Misbruik van kinderen voor geneesmiddelenonderzoek

In een negen maanden durende Onderzoek is gebleken Reporter Jamie Doran, in opdracht van de NDR en de BBC, een schokkende medische schandaal. De Afdeling jeugd van New York is het dwingen van kinderen uit de armste wijken van de stad, op drugs te testen.

HIV-geïnfecteerde kinderen – vaak maar een paar maanden oud is – worden gebruikt als proefkonijnen. Als de ouders terug te vechten tegen de Beproevingen van de meest bekende AIDS-medicijnen aan hun kinderen, door hen te beroven van de jeugdzorg de voogdij en de kinderen in woningen waar de twijfelachtige drugs experimenteren, zonder belemmering. Voor dergelijke drastische maatregelen, de New York het welzijn van kinderen, ACS nodig, zelfs niet een gerechtelijk bevel.

In de termijn van het mandaat van de voormalige burgemeester Gulliani, de autoriteit was begiftigd met verstrekkende speciale rechten. Jamie Doran spreekt met de ouders, waarvan de kinderen weg zijn genomen en niet de geringste aanwijzing waar uw kinderen zijn vandaag en of ze nog in leven zijn. In het midden van het ontroerende Reportage van de Katholieke Incarnatie children ‘ s home.

Een 15-jarige Jongen portretteert in de voorkant van de camera, die experimenten werden uitgevoerd in de woning. Zodra één van de proef-weigerde de kinderen, de AIDS-medicijnen met drastische bijwerkingen meer te nemen, ze knippen het uit van hem, een buis in de maag, door de drugs. Deze Jongen heeft het overleefd – veel kinderen niet overleven van de experimenten. Je bent nu in een massagraf in de buurt van Manhattan.

Video link: https://youtu.be/MiUCjWIapUc

Geef een reactie