ontsteking. Bloed beschadigde bloedvaten zijn smal, de doorbloeding afneemt, hypertensie is op de stijging. Kanker is bevorderlijk voor ziekten. Heeft ook een impact op de hersenen. Maakt je dom.

Van additieven ik echt geen behoefte meer praten. Zijn kunstmatig. Vaak geproduceerd door genetische manipulatie. Zenuwen, Vernietigen De Cellen. Je ziek maken. Te brengen aan ons.

Maar als wetenschappers vertellen ons van een van deze genen verantwoordelijk zijn voor onze ziekten. Met alle respect: er zijn Er een miljoen voor onderzoek shot geld in de Wind. Het is waarschijnlijk iets van bezigheidstherapie. Het is Onzin. Genen spelen een rol, anders zouden we er geen. Echter, u bent zelf verantwoordelijk voor niets. Ze leiden tot niets. Genen kunnen altijd wijzigen, kunt u de schakelaar aan en uit. Door milieu-invloeden, voeding, beweging, gedachten, … zelfs de “genetische aanleg” hebben we, zelfs in de Hand.

De man moet zich realiseren, langzaam, dat kan hij niet beter dan de natuur. De mens is deel van de natuur en kan niet tegen over haar. Hij kan niet gek. Kan hij niet onderworpen is aan, zoals aan het begin van de industrialisatie werd bevorderd. Of hij leeft volgens de wetten, of hij krijgt de juiste tit for tat.

Zoals je kunt zien zijn de retourkosten. De man is zo ziek, als nooit tevoren. De man is het vernietigen van zijn omgeving. De man sterft.

Daarom moeten we voeden onszelf terug naar de natuur en geschikt voor de soort. Om de natuur te observeren en te leren van haar. Dus we sparen ons al die onzin.

Misschien probeer je het ook met verse(!) Raw food. Zoals de Japanners met hun Sushi. Japan heeft de grootste milieuvervuiling, maar toch, de hoogste levensverwachting.

Boek tips

Geef een reactie