“Eet wat je wilt!”

De dag voor gisteren (16/02/2010) levering kan worden in de ARD een zeer interessante uitzending (Menschen bei maischberger) over de standpunten van mensen zoals u.

Het thema van de voeding-onderwijs-voeding-gezondheid-“de waan” in onze samenleving van vandaag en de verschillende stromingen. Duidelijk uitgekristalliseerd dat iedereen die wil om te overtuigen, behalve voor het koken van hun mening, niet alleen overtuigd, maar ook niet noodzakelijk. Een echte conclusie, met uitzondering van die van de arts, dat is de missie en de boodschap had op het publiek de hele show over in de greep, er was:

“Dit heeft te stoppen, die de mensen zal je ziek maken door zelf gek, veroorzaakt door de verklaringen van de vermeende ziekte-veroorzakende mogelijkheden van de verkeerde voeding, wat er zijn geen empirische studies.”(Anm.: Weergave van de inhoud) Dus eten wat je wilt, als het Motto van de zending al!

Reactie:

1.Wat is de Nestlé group chief en de arts in de show samen? Beide zijn van mening dat onze samenleving wordt steeds ouder en gezonder, omdat er, in weerwil van) een volle koelkast.

Dit advies is moeilijk te delen, als je alleen kijkt naar de sterk gestegen kosten van de zorgverzekering. Kan ook het gevolg zijn van het toenemende aandeel van de Oudere te komen in de bevolking, maar dit is allemaal een kwestie van statistieken, en dit kan zeker net zo goed weer.

2.De arts is de titel van de tendensen van de “Urköstlern” als zeer gevaarlijk. De voormalige Talk-Show host “Vera” beledigd de Leitbuch de Urköstler als een “zieke verzinsel”.

Deze verklaring is gemakkelijk gezegd, maar niet helemaal eerlijk, omdat deze mensen voeden uitsluitend uit biologisch geteelde planten en vruchten, wilde planten en vruchten en zelden insecten. Leven na de zon en het koken nooit. En veel, zo niet alle, zijn helemaal gezond en hun ziekten (vooral kanker), na een paar maanden, zogenaamd eigenlijk gekregen ontdoen van.

In het advies van de dokter, een man die naast zijn werk in de praktijk veel vraag naar is en opinievorming, als consultant en docent aan de koks en de verzekeringsmaatschappijen, we kunnen eten en blijven als voorheen, en als het populair is.

Dit is waarschijnlijk beschouwd als een nogal twijfelachtige feit.

Video link: https://youtu.be/cZ9pE9mSQ4M

Info over de show:

  • Rohkost.info – Menschen bei maischberger
  • ARD – Menschen bei maischberger

Geef een reactie